معرفی سنگ پلیمری

ثبت درخواست " سنگ کاری "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
معرفی سنگ پلیمری

سنگ پلیمری نمونه‌ای از انواع سنگ مصنوعی بوده که در پروژه‌های ساختمانی بسیار کاربرد دارد. سنگ پلیمری همانطور که از نامش پیداست از ترکیبات اصلی سنگ طبیعی با افزودنی‌های پلیمری تولید و بهره برداری شده است.

بنا به دیگر تعریفات ارائه شده سنگ پلیمری همان سنگ های مصنوعی بوده که از دوباره ترکیب شدن سنگ‌های طبیعی و برخی مواد افزاینده دیگرمثل نانو با فرمولاسیون جدید تولید شده‌ است. انواع سنگ پلیمری با مصارف کاربردی مانند سنگ پلیمری نما، سنگ پله پلیمری و مواردی از این قبیل به دلیل استحکام بالا همراه است.

 

موزاییک پلیمری، سمنت پلاست، سنگ مهندسی و سیمان پلیمری اسامی متنوعی بوده که همگی اشاره به همان سنگ پلیمری در دسته سنگ‌های مصنوعی ساختمانی دارند. اگر علاقمند به آشنایی بیشتر با این نوع سنگ مصنوعی یعنی سنگ پلیمری دارید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 

کاربرد سنگ پلیمری

 

سنگ پلیمری چیست؟

سنگ پلیمری قابلیت کاربردی از انواع سنگ مصنوعی (Artificial Stone) بوده که به سمنت پلاست و سیمان پلیمری نیز معروف است. ماهیت ساختاری سنگ پلیمری متشکل از ترکیب سنگ‌دانه‌ها، خرده سنگ‌های معدنی و صنعتی با اندازه جرمی و حجمی مختلف و افزودن ترکیبات نانو، ترکیبات پلیمری و چسب‌های معدنی می‌باشد.

 

سنگ پلیمری چیست

ترکیبات نانو اضافه شده به ساختار سنگ مصنوعی در نوع سنگ پلیمری فرآیند پلیمریزاسیون و در نتیجه آن تغییر ساختار مولکولی و کریستالیزه شدن ایجاد می‌کند. این خاصیت که اصطلاحا ساختار بلورین نام دارد، با ویژگی‌های آب گریز بودن، چسبندگی سطحی و مقاومت و استحکام بالایی در سنگ پلیمری همراه است.

 

طرح های سنگ پلیمری

 

از دیگر ویژگی‌های سنگ پلیمری می‌توان به وزن کم آن به نسبت دیگر سنگ‌های مصنوعی و طبیعی به دلیل خاصیت خود متراکم پذیری این سنگ تحت تاثیر واکنش‌های ایجاد شده از اضافه شدن ترکیبات نانو است.

 

سنگ پلیمری  برای منزل

 

از جمله مصارف کاربردی آن در ساختمان می‌توان به سنگ پلیمری برای نمای بیرونی ساختمان، سنگ تزئینی دیوار، دکوراسیون داخلی، نمای حیاط، سنگ دیوار و موارد مشابه اشاره داشت.

 

معرفی انواع سنگ پلیمری

سنگ پلیمر بنا به نوع کاربردی که در ساختمان دارند و استفاده از متریال آنها در ساخت مصالح ساختمانی در نمونه‌های مختلفی تولید و عرضه می‌شوند. در این بخش به معرفی دو نمونه پرکابرد سنگ پلیمری در سازه‌های ساختمانی به صورت زیر اشاره خواهیم داشت.

 

سنگ پلیمری برای کف حیاط

 

موزاییک پلیمری

نمونه‌ی پرکاربردی از این قبیل سنگ‌ها موزاییک پلیمری است. موزاییک پلیمری کفپوش بسیار فشرده بوده که به نوعی بتن شبیه سازی شده متراکم است.

 

موزاییک پلیمری

 

ترکیبات سنگ پلیمری در این مدل از فرآیند بسپارش یا پلیمریزاسیون ایجاد شده است. چسبندگی بالا تحت تاثیر این واکنش‌های شیمیایی مقاومت زیاد موزاییک پلیمری را به همراه داشته است.

 

موزاییک پلیمری برای بالکن

 

از دیگر ویژگی‌های مهم موزاییک‌های پلیمری مقاومت فوق العاده این مصالح در برابر سرمای شدید و یخبندان است.

 

سنگهای پلیمری ساختمانی

سنگ مصنوعی ساختمانی یا همان سنگ پلیمری در پروژه‌های ساختمان سازی، مصارف صنعتی، مهندسی عمران و مواردی از این قبیل کاربرد داشته است.

 

سنگهای پلیمری ساختمانی

 

سنگ مصنوعی نمای ساختمان، نمای داخلی ساختمان، نماهای سنگی ساختمان، نمای حیاط ساختمان، نمای بیرونی و داخلی ویلا و سنگ‌های دکوراتیو برای دکوراسیون داخلی از این دسته سنگ‌های پلیمری ساختمانی است.

 

ویژگی‌های سنگ پلیمری یا مهندسی

نمونه‌های مختلف سنگ پلیمری بنا به ویژگی‌های ساختاری و کاربردی تاثیرگذاری که دارند در موارد مختلف طراحی و دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان به کار برده می‌شوند. در این بخش برای آشنایی بیشتر با بارزترین مزایا و ویژگی‌های مثبت سنگ سمنت پلاست یا پلیمری اشاره خواهیم داشت.

 

سنگ پلیمری یا مهندسی

 

وزن سبک سنگ پلیمری

همانطور که در تعریف سنگ پلیمری اشاره داشتیم وزن این سنگ به نسبت دیگر سنگ‌های مصنوعی و طبیعی کمتر بوده و همین ویژگی در حمل آسان و نصب سریع آن خصوصا در ارتفاع تاثیر دارد.

 

سنگ پلیمری عایق صوتی و حرارتی

کابرد مواد و ترکیبات خاص مانند نانو در تولید سنگ پلیمری آن را به عایق صدا، حرارت تبدیل کرده است. این ویژگی علاوه بر تامین آرامش و سلامت افراد در جلوگیری از هدر رفت انرژی و مصرف بهینه آن تاثیر بسزایی دارد.

 

دیوار سنگ پلیمری یا مهندسی

 

مقاومت سنگ پلیمری در برابر رطوبت و آب

تراکم مولکولی بالای سنگ پلیمری تحت تاثیر فرآیند‌های شیمیایی و فیزیکی رخ داده در هنگام ساخت آن حفره‌های پیوسته و ناپیوسته از پوشانده است. در ادامه از نفوذ گرد غبار، آلودگی و رطوبت و آب در سطح این سنگ و ایجاد لکه و سیاهی جلوگیری می‌کند. این ویژگی مقاومت سنگ پلیمری در برابر تابش نور خورشید و باران اسیدی را نیز به دنبال دارد.

 

 سنگ پلیمری یا مهندسی برای نما

 

دوام، مدت ماندگاری و چسبندگی بالای سنگ پلیمری

استفاده از تکنولوژی نوین و فرمولاسیون خاص نانو در تولید سنگ پلیمری, مقاومت و استحکام بالایی را در سطح این سنگ با خاصیت چسبندگی زیاد ایجاد کرده است. این نوع سنگ با ویژگی جدایی ناپذیری پس از نصب در ساختمان و عدم ریزش برای نماکاری بسیار کاربرد دارد.

 

دوام بالای سنگ پلیمری برای دکوراسیون

 

علاوه بر موارد بیان شده دیگر ویژگی‌های سنگ پلیمری مثل عدم نیاز به برشکاری در سنگ پلیمری ،تنوع طرح و رنگ بالا، قابلیت نصب در مکان‌های مختلف و در نهایت قیمت پایین به نسبت انواع سنگ طبیعی و مقاومت در برابر شرایط جوی گوناگون را می‌توان از نقاط قوت این سنگ مصنوعی تولید شده با فناوری‌های نوین دانست.

معیار تعیین قیمت سنگ پلیمری

قیمت سنگ پلیمری در مقایسه با سنگ‌های طبیعی مناسب تر است و خرید آن از نظر اقتصادی مقرون بصرفه می‌باشد. با اقدام به خرید سنگ مصنوعی پلیمری علاوه بر کاربرد طرح و رنگ خاص این سنگ در محیط ساختمان از معادل قیمت ارزان سنگ‌های ساختمانی در نوع طبیعی بهره‌مند شوید.

 

قیمت سنگ پلیمری

 

سنگ پلیمری در نمونه‌های مختلف بیشترین سهم را در تولیدات کف پوش ،دیوار پوش و نمای داخلی و خارجی ساختمان داشته از این رو قیمت مناسب آن در تهیه ابزار لازم برای تغییرات دکوراسیون تاثیر بسزایی دارد.

4.5 امتیاز از 1149 رای


سنگ کاری
برای سرویس سنگ کاری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین