آشنایی با انواع کمد دیواری

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آشنایی با انواع کمد دیواری

اگر شما هم به دنبال آشنایی با انواع کمد دیواری برای منزل و یا محل کار خود هستید، قطعا این محتوا به شما در شناخت کمد دیواری با کاربردها و انواع مختلف کمک می‌کند.

وجود یک کمد دیواری مدرن و شیک، نقش مهمی در دکوراسیون منزل و اتاق خواب شما دارد؛ در واقع یک انتخاب مناسب و درست از بین انواع کمددیواری بر اساس میزان فضا و نوع کاربری شما باعث می‌شود علاوه بر جمع‌آوری وسایل اضافه، فضای منزل بهتر و منظم‌تر به نظر برسد و نیاز شما هم برطرف شود.

به همین دلیل بهتر است تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید تا با انواع کمد دیواری و قفسه بندی های کمد دیواری چند منظوره آشنا شوید.

 

یک مدل کمد دیواری چند منظوره

مدل کمد دیواری چند منظوره

 

 

انواع کمد دیواری کدام است؟

کمدهای دیواری بر اساس نوع کاربری به چند دسته مختلف دسته بندی می‌شوند که بسته به نیاز افراد و سلیقه آنها، می‌تواند برای نگهداری رختخواب‌ها، لباس‌ها، کیف و کفش و یا هر نوع دیگری از وسایل که ترجیح می‌دهند مورد استفاده قرار بگیرند. اگر بخواهیم انواع کمد دیواری را از جهات مختلف معرفی کنیم، می‌توانیم چهار دسته مهم برای آنها در نظر بگیریم.

  • انواع کمد دیواری بر اساس مکانیزم درب
  • انواع کمد بر اساس جنس و متریال مصرفی
  • انتخاب کمد بر اساس سبک مورد نیاز
  • انواع کمد دیواری از نظر ساختار آن

 

انواع کمددیواری

 

عوامل موثر بر انتخاب نوع کمددیواری

انتخاب مدل و نوع کمد دیواری و حتی نحوه دسته بندی آنها در این مطلب بر اساس موارد زیر تعیین می‌شود:

  • متراژ فضایی که در دسترس است و نوع چیدمان اتاق خواب
  • نوع و نحوه قفسه بندی در بخش داخلی و همچنین تعداد درب ها در بخش بیرونی
  • نوع مکانیز درب بر اساس فضا و نیاز شما
  • نوع و میزان وسایلی که می‌خواهید در کمد جا دهید (بهتر است همیشه یک لیست از وسایل مورد نظر داشته باشید)
  • میزان بودجه شما
  • نوع کاربری کمد دیواری (نیاز به میز آرایش، میز تحریر، آینه و...)
  • جنس مورد نظر شما برای ساخت کمد دیواری

 

کمد دیواری ساده

 


برای استفاده بهینه از فضای موجود، بهتر است که کار ساخت کمد دیواری در مشهد، تهران، ساخت کمد دیواری در شیراز و سایر شهرهای دیگر را به متخصصین خوب و مجرب بسپارید و حتما با آنها مشورت کنید.


 

انواع کمد دیواری بر اساس مکانیزم درب

درست است که سلیقه در انتخاب نوع درب کمد دیواری حرف اول را می‌زند، اما لازم است که شما هنگام انتخاب مکانیزم مصرفی برای درب کمد، به میزان و متراژ فضایی که دارید هم توجه کنید. به طور کلی انواع کمد دیواری بر اساس مکانیزم درب به 4 دسته تقسیم می‌شوند که در ادامه به توضیح هر یک می‌پردازیم.

  • کمد دیواری با درب ریلی
  • کمد دیواری با درب لولایی
  • کمد بدون درب
  • کمد دیواری با درب ترکیبی

 

کمد دیواری با درب لولایی

 

انواع کمد دیواری با درب ریلی

در بین انواع کمد دیواری، انتخاب کمد با درب ریلی برای اتاق و فضاهای کوچک مناسب‌ترین انتخاب است. در این مدل، با حرکت دادن درب‌ها بر روی یک ریل بلند به اندازه عرض کمد، می‌توانید به بخش های مختلف آن دسترسی داشته باشید.

