رنگ پلاستیک چیست

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
رنگ پلاستیک چیست

یکی از بهترین انواع رنگ‌ها برای رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان، رنگ‌های پلاستیکی هستند. این رنگ‌ها از تنوع بالایی برخوردار بوده و همچنین دوام بالایی دارند؛ از همین رو خیلی از افراد ترجیح می‌دهند برای نقاشی و رنگ زدن دیوارهایشان از آن استفاده کنند.

ما در این مطلب تصمیم داریم به صورت مفصل بررسی کنیم که رنگ پلاستیک چیست و همچنین انواع و ویژگی‌های آن را توضیح دهیم؛ پس اگر قصد دارید تنوعی به رنگ و روی ساختمان خود دهید، تا انتهای این مطلب همراهمان باشید!

رنگ پلاستیک چیست؟

رنگ پلاستیک یکی از رنگ‌های پرکاربرد است که بر پایه آب بوده و از گذشته‌های دور تاکنون، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع رنگ، هیچ بوی آزاردهنده‌ای ندارد و برای ساخت آن از مواد لاتکس استفاده می‌شود.

این مواد که حاوی ذرات پلاستیکی میکروسکوپی، بتونه و رنگ هستند، به‌راحتی در آب حل شده و بعد از رقیق شدن، قابل استفاده خواهند بود.

این نوع رنگ به دلیل مزایای فراوانی که دارد، انتخاب مناسبی برای رنگ کردن سقف، دیوارها یا هر سطح دیگری است که شما بخواهید. شما می‌توانید از این رنگ برای نقاشی ساختمان اداری، مسکونی، تجاری و... استفاده کنید.

 

تصویر رنگ پلاستیک

 

انواع رنگ پلاستیک

حال که متوجه شدید رنگ پلاستیک چیست، بد نیست انواع آن را هم بشناسید تا در زمان خرید، بتوانید بهترین گزینه را طبق نیازتان انتخاب کنید.

این رنگ به دو نوع کلی نیمه پلاستیک و تمام پلاستیک تقسیم می‌شود که در ادامه به توضیح ویژگی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

 

رنگ تمام پلاستیک

این نوع رنگ از کیفیت فوق‌العاده‌ای برخوردار بوده و به‌عنوان بهترین رنگ پلاستیک شناخته می‌شود؛ اما قیمت آن بالاست. به دلیل مقاومت بالایی که این نوع رنگ دارد، در مکان‌های مهم از آن استفاده می‌شود.

رنگ تمام پلاستیک در برابر رطوبت از خود مقاومت بالایی نشان می‌دهد و به همین دلیل به آن رنگ پلاستیک قابل شستشو هم گفته می‌شود. این رنگ از نظر ظاهری و ویژگی‌ها، به رنگ‌های آکریلیک بسیار نزدیک است؛ از همین رو اگر به دنبال بهترین رنگ برای دیوار خانه می‌گردید، می‌توانید آن را انتخاب کنید.

 

رنگ نیمه پلاستیک

یکی دیگر از انواع رنگ پلاستیک، رنگ‌های نمیه پلاستیک هستند که برخلاف نوع قبلی، تعداد بالایی از آن‌ها در بازار پیدا می‌شود. این رنگ‌ها از قیمتی مقرون به صرفه و اقتصادی برخوردار بوده و به همین علت، کاربردهای بیشتری هم دارند و معمولا برای رنگ دیوار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

رنگ‌های نیمه پلاستیک از کیفیت قابل قبولی برخوردارند، اما در برابر رطوبت مقاومت زیادی ندارند و ممکن است پس از مدتی، پوسته پوسته شوند. اگر این اتفاق افتاد، به راحتی می‌توانید رنگ را ترمیم کنید و جای نگرانی چندانی وجود ندارد.

