دلایل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی
آنچه خواهید خواند:
- علل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی
- دلایل خنک نکردن یخچال بعد از جابجایی
- پاسخ به یک سوال مهم: چند ساعت بعد از جابجایی یخچال را به برق بزنیم؟
- روش صحیح روشن کردن یخچال بعد از جابجایی
روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی یکی از پرتکرار ترین مشکلات در راه اندازی مجدد لوازم پس از اسباب کشی است. یخچال را میتوانیم به عنوان یکی از گرانترین لوازم خانگی معرفی کنیم که نیاز به مراقبت به روشهای اصولی دارد. در روند جابجایی هم باید اصول خاصی را برای یخچال در نظر بگیریم تا کمترین میزان آسیب به آن وارد شود.
بستهبندی، حمل یخچال ساید از راه پله و از طرفی روشن کردن آن بعد از جابجایی، از جمله مهمترین اصول در این زمینه محسوب میشوند. اگر هنوز اسباب کشی نکردهاید، پیشنهاد میکنیم مطلب آموزش اسباب کشی را از دست ندهید.
اگر شما هم با مشکل روشن نشدن یخچال درگیر هستید، توصیه میکنیم در ادامه با ما همراه شوید تا به صورت کامل به دلیل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی بپردازیم. با شناخت دلایل این حالت، میتوانید عملکرد به مراتب بهتری برای تعمیر آن داشته باشید.
فهرست عناوین
دلایل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی
اولین و مهمترین دلیل روشن نشدن یک یخچال جابهجا شده، عدم ارتباط با منبع تامین برق در محیط جدید است. رعایت نکات اصولی در جابهجایی یخچال و نحوه روشن کردن یخچال بعد از جابهجایی از تاثیرگذارترین موارد در فعالیت یا عدم فعالیت یخچال پس از تکان دادن است.
پس از پایان جابجایی یخچال ساید بای ساید سامسونگ و یا سایر برندها، آن را بررسی کنید تا کاملا سالم باشد. در ادامه، از تراز بودن یخچال مطمئن شوید و 2 تا 5 ساعت آن را به برق وصل نکنید.
اما دلیل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی چیست؟ پیشنهاد میکنیم در وهله اول وضعیت برق را چک کنید سپس موارد زیر را بررسی کنید:
1. بدون برق بودن پریز
سادهترین دلیل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی، برقدار نبودن پریز است. پس از بررسی پریز و سالم بودن آن، دوشاخه و سیم رابط یخچال را بررسی کنید.
2. جدا شدن سیم رابط هنگام جابجایی یخچال در اسباب کشی
در صورتی که سیمهای اصلی مدار مانند نول، فاز و... پاره، و یا از قطعات دیگر مدار مانند اورلود و ترموستات جدا شوند، روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی رخ میدهد. در این شرایط باید سیمکشی را بررسی، و جدایی اتصال را برطرف کنید.
3. خرابی اورلود یخچال
خرابی اورلود یخچال نیز میتواند دلیل روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی آن هنگام حمل اثاثیه منزل باشد. در صورت خرابی اورلود، کمپرسور نیز روشن نخواهد شد. برای بررسی این مشکل باید در حالیکه دوشاخه یخچال از پریز برق جدا شده است، با استفاده از اهممتر متصل بودن پلاتینهای داخل اورلود را بررسی کنید.
4. خراب بودن ترموستات
در صورت خرابی ترموستات، موتور نمیتواند حرکت کند و با روشن نشدن یخچال بعد از جابجایی مواجه میشویم. برای تست ترموستات، باید ورودی و خروجی آن را به آرامی جدا و اهممتر را به آن وصل کنید.
ترموستات در صورتی سالم است که هنگام وصل شدن کلید، عقربه به سمت صفر، و هنگام قطع بودن آن به بینهایت حرکت کند. اگر نحوه حرکت عقربه طور دیگری باشد، ترموستات خراب است.
خنک نکردن یخچال بعد از جابجایی
بعد از اینکه به صورت کامل دلایل روشن نشدن یخچال پس از جابجایی را مورد بررسی قرار دادیم، لازم است تا درباره دلایل خنک نکردن یخچال بعد از جابجایی هم اطلاعات لازم را به دست آوریم.
از جمله دلایلی که میتوانند از خنک شدن یخچال جلوگیری کنند، به شرح زیر هستند:
- روشن نشدن یخچال یکی از همین دلایل است. اگر به هر دلیلی اتصال برق در یخچال به خوبی برقرار نشده باشد، طبیعتا دستگاه روشن نشده و شما نمیتوانید انتظار خنککنندگی از آن داشته باشید.
- وجود اختلال الکترونیکی در دستگاه هم میتواند از خنککنندگی آن جلوگیری کند. از جمله اختلالات موجود در این زمینه میتوانیم به شوک برقی، آسیب دیدن قطعات، تنظیمات نادرست دستگاه و ... اشاره کنیم.
بروز اختلال مکانیکی هم در برخی از مواقع میتواند مانع خنک شدن یخچال شود. در این زمینه میتوانیم به آسیب دیدن کمپرسور، اپراتور، لولهها و برخی اتصالات مختلف اشاره کنیم. در این حالت باید با متخصص فعال در این زمینه مشورت کنید تا دستگاه تعمیر شود.
«برای درخواست کارگر اسباب کشی تهران، کارگر اسباب کشی شیراز و سایر شهرهای ایران، میتوانید به خدمت از ما اعتماد کنید»
چند ساعت بعد از جابجایی یخچال را به برق بزنیم؟
یکی از مهمترین سوالاتی که معمولا در روند جابجایی یخچال برای افراد پیش میآید، این است که بعد از چه مدت زمانی میتوانیم آن را به برق زده و روشن کنیم؟
به صورت کلی مدتزمان تاخیر بعد از جابجایی برای به برق زدن دستگاه، تا حد زیادی به نحوه حمل آن وابسته است. در صورتی که یخچال را به صورت عمودی جابجا کردهاید و هیچ تغییری در زاویه آن به وجود نیامده، شما میتوانید بلافاصله آن را به برق بزنید.
اگر یخچال را به صورت افقی حمل کردهاید، احتمالا گاز آن جابجا شده است؛ بنابراین شرایط تغییر کرده و شما نمیتوانید بلافاصله دستگاه را روشن کنید.
در این حالت توصیه میشود به اندازه همان مدت زمانی که یخچال را به صورت افقی حمل کردهاید، آن را در وضعیت عمودی و ثابت نگه دارید تا به شرایط قبلی خود بازگردد. سپس میتوانید برای متصل کردن آن به برق اقدام کنید. در بهترین حالت توصیه میشود دستگاه را بیشتر از 2 الی 3 ساعت ثابت نگه داشته و سپس به سراغ روشن کردن آن بروید.
نحوه روشن کردن یخچال بعد از جابجایی
روشن کردن یخچال بعد از جابجایی باید به صورت اصولی انجام شود؛ در غیر این صورت میتواند آسیبهای مختلفی را برای دستگاه به دنبال داشته باشد. از این رو لازم است تا طبق مراحل مخصوص این کار را انجام دهید.
در این بخش با ما همراه شوید تا اطلاعات مورد نیاز را در این زمینه در اختیار شما قرار دهیم:
قدم اول: استراحت دادن به یخچال
در قدم اول باید مدت زمان مشخصی را در نظر گرفته و به یخچال استراحت دهید. همان طور که در بخشهای قبلی هم به این موضوع اشاره کردیم، مدت زمان در نظر گرفته شده بر اساس نحوه جابجایی و مدل یخچال تعیین میشود.
در صورتی که یخچال را بهصورت افقی جابجایی کردهاید، باید حداقل سه ساعت زمان استراحت برای آن در نظر بگیرید، در غیر این صورت، یک ساعت استراحت میتواند زمان خوبی باشد.
قدم دوم: اتصال دستگاه به برق
در قدم دوم نوبت به اتصال دستگاه به برق است. توصیه میکنیم در ابتدا از صحت و سلامتی سیم و پریز برق اطمینان حاصل کنید. در این مرحله توصیه میکنیم از یک محافظ برق استفاده کنید تا در برابر نوسانات و قطعی برق، از یخچال شما محافظت کند.
قدم سوم: تنظیم دمای یخچال
در سومین مرحله از روشن کردن یخچال بعد از جابجایی، نوبت به تنظیم دمای آن است. توصیه میکنیم در ابتدا دمای آن را در وضعیت متوسط قرار دهید تا با یک شیب متوسط، شروع به سرمایش کند. بعد از چند ساعت و رسیدن یخچال به دمای متوسط، میتوانید آن را در روی دمای مورد نظر خودتان تنظیم کنید.
تمامی مراحل جابهجایی یخچال بهتر است تحت نظارت کارگر اسباب کشی و یا شرکتهای شاغل در این زمینه صورت گیرد. برخی مواقع تکان دادن یخچال بطور غیر اصولی منجر به بروز مشکلاتی مثل روشن نشدن و یا خرابی قطعات جانبی را به همراه دارد.