 

انواع کمد دیواری ریلی

 

انواع کمد

 

نصب این نوع کمد دیواری، نیاز به داشتن فضا برای باز شدن درب‌ها به سمت بیرون ندارد به همین دلیل این کمد مناسب فضاهای کوچک است. انواع کمد دیواری ریلی شامل، درب ریلی شیشه ای، درب ریلی با آینه و درب ریلی از جنس چوب می‌باشد.

 

انواع کمددیواری ریلی

 

انواع کمد دیواری جدید

 

کمد دیواری با درب لولایی

کمدهای دیواری با در لولایی، همان کمدهای مرسوم است که از گذشته تا به امروز در منازل استفاده می‌شود؛ نحوه بازشوی آن مانند درب اتاق می‌باشد. پیشنهاد کمدسازان این است که از این مدل کمد دیواری، در اتاق‌های جادار و بزرگ که فضای لازم برای باز شدن درب را دارد استفاده کنید.

 

انواع کمد دیواری جادار

 

البته برای فضاهای کوچک هم با یک طراحی مناسب، مشورت با یک کمدساز و در نظر گرفتن نوع و مدل اتاق می‌توان از این نوع کمدها استفاده کرد؛ به این صورت که از زوایای مختلف اتاق و کمد برای باز شدن درب آن استفاده می‌شود. در چنین فضاهایی بیشتر از درهایی با عرض کم برای هر قسمت به صورت جداگانه استفاده می‌شود.

 

کمد دیواری اتاق خواب

 

کمد دیواری بدون درب

کمد دیواری بدون در، یکی از جدیدترین و متداول‌ترین نوع کمد دیواری است، که شباهت زیادی با کلوزت روم‌ها یا  کمدهای ویترینی دارند، اما از لحاظ اندازه بسیار کوچک‌تر هستند. این نوع کمدها به اندازه‌ی طول یک بازو عمق دارند و می‌توانند در هر جایی با وسعت یک تا سه متر تعبیه شوند و برای استفاده های مختلف قفسه بندی شوند. 

 

کمد دیواری جادار برای اتاق کوچک

 

انواع  کمد دیواری 2022

 

در واقع این نوع کمدها، شامل قفسه بندی‌های مناسب و بدون درب هستند که در بخش‌های مختلف اتاق قابل استفاده می‌باشند؛ مهمترین نکته در استفاده از این مدل کمد، توجه به نظم و زیبایی قفسه‌ها است، چرا که بخش داخلی کمد جزء دکوراسیون اتاق به حساب می‌آید.

 

انواع کمد

 

کمد دیواری با درب ترکیبی

منظور از کمد دیواری با درب ترکیبی این است که در ساخت و نصب درب‌ها، هم از ریل استفاده شده است و هم از لولا. در واقع درها با لولا باز می‌شوند و از بالا و پایین هم روی دو ریل سوار هستند. این مدل درب، مناسب درهای بسیار بزرگ مثل اتاق های پرو می‌باشد.

 

انواع کمد دیواری اتاق خواب

 

انواع کمد دیواری

 

انواع کمد دیواری شیک

 

انواع کمد دیواری از نظر جنس و متریال

انواع کمدهای دیواری با تنوع وسیعی از متریال‌ و چوب طراحی و ساخته می‌شوند که علاوه بر اینکه از لحاظ طرح و رنگ با یکدیگر متفاوت هستند، از نظر هزینه نهایی هم فرق دارند. به همین دلیل شما هنگام انتخاب متریال کمد دیواری، باید به میزان بودجه ای که دارید توجه کنید. انواع کمد دیواری از نظر متریال به شرح زیر هستند.

  • کمد دیواری از جنس هایگلاس
  • ساخت کمد با چوب طبیعی
  • استفاده از  ام دی اف
  • استفاده از طرح ممبران
  • استفاده از شیشه برای درب کمدها

 

انواع کمد دیواری

 

کمد با درب ام دی اف

امروزه ورقه های ام دی اف، جایگزین بسیار مناسبی به جای چوب‌های طبیعی هستند؛ آن هم برای افرادی که می‌خواهند در هزینه ساخت کمد صرفه جویی کنند. درست است که کیفیت چوب طبیعی خیلی زیاد است، انا با افزایش قیمت اجناس در بازار، استفاده از چوب طبیعی هزینه زیادی را به دنبال دارد.

 

انواع کمد دیواری ام دی اف

 

ورق های ام دی اف، در طرح ها و رنگ های مختلف در بازار موجود است و شما می‌توانید با توجه به دکوراسیون و ترکیب دو تا سه طرح، بهترین و زیباترین کمد های دیواری را داشته باشید. در ادامه چند نوع کمد دیواری با ام دی اف را بررسی می کنیم.

 

انواع در کمد دیواری

 

کمد دیواری از جنس ام دی اف بدون درب، که بخشی از آن را با درب لولایی کار کرده اند

انواع کمد دیواری ام دی اف

 

کمد دیواری با درب هایگلاس

هایگلاس یک نوع ورق ام دی اف با پوششی براق است؛ که استفاده از آن فضایی مدرن و کلاسیک را به محیط می‌دهد، اگر فضای اتاق، پذیرایی یا محل کارتان کوچک است، انتخاب هایگلاس سفید برای کمد بهترین گزینه است زیرا انعکاس نور روی آن، باعث می‌شود فضا بزرگتر به نظر برسد.

 

انواع کمد دیواری هایگلاس

 

ایده کمد دیواری اتاق خواب

 

انواع کمددیواری

 

انتخاب شیشه برای درب کمد

امروزه، استفاده از متریال شیشه به جای چوب و ام دی اف برای درب کمد بسیار مرسوم شده است. اگر به دنبال یک سبک مدرن، شیک و لوکس هستید، کمد با درب های شیشه‌ای بهترین انتخاب است؛ شما می‌توانید هم از شیشه های مات و هم شیشه‌های شفاف استفاده کنید.

 

 

کمد دیواری با درب شیشه‌ای، مثل یک ویترین است؛ به همین دلیل اگر فکر می‌کنید که نمی‌توانید فضای داخل آن را همیشه مرتب و منظم نگهدارید، بهتر است به سراغ گزینه دیگری بروید، شاید هم محتوای مجله "خدمت از ما" که به طور کامل به نحوه مرتب کردن کمد لباس پرداخته است بتواند به شما کمک کند.

 

بهترین کمد دیواری

 

انواع کمد دیواری شیشه ای

 

انواع کمد دیواری با طرح ممبران

طرح ممبران یا وکیوم، یک نوع روکش پی وی سی است که بر روی انواع چوب، ام دی اف و یا نئوپان براساس طرح دلخواه شما کشیده می‌شوند. این نوع کمد دیواری به دلیل سبکی که دارد مناسب برای فضاعای کلاسیک است؛ به شما پیشنهاد می‌کنیم که اگر برای پذیرایی یا راهرو خود می‌خواهید کمد بسازید از کمددیواری با طرح ممبران استفاده کنید.

 

کمد دیواری ممبران

 

انواع کمد دیواری ممبران

 

انواع کمددیواری ممبران

 

انواع کمددیواری از نظر ساختار آن

کمدهای دیواری از نظر ساختار، طراحی و نحوه ساخت کلی آنها، به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند که هر کدام بر اساس نیاز افراد و نوع فضای موجود در اتاق یا محل کار، باید انتخاب و طراحی شود. 

 

کمد دیواری مستقل

منظور از کمد دیواری مستقل این است که ساختار کلی کمد جدا از اتاق و یا دیوارهای آن است و شما به راحتی می‌توانید آن را جابه جا کنید؛ درست مثل کمدهایی که در بازار موجود است و شما آنها را خریداری می کنید و در گوشه ای از اتاق قرار می‌دهید.

 

کمد دیواری مستقل

 

این نوع از کمدها مناسب افرادیست که مرتب جابه جا می‌شوند و محل زندگی خود را تغییر می‌دهند و یا کسانی که علاقه زیادی به تغییر دکور و جابه جایی وسایل خود دارند.