 

انواع رنگ پلاستیک

 

مزایا و معایب رنگ پلاستیک

اگر قصد رنگ آمیزی ساختمان خود با این نوع رنگ را دارید، باید به خوبی با مزایا و معایب آن آشنا شوید تا بفهمید که آیا برایتان مناسب است و انتظارات شما را برآورده می‌کند یا خیر. از همین رو در این بخش، به شما می‌گوییم که مزایا و معایب رنگ پلاستیک چیست:

 

مزایای رنگ پلاستیک

از جمله مهمترین مزایای رنگ پلاستیک، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برای رنگ کردن سطوح مختلف با این رنگ، به زیرسازی نیاز ندارید.
  • بعد از رنگ آمیزی، امکان رشد کپک در سطح مورد نظر وجود نخواهد داشت.
  • این نوع رنگ باعث انتشار مواد سمی نشده و برای محیط زیست خطرناک نیست.
  • رنگ پلاستیک قابل شستشو است و اگر کثیف شود، به راحتی می‌توانید آن را تمیز کنید.
  • نحوه استفاده از این رنگ بسیار راحت است.
  • بعد از استفاده، به سرعت خشک می‌شود.
  • روی تمام سطوح و متریال‌های مختلف قابل استفاده است.
  • در برابر نور خورشید مقاومت خوبی دارد و با گذشت زمان هم ظاهر خود را حفظ می‌کند.

 

مزایای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

 

معایب رنگ پلاستیک

بدون شک انواع رنگ پلاستیک هم مانند هر رنگ دیگری، در کنار مزایای فراوان، از معایب خاص خود برخوردارند. برخی از معایب رنگ پلاستیک عبارتند از:

  • با اینکه این رنگ در دو نوع مات و براق در بازار دیده می‌شود، اما برای کسانی که رنگ درخشنده و براق می‌خواهند، مناسب نیست.
  • ماندگاری این رنگ به پای رنگ‌های آکریلیک نمی‌رسد.

 

غلظت رنگ پلاستیک

 

کاربردهای رنگ پلاستیک

با توجه به مزایای فراوان رنگ پلاستیک، می‌توان از این محصول برای کاربردهای گوناگونی استفاده کرد. در اینجا به شما خواهیم گفت که مهمترین کاربردهای رنگ پلاستیک چیست:

  • اجرای رنگ پلاستیک سقف، اصلی‌ترین کاربرد این محصول است.
  • از این رنگ می‌توان برای نقاشی دیوار ساختمان‌ها و طراحی نمای داخلی استفاده کرد.
  • این نوع رنگ برای نقاشی ساختمان بیمارستان یا هر ساختمان پر رفت و آمد دیگر که زود به زود نیاز به ترمیم پیدا می‌کند، مناسب است.
  • این رنگ روی هر متریالی قابل اجرا است و می‌توانید برای رنگ زدن پلاستیک، درب و پنجره و... از آن استفاده کنید.

 

راهنمای خرید رنگ پلاستیک

برای اینکه بهترین رنگ پلاستیک را خریداری کنید، لازم است به نکات خاصی توجه داشته باشید. در اینجا یک راهنمای خرید رنگ پلاستیک برایتان آماده کرده‌ایم که تصمیم‌گیری و خرید را برایتان راحت می‌کند:

  • نوع رنگ: شما باید با توجه به سطحی که قرار است رنگ را روی آن اجرا کنید، یکی از انواع رنگ پلاستیک را خریداری نمایید. برای مثال اگر رنگ را برای آشپزخانه نیاز دارید، باید انواع تمام پلاستیک را بخرید که در برابر رطوبت مقاومت دارند.
  • مقدار مصرفی: حتماً مقدار رنگ پلاستیک موردنیاز خود را با توجه به تعداد دیوارها و واحدها به درستی برآورد کنید. در غیر اینصورت ممکن است باقی مانده رنگ فاسد شده و پولتان هدر برود. در ادامه درباره نحوه محاسبه مقدار رنگ موردنیاز بیشتر صحبت می‌کنیم.
  • برند تولید کننده: برای انتخاب بهترین رنگ پلاستیک، باید به سراغ برندهای معتبر و شناخته شده بروید.
  • تناسب رنگ با دکوراسیون: همانطور که گفتیم، تنوع این رنگ‌ها بسیار زیاد است. شما می‌توانید بسته به دکوراسیون محل مورد نظرتان، رنگ مناسبی خریداری کنید. برای مثال رنگ استخوانی برای دکوراسیون پذیرایی منزل یا سالن‌ محل کارتان مناسب است.
  • توجه به قابلیت تمیز شوندگی: اگر رنگ را برای محلی می‌خواهید که احتمال دارد زود به زود کثیف شود، حتما باید یک رنگ پلاستیک قابل شستشو خریداری کنید.
  • قیمت: قیمت رنگ پلاستیک تولید شده توسط هر برند و هر فروشگاه متفاوت است. قبل از خرید، قیمت‌ها را مقایسه کنید اما کیفیت را حتما در اولویت قرار دهید.
  • تجربه و نظرات دیگران: قبل از خرید، نظرات و تجربه‌های دیگران در مورد محصول مورد نظر را جویا شوید و با کسانی که تجربه استفاده از این محصول را دارند، مشورت کنید.

