چالشهای اسباب کشی در بارداری و توصیههایی برای آن
اسباب کشی در بارداری جز اتفاقاتی است که گاهی به ناچار باید با آن روبرو شویم. به اتمام رسیدن مهلت اجاره منزل، خرید خانه جدید یا تغییر شغل از مواردی بوده که گاهی اتفاق میافتد. بنابراین چارهای وجود ندارد جز اینکه بتوانیم این موقعیت را با کمترین مشکل سپری کنیم.
برای اسباب کشی در دوران بارداری باید بیشتر از هر زمان دیگری از دوستان و نیروهای کاربلد کمک بگیریم. از بسته بندی لوازم گرفته تا جابجایی و مرتب کردن نهایی آنها در مقصد، باید ساده و سریع انجام شود. ما در این مقاله قصد داریم راهکارهایی را برای انجام اثاث کشی هنگام بارداری معرفی کنیم.
فهرست عناوین
آیا اسباب کشی در بارداری قابل انجام است؟
اسباب کشی در بارداری یکی از سختترین چالشهایی است که یک خانم ممکن است با آن روبرو شود. اگر این امکان وجود داشته باشد که اسباب کشی را به بعد از زایمان موکول کرد، بسیار خوب است. با این حال گاهی شرایطی رخ میدهد که افراد مجبور به اثاث کشی هنگام بارداری هستند. در این حالت چارهای وجود ندارد تا شرایطی را مهیا کرد که فرد باردار کمترین آسیب فیزیکی را ببیند.
اگر فرد باردار خانواده و دوستان زیادی داشته باشد، شاید بتواند بخش مهمی از حمل اثاثیه منزل را به آنها بسپارد. البته در بسیاری از مواقع، هیچکدام از ما چنین امکانی را نداریم. همچنین دلایلی مانند مهاجرت به یک شهر دیگر، ناتوانی فیزیکی اطرافیان یا عدم داشتن خانواده و دوست در بعضی مواقع وجود دارد. بنابراین باید به دنبال راهحلهای کاربردی و جایگزین دیگر بود.
اگر بخواهید اسباب کشی در دوران بارداری با کمترین مشکل انجام شود، باید سراغ استخدام کارگر اسباب کشی بروید. کارگران با قانون اسباب کشی در آپارتمان آشنایی دارند و سریع و بدون مشکل میتوانند اثاثیه شما را جابهجا کنند.
مهمترین نکات برای اسباب کشی در بارداری
در سه ماه ابتدایی بارداری به دلیل حساسیتی که وجود دارد، پزشکان توصیه میکنند تا مادر فعالیت جسمی شدیدی نداشته باشد. در سه ماه پایانی نیز، به دلیل وزن زیاد جنین، امکان فعالیتهای سنگین وجود ندارد.
با این حال در سه ماه میانی بارداری با رعایت نکات مهم، میتوان در بخشی از فرایند اثاث کشی شرکت کرد. پس اگر شما هم باید اسباب کشی در بارداری را انجام دهید، نکات زیر را جدی بگیرید:
1. برنامهریزی برای همه چیز؛ از بسته بندی وسایل تا تغذیه!
قبل از اثاث کشی هنگام بارداری، باید برای همه چیز برنامهریزی کنید. در هر روز قرار است چقدر کار کنید و به مرتب کردن کدام بخشهای خانه بپردازید.
همچنین برنامه غذایی در روزهای اسباب کشی چیست و اگر لازم است ویتامینها و مواد مغذی بیشتری مصرف کنید. به طور کلی باید کارها را اولویت بندی کنید و بر اساس اولویت، کارهای مهم را انجام دهید.
شاید لازم باشد برخی کارهای جزئیتر را به بعد از زایمان موکول کنید تا کمتر به بدنتان فشار وارد شود. همه این موارد در صورتی که برنامه دقیقی داشته باشید، قابل انجام است.
2. بلند کردن صحیح وسایل
باید با آموزش اسباب کشی و نحوه جابهجا کردن صحیح هر وسیله آشنایی داشته باشید. در این صورت فشار کمتری به کمر و شکم وارد میشود.
به عنوان مثال برای بلند کردن هر وسیلهای باید ابتدا روی دو زانو بنشینید و سپس در حالی که کمر صاف بوده، آن وسیله را بلند کنید. اگر تلاش کردید و نتوانستید یک وسیله را بلند کنید، هیچ ایرادی ندارد، بهتر است آن را به دیگران بسپارید.
3. بسته بندی و مرتب کردن وسایل به مرور
هنگامی که قرار است اسباب کشی در بارداری انجام شود، باید صبر و حوصله زیادی به خرج دهید. نیازی نیست همه وسیلهها در کوتاهترین زمان ممکن مرتب شوند.
در مقابل، سعی کنید به مرور زمان وسایل را جمع و بعد مرتب کنید. در این صورت ممکن است ماهها طول بکشد اما کمترین آسیب به شما وارد میشود. برای این کار وسایل را به ترتیب در کارتنها قرار داده و روی هر کدام مشخصات آنها را بنویسید.
4. کمک گرفتن از دیگران
برای جابهجایی وسایل بزرگ مانند حمل یخچال ساید حتما از دیگران کمک بگیرید. تصور نکنید کمک گرفتن از دیگران اشتباه است& زیرا فقط به خودتان و فرزندتان آسیب میزنید. اگر از قبل آمادگی جسمانی بالایی داشته باشید، شاید بتوانید بخش زیادی از کارها را انجام دهید.
با این حال پیشنهاد میشود بسیار کمتر از ظرفیت بدنی خود، کار کنید تا دچار مشکلاتی مانند زایمان زودرس نشوید. اگر کسی را برای کمک ندارید، کارگران اثاث کشی فعال در «خدمت از ما» آماده کمک رساندن به شما هستند.
5. رعایت تغذیه مناسب
برای اسباب کشی در دوران بارداری باید تغذیه بسیار سالم و مقوی داشته باشید. پس حتما از پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات به مقدار مناسب استفاده کنید. هرگز اجازه ندهید گرسنگی به شما غلبه کند. همچنین میان وعدههای سالم و مناسبی مصرف کنید تا توان بدنی زیادی داشته باشید.
افسردگی بعد از اسباب کشی و راهکارهای مقابله با آن
بعضی از افراد بعد از اسباب کشی دچار افسردگی میشوند. دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارد که از بین آنها میتوان به تغییرات محیطی و به هم خوردن روتین روزانه اشاره کرد. اگر کسی اسباب کشی در بارداری را تجربه کند، حتی ممکن است علائم افسردگی در او تشدید شود.
برای اینکه بتوان با این افسردگی و حال روحی روانی نامناسب مقابله کرد، راهکارهایی توسط متخصصان توصیه میشود:
- مراجعه به متخصص
- کاهش مصرف کافئین
- افزایش مصرف مواد مغذی
- ارتباط با دوستان و خانواده
- انجام ورزشهای سبک
- ساختن روتینهای کوچک روزانه
- مصرف ویتامینهای روزانه
- آفتاب گرفتن روزانه
اگر افسردگی شما به دلیل اسباب کشی اتفاق افتاده، نگران نشوید. زمانی که خانه کامل مرتب شده و روتین زندگی شما از سر گرفته شود، احتمالا بخش مهمی از این مشکلات برطرف خواهد شد. علاوه بر خانمهای باردار، اسباب کشی سالمندان نیز گاهی نشانههای مشابهی دارد.
در صورتی که چند ماه بعد از اثاث کشی در دوران بارداری، هنوز آثار و نشانههای افسردگی در شما وجود دارد؛ پیشنهاد میکنیم به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنید.
کمک گرفتن از افراد ماهر در حساسترین دوران زندگی را جدی بگیرید!
هرگز در دوران بارداری، کمک گرفتن از دیگران را فراموش نکنید. شما قرار است 9 ماه سخت و چالش برانگیز را سپری کنید، به همین دلیل بهتر است حتما از دیگران برای اسباب کشی کمک بگیرید. با اینکه دوستان و آشنایان میتوانند در فرایند اثاث کشی به شما کمک کنند اما این هرگز جای کمک تخصصی را نمیگیرد. به همین دلیل پیشنهاد میکنیم تا حتما برای جابهجایی از کارگران کاربلد اسباب کشی کمک بگیرید.
علاوه بر جابهجایی وسایل سنگین مانند یخچال، فریزر و میز ناهارخوری، سوالاتی مانند چند ساعت بعد از جابجایی یخچال را به برق بزنیم پیش میآید. برای پاسخ به این سوالات، کارگران کاربلد اطلاعات بیشتری دارند.
در خدمت از ما، کارگران باتجربه و ماهری حضور دارند که صفر تا صد کارهای اثاث کشی را انجام میدهند. در صورتی که مایل باشید حتی میتوانید بستهبندی لوازم و وسایل را هم به آنها بسپارید. همچنین امکان استعلام قیمت و مشاهده نظرات مشتریان قبلی به شما کمک میکند تا افراد یا تیمی را انتخاب کنید که کمترین فشار و استرس را در طول اسباب کشی تحمل کنید.