 

کمد دیواری مستقل

 

شما می‌توانید انواع کمددیواری مستقل را یا از بازار تهیه کنید و یا از کمدساز بخواهید که مطابق سلیقه شما آن را بسازد؛ در این مدل کمد می توانید به راحتی از انواع درب‌های ریلی، لولایی و یا ترکیبی استفاده کنید و آن را با هر نوع متریالی که می‌خواهید سفارش دهید.

 

ایده برای کمد دیواری

 

کمد دیواری توکار

کمد دیواری با ساختار توکار، به کمدهایی گفته می‌شود که با توجه به یک فضای مشخص در اتاق و بر اساس متراژ آن ساخته می‌شود. اغلب در اتاق هایی که یک فرورفتگی و یا یک فضای پرت دارند، از مدل کمد دیواری توکار استفاده می‌شود.

در این مدل می‌توان از دیوارها به عنوان چهارچوب و باکس کلی کمد استفاده کرد و فقط آن را طبقه بندی کرد و یک درب برای آن ساخت و یا روی دیوارها هم از چوب یا ام دی اف برای زیباتر شدن آن استفاده کرد.

 

انواع کمد دیواری جادار

 

کمد توکار

 

کمد دیواری از کف تا سقف 

گاهی اوقات بخشی از یک اتاق را (مثلا یک سمت اتاق از عرض و یا از طول ) را به صورت سرتا سر از کف تا سقف کمد دیواری نصب می‌کنند که عمق آن با توجه به متراژ اتاق و نوع کاربرد آن که می‌تواند برای لباس، رختخواب و ... باشد تعیین می‌شود.

اگر فضای اتاق با نصب چنین کمدی، کوچک می‌شود بهتر است که درب های ریلی را برای آن انتخاب کنید و برای بزرگتر نشان دادن فضا و عدم نیاز به میز آرایش از آینه به جای در کمد استفاده کنید.

 

کمد دیواری از کف تا سقف

 

انواع کمد دیواری بر اساس سبک و کاربرد

کمدها می‌توانند بر اساس سبک و کاربری شما، به شکلهای مختلفی ساخته شوند. سبک انواع کمددیواری برای اتاق خواب می تواند شامل کمد و آینه، کمد و میز آرایش، کمد و کتابخانه، کمد و میز تحریر و... باشد.

همچنین از نظر کاربری و محل استفاده از آنها، می توان کمدهای دیواری را مناسب ورودی ساختمان، پذیرایی، آشپزخانه، گاراژ، اتاق خواب و... طراحی و ساخت که در ادامه به توضیح هر کدام می‌پردازیم.

 

انواع کمد برای اتاق

 

کمد دیواری ویترینی

کمد دیواری ویترینی یا کلوزت روم، بهترین انتخاب برای نگهداری لباس‌ها، کفش‌ها و لوازم است. از آنجایی که این مدل یکی از انواع کمد دیواری است که یک اتاق کامل و مجزا را به خود اختصاص می‌دهد، برای خیلی از افراد یک کمد دیواری رؤیایی محسوب می‌شود که تنها محل نگهداری از وسایل نیست؛ بلکه ویترینی برای نمایش وسایل قرارگرفته داخل کمد است.

 

انواع کمد دیواری ویترینی

 

دیزاین این نوع از کمدها بسیار متنوع است و فضای زیادی برای آویزان‌کردن لباس‌ها را در اختیار قرار می‌دهد. اگرچه کمدهای دیواری ویترینی دارای فضای بسیار بزرگی هستند اما باید به درستی طراحی شوند تا از تمام ظرفیت آن‌ها استفاده شود.

 

کمد دیواری

 

از آنجایی که طراحی و ساخت این نوع کمد دیواری، پر از نکته و ایده است، به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای آشنایی بیشتر با آن به محتوای کامل "کلوزت روم" مراجعه کنید.

 

انواع کمد دیواری

 

کمد مناسب برای ورودی منزل

یک نوع دیگر از کمدهای دیواری، کمد برای ورودی منزل است که به منظور نگهداری لباس‌های بیرونی مانند ژاکت، کت، پالتو، کلاه، کفش و البته لباس مهمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کمد دیواری بدون درب، یکی از مدل هایی است که می‌توانید برای کمد ورودی در نظر بگیرید و یا بسته به فضایی که دارید، می‌توانید از مدل کمد دیواری ویترینی کوچک هم استفاده کنید.