 

نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

 

بهترین رنگ پلاستیک

در حال حاضر برندهای متنوعی در بازار دیده می‌شوند که در زمینه تولید رنگ‌های پلاستیک فعالیت دارند. برای اینکه یک رنگ باکیفیت و مقاوم بخرید، باید حتما به سراغ برندهای معتبر و قابل اعتماد بروید.

اگر می‌پرسید بهترین برند رنگ پلاستیک چیست، یکی از گزینه‌های زیر را به شما پیشنهاد می‌دهیم:

  • پارس بهاران
  • ریبال شیمی
  • الوان
  • سحر
  • آریا پارس

تمام این برندها، انواع رنگ پلاستیک سقف، دیوار، در و پنجره و موارد دیگر را تولید می‌کنند و شما برای هر کاربردی که در نظر دارید، می‌توانید روی آن‌ها حساب کنید.

 

مقدار رنگ پلاستیک مورد نیاز

برای تخمین مقدار دقیق رنگ پلاستیک مورد نیاز خود، باید مساحت سطح مورد نظر را با دقت محاسبه کنید. اگر دیوار مورد نظر شما دارای درب و پنجره باشد، باید مساحت آن‌ها را هم محاسبه کرده و از مساحت کل دیوار کنید.

به طور کلی برای هر متر مربع از مساحت دیوار، حدود 1 کیلو و 400 گرم رنگ نیاز دارید. البته روش رنگ زدن دیوار هم در تعیین این مقدار تاثیر دارد؛ یعنی اگر قرار باشد دیوار را دو لایه رنگ بزنید، پس مقدار رنگ پلاستیک مورد نیاز هم دوبرابر خواهد شد. در ادامه پیشنهاد می‌کنیم طریقه رنگ زدن دیوار با رنگ پلاستیک را نیز آموزش ببینید.

 

رنگ زدن دیوار با رنگ پلاستیک

 

سوالات متداول

آیا رنگ پلاستیک قابل شستشو است؟

بله، نوع تمام پلاستیک این نوع رنگ قابل شستشو و تمیز شدن هستند.

 

آیا امکان نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک وجود دارد؟

بله این رنگ به دلیل مزایای فراوان خود، در نقاشی ساختمان کاربرد دارد.

 

آیا رنگ پلاستیک روی رنگ روغن قابل اجراست؟

این کار سخت است اما غیر ممکن نیست، فقط باید سطح رنگ روغن را با سنباده کمی بخراشید تا از آن حالت روغنی بودن رنگ، کم شود و امکان چسبندگی رنگ پلاستیک بالاتر برود. استفاده از پرایمر برای زیرسازی رنگ پلاستیک هم در این مورد به شما کمک می‌کند.

در این مطلب سعی کردیم به شما بگوییم که رنگ پلاستیک چیست و شما را با مزایا و معایب رنگ پلاستیک آشنا کردیم. همانطور که متوجه شدید، این رنگ از کاربردهای زیادی برخوردار بوده و از نظر اقتصادی هم به صرفه است.

با «خدمت از ما» شما می‌توانید با نزدیک‌ترین تکنسین‌های نقاشی ساختمان در محل زندگی خود ارتباط برقرار کرده و آن‌ها را برای نقاشی منزل‌تان استخدام کنید. برای اطلاع از هزینه نقاشی ساختمان کلیک کنید.


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین