انواع سنگ مرمریت و کاربرد آن‌ها

ثبت درخواست " سنگ کاری "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
انواع سنگ مرمریت و کاربرد آن‌ها

سنگ مرمر و سنگ مرمریت نمونه‌های مشابه‌ای از سنگ‌های تشکیل شده در طبیعت است که امروزه نقش پر رنگی در طراحی و دکوراسیون داخلی دارند. سنگ مرمر و سنگ مرمریت در دسته سنگ‌های مقاوم بوده که در کف پوش، نمای ساختمان، دکوراسیون آشپزخانه و بازسازی قسمت‌های مختلف منزل از آنها استفاده می‌شود.

بر این اساس بیشترین کاربرد سنگ مرمر و کاربرد سنگ مرمریت را به دلیل مقاوم بالا و خاص بودن ظاهر آنها می‌توان به دکوراسیون داخلی و خارجی انواع ساختمان اختصاص داد. در حال حاضر لوکس ترین و به روزترین سبک‌های طراحی و دکوراسیون ساختمان را می‌توان در کاربرد سنگ مرمر و مرمریت در این زمینه مشاهده نمود.

 

 

بهترین روش برای آشنایی با کاربرد سنگ مرمر و کاربرد سنگ مرمریت داشتن اطلاعات کافی درباره ماهیت این سبک سنگ‌ها می‌باشد. تا انتهای این مطلب برای آشنایی با انواع سنگ مرمر و سنگ مرمریت و ویژگی‌های کاربردی آنها با ما همراه باشید.

 

انواع سنگ مرمریت

 

سنگ مرمر چیست و چه کاربردی دارد؟

سنگ مرمر گونه‌ای از سنگ آهکی بوده که تحت تاثیر فرآیند دگرگونی درست و متبلورتر شده است. سنگ آهک تحت تاثیر فشار و دمای بالا سنگ مرمر را بوجود آورده که در ظاهر آن می‌توان رگه‌هایی از رنگ‌های کانی‌های تشکیل دهنده این سبک سنگ را مشاهده کرد.

 

سنگ مرمر چیست و چه کاربردی دارد؟

 

رنگ‌های خاص تشکیل دهنده مرمر مثل آبی، مشکی سفید و ترکیبی از این رنگ‌ها آن را در دسته انواع سنگ‌های زینتی و دکوراتیو قرار داده است. تحمل فشار و مقاومت بالایی سنگ مرمر از دیگر دلایل کاربرد آن در کف پوش، راه پله و دیگر قسمت‌های منزل است.

 

سنگ مرمریت چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

سنگ مرمریت خود از خانواده سنگهای رسوبی (سنگ آهک) بوده و نحوه شکل گیری آن تا حدودی با سنگ مرمر تفاوت دارد. رگه‌های موجود در سنگ مرمریت از نظر ظاهری آن را برای به کارگیری در نمای داخلی و خارجی ساختمان مناسب کرده است.

 

سنگ مرمریت چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

 

تنوع بالای رنگ سنگ مرمریت (رنگ‌های کرم، قرمز، قهوه‌ای، صورتی، سیاه، خردلی، سبز و)، استحکام و وزن بالای آن را می‌توان از ویژگی‌های اصلی این سنگ لوکس و زینتی دانست.

 

انواع سنگ مرمر رابشناسید؟

سنگ مرمر به دلیل کاربرد مستقیم این سنگ در طراحی و دکوراسیون داخلی قسمت‌های مختلف منزل، بر اساس رنگ تقسیم بندی می‌شود. بنابراین انواع سنگ مرمر را می‌توان با عناوینی مانند سنگ مرمر سفید، سنگ مرمر سبز، سنگ مرمر صورتی به همراه محل استخراج آنها تشخیص داد.

 

انواع سنگ مرمر رابشناسید؟

 

آشنایی با انواع سنگ مرمریت

سنگ مرمریت وابسته به اندازه و شدت دگرگونی سنگ اصلی به سه نوع سنگ‌های مرمریت چینی، سنگ‌های مرمریت کریستالی و سنگ‌های مرمریت ابری تقسیم بندی می‌شوند که هر کدام از مصارف کاربردی جداگانه‌ای برخوردارند.

 

آشنایی با انواع سنگ مرمریت

 

کاربرد سنگ مرمر و مرمریت در ساختمان

کاربرد سنگ مرمر و کاربرد سنگ مرمریت بر اساس نوع ساختار آنها بصورت معرفی شده در این بخش دسته بندی شده است. در حالت کلی سنگ مرمر بیشتر در دکوراسیون داخلی و سنگ مرمریت بیشتر برای نمای بیرونی ساختمان کاربرد داشته و از این رو از مقاومت بالایی برخوردار است.

 

کاربرد سنگ مرمر و مرمریت در ساختمان

 

کاربرد سنگ مرمر برای دیوار بین کابینت‌ها

یکی از سبک‌های پرکاربرد برای بخشیدن جلوه خاص به آشپزخانه استفاده از دیوار بین کابینتی از جنس سنگ مرمر و هماهنگی آن با کف پوش آشپزخانه است. برای اجرای این سبک دکوراسیون از رنگ‌های مختلف سنگ مرمر متناسب با طراحی آشپزخانه بهره برید.

 

کاربرد سنگ مرمر برای دیوار بین کابینت‌ها

 

کاربرد سنگ مرمر بعنوان کف پوش ساختمان

استفاده از کف پوش مرمر با قابلیت استحکام بالا و راحتی نظافت و همین طور یک زیبایی خاص در محیط همراه است. چون سطح سنگ مرمر سرد بوده بیشتر برای مناطق گرمسیر از کف پوش سنگ مرمر استفاده می‌شود.

 

کاربرد سنگ مرمر بعنوان کف پوش ساختمان

 

ساخت میز با جنس سنگ مرمر

امروزه از سنگ مرمر برای ساخت وسایلی مثل انواع میز و همین طور گلدان‌های مخصوص برای جلوه بخشیدن به محیط اطراف استفاده می‌شود.

 

ساخت میز با جنس سنگ مرمر

 

کاربرد سنگ مرمر در ساخت راه پله

از انواع سنگ مرمر متناسب با طراحی داخلی منزل برای ساخت راه پله استفاده می‌شود. ترکیب آن با نرده‌های چوبی و استیل جلوه ویژه‌ای را به همراه دارد.

 

کاربرد سنگ مرمر در ساخت راه پله

 

کاربرد سنگ مرمر در ساخت لامپ‌های تزئینی

امروزه از لامپ‌های تزیینی مرمر برای تغییرات دکوراسیون و طراحی خاص استفاده شده که در نورپردازی و عبور نور از خود بسیار قوی می‌باشند.

 

استفاده از سنگ مرمر در ساخت کانتر آشپزخانه

از انواع سنگ مرمر برای طراحی و ساخت کانتر مرمر در آشپزخانه استفاده می‌شود. وجود رگه‌های رنگی و سیاه در سطح سنگ مرمر بر زیبایی و جلوه محیط اطراف آشپزخانه افزوده است.

 

سنگ مرمر در ساخت کانتر آشپزخانه

 

سنگ مرمر در طراحی و کوراسیون حمام

از سنگ مرمر در طراحی بازسازی سرویس بهداشتی و حمام برای طراحی و ساخت انواع سینک روشویی، وان و دیوارها استفاده کرد.

 

سنگ مرمر در طراحی و کوراسیون حمام

 

کاربرد سنگ مرمر بعنوان دیوارپوش

سنگ مرمر را می‌توان برای تهیه و ساخت انواع دیوارپوش نیز به کار برد. این خلاقیت باعث بوجود آمدن نقاط کانونی در دکوراسیون داخلی و تغییر فضای منزل می‌شود. کاربرد چوب و استیل در کنار این نوع دیوار پوش در زیبایی آن تاثیر مستقیم دارد.

 

کاربرد سنگ مرمر بعنوان دیوارپوش

 

کاربرد سنگ مرمریت برای مجسمه سازی

بیشترین کاربرد سنگ مرمریت برای مجسمه سازی، حکاکی می‌باشد. سختی این نوع سنگ و رنگ‌های جلای خاصی که دارد در زیبایی انواع مجسمه تاثیر مستقیم دارد.

 

طراحی و ساخت نمای بیرونی با سنگ مرمریت

کاربرد سنگ مرمریت در نمای ساختمان‌هایی با طرح رومی و تمام سنگ دیده می‌شود. سنگ مرمریت بر خلاف سنگ مرمر بیشتر در فضای خارجی ساختمان کاربرد دارد. برای بازسازی و مرمت بناهای تاریخی و ساختمان‌های مشابه آنها نیز از سازه‌های تشکیل شده از سنگ مرمریت بهره می‌برند.

 

طراحی و ساخت نمای بیرونی با سنگ مرمریت

 

تفاوت سنگ مرمر و مرمریت در چیست؟

اصلی ترین تفاوت بین سنگ مرمر و مرمریت نحوه شکل گیری آنها می‌باشد. علاوه بر این مورد در ویژگی‌هایی مثل جلا و زیبایی که در سنگ مرمر به دلیل عبور نور بیشتر دیده می‌شود و همین طور نوع کاربری که در سنک مرمر بیشتر در دکوراسیون داخلی و در سنگ مرمریت بیشتر در نمای خارجی بوده نیز با هم تفاوت دارند.

 

تفاوت سنگ مرمر و مرمریت در چیست؟

 

مزایا و معایب کاربرد سنگ مرمر و مرمریت

مزیت‌های کاربردی و معایب استفاده از انواع سنگ مرمر و مرمریت را در موارد زیر می‌توان خلاصه کرد.

  • مرمر در برابر تغییرات آب و هوایی بسیار و شرایط اقلیمی متفاوت مقاومت بالایی دارد.
  • مرمریت بسیار محکم بوده و از قابلیت تحمل فشار بالایی (بیشتر از سنگ تراورتن) برخوردار است.
  • سنگ مرمر با قابلیت صیقل پذیری و جلابخشی بالا به محیط زیبایی بخشیده و سنگ مرمریت با سطح آینه‌ای و براق خود در نورپردازی تاثیر بسزایی دارد.
  • انعکاس درخشش سنگ مرمر در زیبایی و نورپردازی آشپزخانه تاثیر زیادی دارد.
  • سنگ مرمر و مرمریت ضد آلرژی بوده و آلودگی و گرد غبار را در خود نگه نمیدارد.
  • سنگ مرمر با خاصیت جذب گرما مناسب برای مناطق گرمسیر بوده و همین طور سنگ مرمریت به دلیل جذب رطوبت برای حمام و سرویس بهداشتی مناسب است.
  • نگهداری و تمیز کردن انواع سنگ مرمر و مرمریت بسیار راحت است.

 

مزایا و معایب کاربرد سنگ مرمر و مرمریت

 

در مقابل این موارد قیمت بالای سنگ مرمر و مرمریت، ضعف آنها در برابر مواد اسیدی و شیمایی، عدم مقاومت سنگ مرمریت در برابر ضربه و خش و در نهایت عدم مقاومت در برابر انبساط و انقباض ناشی از شرایط بد جوی را می‌توان از معایب کاربرد سنگ مرمر و مرمریت برشمرد.

4.5 امتیاز از 1238 رای


سنگ کاری
برای سرویس سنگ کاری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین