نکات مهم برای اسباب کشی سالمندان
اسباب کشی برای سالمندان و حمل بار از محلی به محل دیگر، یک پروسه زمانبر و سخت بوده که چالشهای مختلفی در مسیر دارد. شما برای اینکه بتوانید این کار را به صورت کامل انجام دهید، نیاز به افراد و نیروهای کمکی دارید. زیرا اسباب کشی افراد سالمند و کسانی که ناتوانی دارند، حساسیت بالاتری داشته و دقت بیشتری میخواهد.
اسباب کشی سالمندان باید با استفاده از تجهیزات خاص و نیروی کمکی انجام شود. در این حالت دیگر احتیاجی به فعالیت سالمند نبوده و همه اقدامات راحتتر انجام میشود. در ادامه با ما همراه باشید تا توضیحات بیشتری درباره اسباب کشی افراد سالمند ارائه دهیم.
فهرست عناوین
تفاوت اسباب کشی سالمندان با سایر افراد
یکی از مهمترین موضوعاتی که پیش از شروع اسباب کشی برای سالمندان باید به آن توجه داشته باشید، تفاوتهای اصلی اسباب کشی این دسته از افراد با سایرین است. افراد سالمند به دلیل کهولت سن و ناتوانیهای ناشی از آن، توانایی بستهبندی و جمعکردن لوازم خود را نخواهند داشت.
از طرفی این افراد معمولا با خانه قدیمی خود اخت گرفته و همین موضوع معمولا باعث سختی روند جابه جایی میشود. دل کندن از خاطرات تلخ و شیرین خانه قدیمی برای افراد سالمند با سختیهایی همراه بوده که شما باید به این موضوع توجه داشته باشید.
این افراد معمولا صبر کمتری دارند و نمیتوانند تحمل کافی در بروز مشکلات و چالشهای اسباب کشی داشته باشند. همین موضوع باعث میشود تا روند کار به مراتب چالشبرانگیزتر باشد.
مراحل اسباب کشی برای سالمندان
برای اینکه بتوانید اسباب کشی سالمندان را به صورت اصولی و با کمترین چالش پیش ببرید، لازم است تا این کار را مطابق با مراحل خاصی انجام دهید. رعایت این مراحل کمک ویژهای به شما خواهد کرد؛ از این رو در این بخش قصد داریم تا به بررسی مراحل اسباب کشی برای افراد مسن بپردازیم.
1. صحبت کردن با افراد مسن
همانطور که میدانیم روند اسباب کشی برای افراد سالمند معمولا به سختی طی میشود. این افراد با ناراحتی از خانه قدیمی و خاطرات خود جدا شده و در خانه جدید جای میگیرند. از این رو پذیرش این تغییرات میتواند برای آنها مشکلساز باشد. پس توصیه میکنیم حتما روحیات آنها را در نظر گرفته و زمانی را برای صحبت کردن با آنها انتخاب کنید.
2. برنامهریزی
برای اینکه حمل اثاثیه منزل به صورت کامل، جابجایی گیاهان در اسباب کشی، جابجایی میز بیلیارد در اسباب کشی و همه لوازم به صورت اصولی انجام شود، نیاز به یک برنامهریزی مناسب خواهید داشت. برنامهریزی باید شامل اقدامات بستهبندی وسایل از خانه قدیمی تا چینش لوازم در خانه جدید باشد.
توصیه میکنیم افراد مسن را نیز در این برنامهریزی دخیل کنید تا احساس بهتری نسبت به این جابجایی داشته باشند و بتوانند با خانه جدید هم اخت بگیرند.
3. دسته بندی لوازم
افراد سالمند معمولا وابستگی عاطفی عمیقی نسبت به وسایل خود دارند. از این رو شما باید پیش از اینکه برای بستهبندی آنها اقدام کنید، از فرد مسن درباره این وسایل و مرتب کردن آنها نظرخواهی داشته باشید. وسایل دورریختنی را با کسب رضایت او دور بریزید و سپس به سراغ تفکیک و جداسازی سایر موارد بروید.
به این موضوع توجه داشته باشید که این لوازم مانند وسایل عادی یک خانه نیستند؛ بلکه یک عمر خاطره را در خود جای داده و ارزش معنوی بسیار بالایی برخوردار هستند.
4. بسته بندی لوازم
بعد از اینکه تفکیک لوازم انجام شد، نوبت به بستهبندی آنها میرسد. شما در این مرحله نیاز به تجهیزات، جعبهها و لوازم مخصوصی احتیاج دارید تا بتوانید بدون کمترین میزان آسیب، لوازم سالمند را جابجا کرده و به مقصد برسانید.
5. تعیین دقیق روز اسباب کشی
بعد از پشت سر گذاشتن مراحل قبلی، روز اسباب کشی میرسد که میتواند تا حد زیادی چالشبرانگیز باشد. شما در این روز نیاز به یک برنامهریزی اصولی دارید تا بتوانید استرس سالمند را کاهش داده و جابجایی لوازم مختلف مانند حمل یخچال ساید، کمدها و ... را بدون کمترین آسیب انجام دهید. اسباب کشی با آسانسور در این مرحله کمک ویژهای به شما خواهد کرد.
6. کمک گرفتن از دیگران
برای اسباب کشی سالمند شما به نیروهای کمکی نیاز دارید. توصیه میکنیم برای اینکه جابجایی لوازم به صورت اصولی انجام شده و در روند حمل اثاثیه منزل سالمندان، هیچ آسیبی به لوازم وارد نشود حتما از کارگرهای اسباب کشی کمک بگیرید.
این افراد تجربه کاری بالایی در این زمینه دارند و میتوانند همه وسایل را به صورت اصولی و در بازه زمانی کوتاهی جابجا کنند.
نکات مهم قبل از شروع اسباب کشی افراد مسن
همانطور که در بخشهای قبلی هم به این موضوع اشاره کردیم، پیش از اینکه اسباب کشی سالمندان شروع شود، باید آنها را از لحاظ روحی آماده کنید. با فرد مسن صحبت کرده و به او روحیه دهید تا دل کندن از خانه قدیمی برایش سادهتر انجام شود.
از جمله مهمترین نکاتی که قبل از اسباب کشی باید انجام دهید میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- صحبت کردن و آمادگی روحی روانی
- تعمیر بخشهای مختلف آسیبدیده خانه قدیمی
- دسته بندی و بسته بندی اصولی لوازم
- توجه به احساسات و عواطف سالمند
- برنامهریزی برای اقدامات مختلف در روند اسباب کشی
- حفظ آرامش و صبوری
- هماهنگی با نیروهای کمکی و کارگران اسباب کشی
- هماهنگی با ماشین حمل بار
نکات مهم بعد از اسباب کشی افراد مسن
بعد از اینکه اسباب کشی به صورت کامل انجام شد و تمام لوازم در خانه جدید جای گرفتند، باید به نکات ویژهای توجه داشته باشید تا این پروسه به صورت کامل تمام شود. از جمله نکات بعد از اسباب کشی سالمندان، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
- ایجاد فضای آرام در محیط خانه جدید
- چیدمان وسایل به بهترین نحو و بنا به سلیقه و خواستههای سالمند
- در نظر داشتن نیازهای خاص سالمندان
- به وجود آوردن احساس راحتی در خانه جدید برای سالمندان
- چسباندن راهنمای وسایل بر روی کمدها یا کابینتها در صورت نیاز
اگر سالمند هستید لازم نیست آستین بالا بزنید!
اگر سالمند هستید یا قصد اسباب کشی برای پدر و مادر سالمند خود را دارید، به هیچ عنوان نگران نباشید. زیرا خدمت از ما خدمات اسباب کشی سالمندان را با بهترین قیمت و ر سریعترین زمان ممکن به شما ارائه میدهد.
تنها کافی است در سایت یا اپلیکیشن خدمت از ما، کارگر اسباب کشی را جستجو کنید تا نیروهای متخصص در این زمینه به شما معرفی شوند. در نتیجه بدون هیچ محدودیتی در ساعت و روز ثبت سفارش، میتوانید اسباب کشی پدر، مادر یا همسایه سالمند خود را انجام دهید.
کارگران اسباب کشی تجربه و مهارت بالایی در این زمینه دارند و میتوانند جابه جایی گیاهان در اسباب کشی و همه لوازم حساس را به راحتی و بدون وارد شدن آسیب به آنها انجام دهند. از این رو فرد سالمند بدون اینکه نیاز به انجام دادن کار خاصی داشته باشد، میتواند صرفا به تماشای اسباب کشی بنشیند در این حالت اسباب کشی با کمترین میزان مشکل و چالش از قبیل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی، شکستن و آسیب دیدن اشیاء ارزشمند و ... به اتمام خواهد رسید.