 

مدل کمد دیواری mdf

 

در کمدهایی با چنین کاربری، دستتان برای خلاقیت در طراحی و یا استفاده از ترکیب رنگهای مختلف در آن باز است. بسیاری از افراد یک کاناپه همراه با کمد برای تعویض و پوشیدن کفش ها در نظر می‌گیرند.

 

کمد دیواری برای ورودی

 

انواع کمددیواری مناسب آشپزخانه

این مدل کمد دیواری، نزدیک و یا درون آشپزخانه قرار می‌گیرد که می‌تواند بدون درب یا ویترینی و یا دارای در کشویی یا لولایی باشد. کمدهای دیواری آشپزخانه نسبت به دیگر انواع کمد دیواری دارای تعداد زیادی طبقه‌ با ارتفاع زیاد هستند تا همه‌چیز را از ادویه و چاشنی‌ها گرفته تا مواد غذایی خشک و کنسروشده را درون خود جا دهند. 

 

کمد دیواری در آشپزخانه

 

کمد دیواری آشپزخانه

 

کمد دیواری برای گاراژ

ساخت انواع کمد دیواری برای گاراژ، جهت نگهداری هرچیزی به جز غذا و لباس مورد استفاده می‌باشد. این کمد دیواری می‌تواند نزدیک یا داخل گاراژ و یا در زیرزمین قرار بگیرد و تمام چیزهای کوچکی را که مصرف روزانه ندارند اما برای اداره امور منزل اهمیت دارند مثل مواد پاک‌کننده، تجهیزات باغبانی، ابزارآلات و... را درون آن نگه دارند.

 

کمد دیواری گاراژ

 

کمد دیواری پذیرایی

امروزه نمونه‌های شیک و دیدنی از انواع کمددیواری متناسب با دکوراسیون منازل کوچک و بزرگ تولید می‌شوند که بسیار مناسب پذیرایی هستند و ضمن زیبایی و جلوه آن در دکوراسیون منزل، می‌توانند استفاده‌های کاربردی زیادی داشته باشند.

 

کمد دیواری پذیرایی

 

مدل کمد دیواری پذیرایی مخصوصا در منازل بدون انباری بسیار حایز اهمیت و کاربردی است، زیرا فضای اختصاص‌یافته به آن نقش بسیار مهمی در منظم‌کردن منزل دارد و باعث می‌شود همه چیز ساده و عالی به نظر برسد و هیچ چیز اضافی در دکوراسیون نمایان نشود.

 

انواع کمد برای پذیرایی

 

گاهی اوقات هم کمد دیواری ها در پذیرایی فقط جنبه زیبایی دارد، مثل تصویر بالا که فضای خانه با این کمد بسیار شیک و کلاسیک تر شده است.

 

کمد دیواری اتاق خواب

امروزه در طراحی کمد دیواری‌ها به خصوص اتاق هایی با متراژ کم، برای استفاده بهینه از فضا، کمدها را چند منظوره می سازند. به طور مثال به جای اینکه کمد، میز آرایش ، کتابخانه و... را به صورت جداگانه سفارش دهند و در اتاق نصب کنند؛ از انواع کمد دیواری چند منظوره استفاده می‌کنند.

 

انواع کمد دیواری اتاق خواب

 

در اتاق خواب های کوچک، کمد را به صورتی می‌سازند که میز آرایش و کمد لباس و یا کمد لباس و میز تحریر با هم باشد؛ به طور کلی با توجه به نوع کاربری کمد، می توان این طرح و مدل ها را به صورت خلاقانه ای تغییر داد.

 

کمد و میز تحریر

 

یک نمونه کاربدی از کمد دیواری، قرار دادن تخت تاشو در آنهاست که تخت هنگام استفاده از داخل کمد خارج شده و بعد از مصرف مجدد درون کم دیواری قرار میگیرد و بخش یاز کمد به نظر می‌رسد.

 

بهترین رنگ برای کمد دیواری

انتخاب رنگ کمد دیواری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ شما می‌توانید با انتخاب صحیح رنگ کمد دیواری کارایی فضا را افزایش دهید و با آن دیزاین یک اتاق را بهبود ببخشید. با انتخاب رنگ مناسب، می‌توانید تأثیر به‌سزایی در زیبایی دکوراسیون اتاق خواب و همچنین بزرگ‌تر، کوچک‌تر، تاریک‌تر یا روشن‌تر نشان‌دادن آن داشته باشید.

انتخاب رنگ کمد دیواری پیش از هرچیز، سلیقه‌ای است  و می‌توانید متناسب با رنگ دیوارها و وسایل اتاق خود آن را انتخاب کنید، اما دانستن نکات زیر هم خالی از لطف نیست:

 

بهترین رنگ برای کمد دیواری

 

  • به طور کلی، استفاده از رنگ روشن به خصوص در کمدهای بلند، باعث می‌شود فضای اتاق کم‌تر گرفته شود.
  • در یک اتاق کوچک، برای این‌که فضای اتاق، شلوغ و درهم‌ریخته به نظر نرسد، از کمدهای تک‌رنگ استفاده کنید؛ این کار باعث می‌شود فضا بزرگ‌تر به نظر برسد. 
  • اگر دیوارهای اتاق مورد نظر، دارای رنگ روشن هستند، برای این که به اتاق جلوه ببخشید، می‌توانید درب کمد را رنگی انتخاب کنید. برای هماهنگی بیشتر دکوراسیون، از کوسن‌های رنگی و روتختی کمک بگیرید.
  • اگر با رنگ‌های ملایم میانه‌ی خوبی ندارید، درب کمد دیواری را تیره و مشکی کار کنید. یکی از جذاب‌ترین رنگ‌ها برای دکوراسیون اتاق خواب، تم سیاه و سفید است.
  • اگر فضای مورد نظرتان محدود است، رنگ کمد دیواری را مشکی انتخاب نکنید. رنگ مشکی فضا را تاریک‌تر و کوچک‌تر جلوه می‌دهد. اگر دوست دارید رنگ تیره کار کنید، پیشنهاد می‌شود آن را با رنگ‌های روشن ترکیب نمایید.
  • دکوراسیون اتاق کودک باید رنگارنگ باشد تا خلاقیت ذهنی کودکان را افزایش دهد. استفاده از ترکیب رنگی به جای تک‌رنگ، به کارگیری رنگ‌های متضاد و پرانرژی می‌تواند انتخاب خوبی باشد. خیلی به فکر اصول و قوانین بزرگسالان نباشید. مهم این است که یک کمد دیواری جادار با رنگ‌های شاد ومتنوع در گوشه‌ای از اتاق وجود داشته باشد.
  • می‌توانید رنگ کمد دیواری را متناسب با رنگ کاغذ دیواری اتاق خود انتخاب کنید.
  • اگر یکی از دیوارهای اصلی و بزرگ اتاق دارای کاغذ دیواری طرح‌دار و منقش است، با انتخاب یک کمد دیواری ساده و تک‌رنگ، دکوراسیون اتاق را به تعادل برسانید. 

 

کمد دیواری ریلی جدید

 

 

حالا که محتوای بالا را به صورت کامل مطالعه کردید و با انواع کمددیواری از لحاظ مختلف آشنا شدید، وقت آن است که با در نظر گرفتن فضای موجود در منزل، نوع نیاز خودتان و کمی خلاقیت کمد دیواری ایده آل خودتان را انتخاب و طراحی کنید.

برای این بخش از کار، شما نیاز به یک نجار و متخصص کاربلد دارید تا به شما در انتخاب صحیح مدل کمد دیواری چند منظوره و استفاده بهینه از فضا کمک کند. برای طراحی و ساخت انواع کمد دیواری، می‌توانید روی خدمات "نجاری آنلاین" خدمت از ما حساب کنید.

4.5 امتیاز از 1588 رای


طراحی و ساخت کمد دیواری
برای سرویس طراحی و ساخت کمد دیواری از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین