بازسازی خانه 100 متری

بازسازی خانه ۱۰۰ متری شاید از خوشدستترین پروژههای بازسازی و حتی نوسازی باشند. این خانهها نه خیلی بزرگاند، نه خیلی کوچک. به همین خاطر اگر بازسازی خانه 100 متریتان را به پیمانکار و تیم مناسب بسپارید، نهایتا فضایی دارید که هم زیباست و هم کاربردی.
اینجا قصد داریم هرچیزی که برای استارت این پروژه احتیاج دارید را با شما در میان بگذاریم. از هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری گرفته و نکات مهم گرفته، تا اولویتبندی کارها برحسب بودجه شما و اهمیتشان. همچنین، به شما کمک میکنیم بهترین اکیپها و شرکتهای بازسازی را در شهرتان پیدا کنید.
هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری چقدر است؟
اگر به طور کلی بخواهیم بگوییم، این هزینه میتواند از متری حداقل یکی دو میلیون تومان تا ده میلیون تومان (و حتی بیشتر) متفاوت باشد. اما در واقعیت، اعلام یک رقم دقیق برای هزینه بازسازی خانه 100 متری به ازای هر متر واقعا دشوار است. به چند دلیل:
متریال انتخابشده
متریالی که انتخاب میکنید، هزینه تمامشده را تا حد چشمگیری کاهش یا افزایش میدهد. مثلا انواع کفپوش را در نظر بگیرید.
هم کفپوش پی وی سی داریم، هم سرامیک، هم سنگ و حتی موکت و ... هرکدام هم بسته به برند و جنسشان قیمت متفاوتی دارند. قیمت نصبشان هم بعضا متفاوت است و باید هزینه عایقکاری و زیرسازی را هم در نظر داشت!
و خب، چون ما نمیدانیم شما دقیقا به چه متریالی فکر میکنید، نمیتوان هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری را دقیق اعلام کرد.
خدمات مدنظر شما
کارهایی که مایلاید و میتوانید در یک متر مربع انجام دهید هم متنوع و متعدد هستند. مثلا آشپزخانه را در نظر بگیرید. شاید تنها بخواهید رنگی به دیوارها بزنید و کفپوش را عوض کنید.
اما میتوان کابینتها را هم عوض کرد، بکاسپلش نصب کرد، سینک و شیرآلات را تعویض کرد، نورپردازی را بهروز کرد و ... تمام اینکارها هزینه بازسازی خانه 100 متری را دستخوش تغییر خواهد کرد.
هزینه تخریب در بازسازی خانه ۱۰۰ متری
علاوه بر بازسازی، کارهای مربوط به تخریب دیوارها، سرامیکهای کف و دیوارها و ... و تخلیه نخالهها هم هزینههای مربوط به خود را دارند. اینجا هم برخی فاکتورها هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری را بالا و پایین میکنند.
مثلا اینکه چه نوع دیواری را بخواهید تخریب کنید هم روی هزینه موثر خواهد بود. تخریب دیوارهای بتنی کمی از دیوارهای آجری گرانتر است.
هزینههای پیشبینی ناپذیر
همیشه باید بخشی از بودجه را برای موارد غیر قابل پیشبینی، مخصوصا کارهای تاسیساتی، کنار گذاشت. فرض کنید قصد دارید دیوارپوش سرویس بهداشتی را تغییر دهید.
امکان دارد پس از تخریب کاشیهای قدیمی، متوجه شوید لولهای ترکیده است. و این موردی نیست که بشود آن را برطرف نکرد!
اخذ مجوزهای بازسازی
در کنار تعمیرات تاسیساتی که ممکن است وسط کار خود را نشان دهند، یک بخش بودجه را هم باید برای مجوزهای بازسازی کنار بگذارید. مثلا اگر قرار باشد در روند بازسازی خانه ۱۰۰ متری راهپله یا دیوارهای باربر جابهجا شوند، باید هزینههای مجوز بازسازی را هم در نظر گرفت.
این هزینهها در هر سناریو متفاوت هستند؛ و مانند سایر هزینهها پیوسته در حال بهروز شدن!
هزینههای پس از بازسازی خانه ۱۰۰ متری
بسته به شرایط خانه، گستردگی عملیات بازسازی و اینکه در آن سکونت دارید یا خیر، پس از بازسازی هم هزینههایی وجود دارد. نظاقت و تمیزکاری و بعضا اسبابکشی مهمترین هزینههای این مرحله هستند.
البته شاید خودتان بتوانید این کارها را بدون کمک شرکتهای نظافتی و باربری انجام دهید، و هزینه آن را حذف کنید. اما نهایتا باید زمان و انرژی را هزینه کرد.
در کنار این فاکتورهای تعیینکننده، نوسانات بازار و تغییر قیمت مصالح را هم در نظر گرفت. همچنین، هزینههای اعلامشده بعضا شهر به شهر و شرکت به شرکت هم تفاوتهایی با هم دارند.
برآورد هزینه بازسازی خانه 100 متری
آنطور که دیدیم، هزینه اینکار برای هر خانهای یکتاست. برای برآورد دقیق این هزینه، لازم است پیمانکار از محل بازدید کند، و کارهای مدنظر شما را بداند. اگر مایلاید هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری به ازای هر متر را با دقتی مناسب برآورد کنید، درخواستتان را رایگان در اپلیکیشن «خدمت از ما» یا همینجا در وبسایت ثبت کنید.
ما با پرسیدن چندسوال مانند خدمات مدنظرتان (بازسازی کلی، نقاشی، نماسازی، دیوارچینی و ...)، متراژ تقریبی بخشهایی که باید بازسازی شوند و عمر ساختمان، درخواستتان را برای بهترین شرکتهای بازسازی و نوسازی در شهر شما ارسال میکنیم، تا آنها مبلغ پیشنهادیشان را اعلام کنند.
اگر مایل باشید، میتوانید توضیحات بیشتری را در قالب فایل صوتی یا تصویر هم آپلود کنید تا هزینه بازسازی خانه 100 متری با دقت بیشتری محاسبه و ارسال شود.
چطور میتوان هزینه بازسازی خانه با متراژ ۱۰۰ متر را کاهش داد؟
هزینههای این پروژهها معمولا به دو شکل پرداخت میشود:
- روزمزد: پرداخت هزینه به این شکل برای پروژههایی که متراژشان کم است، و کار کردن به شکل متری برای استادکارها اصطلاحا نمیصرفد بسیار رایج است.
- کنترات یا قیمت کلی: در این حالت، پیمانکار درصدی از هزینهها را به عنوان دستمزد خود دریافت میکند. نکته مثبت اینجاست که در این روش، پیمانکار تشویق میشود که پروژه بازسازی خانه ۱۰۰ متری شما را در زمانی کوتاهتر برساند.
البته که هزینههای حملونقل، مصالح، دستمزد کارگرها و استادکارها، بیمه، مالیات و ... جای خود را دارند. اما نهایتا، برای کاهش هزینهها، یا حداقل مدیریت آنها به شکلی بهینهتر، چند راه وجود دارد:
- پروژهتان را به تیمهای حرفهای و قابل اعتماد بسپارید. به این ترتیب هم از نتیجه مطمئن هستید، هم اینکه فاکتورهای عجیب و غریب به دستتان نمیرسد. برای محک زدن کیفت کار پیمانکار و شرکتها، پروفایل آنها را در «خدمت از ما» را بررسی کنید، نمونهکارهای آنها را ببینید و نظر مشتریهای قبلی آنها را بخوانید.
- همانطور که بالاتر اشاره کردیم، بخشی از بودجهتان را برای موارد غیر قابل پیشبینی کنار بگذارید، تا به مشکل نخورید.
- اگر امکاناش وجود دارد، به راه حلهای کمتر تهاجمی برای بازسازی خانه 100 متری فکر کنید. همچنین، اگر میتوانید از مصالح قدیمی دوباره و به شکلی جدید استفاده کنید.
- هدفتان از بازسازی را بدانید، و دقیقا مشخص کنید که چه انتظاراتی از فضای جدیدتان دارید. بیبرنامه و بدون ایده بودن راه را برای انواع و اقسام هزینههای غیر ضروری باز میکند.
- نوشتن قرارداد با تمام جزئیات (نوع متریال و مصالح، تاریخ شروع و پایان، هزینهها و ...) را جدی بگیرید.
- صرفهجویی در هزینه بازسازی خانه ۱۰۰ متری را با پرداخت هزینه کم اشتباه نگیرید. استفاده از متریالهای نامناسب و سوالبرانگیز یا به کار گرفتن تیمهایی که به شکل عجیبی هزینه اعلامیشان پایین است (و احتمالا با اجرای غیر اصولی جبران میشود)، ارزش به خطر انداختن پروژه و تحمیل هزینه در آینده بسیار نزدیک را ندارد.
اولویتبندی کارها در بازسازی خانه صد متری
حدس میزنیم که حالا در شرف آغاز پروژه بازسازی منزلتان هستید، قصد دارید تا جای ممکن جاها و اتاقهای بیشتری را نو کنید. اما شاید بودجه یا سایر محدودیتها به شما این اجازه را ندهد. اینجاست که اولویتبندی عملیات به کارتان میآید.
البته اگر هم برای بازسازی خانه 100 متری محدودیت بودجه نداشته باشید، برای تخصیص بهتر هزینهها مجددا اولویتبندی کارها توصیه میشود.
بازسازی فضای داخلیِ خانه
اگر قصد دارید فضای داخل خانه را بازسازی کنید، متخصصان این حوزه چنین ترتیبی را پیشنهاد میکنند:
یک: بازسازی آشپزخانه
قلب خانه بالاترین اولویت را در این پروژهها دارد. برای بازسازی این بخش چنین گزینههایی دارید:
- بازسازی کابینتها یا طراحی و نصب کابینت جدید
- نصب کفپوش جدید
- تعویض سرامیک دیوارها
- رنگآمیزی دیوارها و سقف
- تعویض سینک و شیرآلات
- بررسی و به روز رسانی موارد تاسیساتی مانند لولهکشی و سیمکشی
- تغییر نورپردازی و ...
دو. بازسازی سرویس بهداشتی
تعامل بالا با حمام و توالت، آنها را به گزینههایی مناسب برای بازسازی خانه 100 متری تبدیل میکنید. همانطور هم که مشخص است، این بخشهای جمعوجور پر از فرصتها و گزینهها برای بازسازی هستند، از جمله:
- تعویض کفپوش و دیوارپوش
- تعویض لولهکشیها در صورت فرسودگی و ترکیدگی
- تعویض شیراآلات
- نصب روشویی جدید، توالت فرنگی و یا وان
- اجرای سقف کاذب و نورپردازی آن
- تعویض فلاش تانک و ...
سه. بازسازی پذیرایی و نشیمن
بازسازی پذیرایی و نشیمن میتواند بخش بزرگی از بازسازی خانه ۱۰۰ متری را تشکیل دهد، که البته در زمان کوتاهی به سرانجام میرسد. اگر قصد تغییرات اساسی (مثلا جابهجایی و حذف دیوارها) را نداشته باشید، باز هم میتوان روند بازسازی این بخشها را سریعتر به پایان رساند.
برای بازسازی پذیرایی و نشیمن خانههای ۱۰۰ متری هم گزینههای کاربردی و تزئینی زیادی هست، مانند:
- بازسازی کف با سرامیک، سنگ، پارکت یا لمینت
- بازسازی سقف با نصب کناف، رابیتس یا گچبریهای دستی و پیشساخته
- بازسازی دیوارها با نقاشی، سفیدکاری و نصب کاغذ دیواری
- طراحی و اجرای نورپردازی
- اجرای اکسنت وال (Accent Wall) یا دیوار شاخص
- طراحی کمد و قفسه
- تعویض کلیدها و پریزها
- تعویض درها و پنجرهها و ...
چهار. بازسازی اتاق خواب(ها)
خانههای صد متری کاملا قابلیت و ظرفیت داشتن دو اتاق خواب را دارند. اما این دو اتاق خواب معمولا جزو اولویتهای آخر در بازسازی خانه 100 متری هستند. چون زیاد در چشم نیستند و ترافیکشان هم زیاد نیست.
اما این به معنی پتانسیل نداشتنِ این بخشها برای زیباتر شدن و کاربردیتر شدن نیست. روشهای ارتقای این فضاها بسیار شبیه به نشیمن و پذیرایی است. اما یک گزینه مخصوص و عالی دیگر هم وجود دارد: طراحی و اجرای انواع کمد دیواری.
بازسازی فضای خارجیِ خانه ۱۰۰ متری
رسیدگی به فضای داخلی معمولا تمام حواس و توجه ما را در این پروژهها میگیرد. با این حال، گزینه بازسازی فضای بیرونی خانه همچنان روی میز است؛ برای مثال:
- بازسازی نمای ساختمان
- اجرای نورپردازی
- بازسازی لابی، پارکینگ و راهپلهها
- طراحی فضای سبز
- اجرای کفپوش جدید
- رنگآمیزی یا تعویض درب
- و ...
نکات مهم بازسازی خانه با متراژ 100 متر را بدانید!
تا این بخش بارها به اهمیت بودجهبندی اشاره کردیم. اینجا قصد داریم سایر نکات پیش از آغاز این پروژهها را مرور کنیم:
- به این فکر کنید که بازسازی خانه 100 متری شما قرار است چه سبکی داشته باشد؛ مثلا ایرانی و سنتی، مدرن و مینیمال، کلاسیک و مجلل یا ...؟ پس از انتخاب سبک این موضوع را در نظر بگیرید که آیا اسباب و لوازم فعلیتان با آن سبک سازگار است، یا اینکه باید آنها را هم عوض کنید؟
- آیا فضاهای فعلی کاملا پاسخگوی نیاز(های) شما هستند، یا اینکه به خلق فضای جدیدی احتیاج دارید؟ مثلا اتاق کودک، اتاق کار یا ...
- در روند بازسازی سعی نکنید تمام عناصر فعلی خانهتان را حفظ کنید، و عناصر جدید را هم به آنها اضافه کنید. در این صورت، نتیجه بازسازی خانه 100 متری حالتی شلوغ و بینظم خواهد داشت.
- آیا شرکتی که انتخاب کردهاید، از اعتبار لازم برخوردار است یا اینکه سوابق و نمونهکارهای آنها مبهم و نامعلوم به نظر میرسد؟
بازسازی خانه 100 متری با «خدمت از ما»
امیدواریم این راهنمای مختصر دید جامعی از پروژه جذابی که پیش رو دارید، به شما داده باشد. اگر قصدتان برای بازسازی منزلتان جدی است، قدم اول را میتوانید همین حالا بردارید.
درخواستتان را رایگان در «خدمت از ما» ثبت کنید، حدود هزینه را از برترین اکیپهای بازسازیِ ساختمان در شهرتان دریافت کنید، نمونهکارها و نظرات مشتریان پیشین آنها را ببینید و بهترین گزینه را برای بازسازی خانه ۱۰۰ متریتان انتخاب کنید.