چگونه متوجه نشتی لوله های آب شویم؟

نحوه تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب
ایجاد شدن نشتی در لوله کشی آب ساختمان پس از مدتی باعث به وجود آمدن علائم نشتی لوله آب میشود. قیمت دستگاه نشت یاب لوله بالاست و بصرفه نمیباشد خودتان یک دستگاه برای نشت یابی تهیه کنید. شما میتوانید برای رفع نشتی لوله آب از نیروی متخصص اینکار کمک بگیرید. نحوه تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب تا رفع ترکیدگی لوله همگی با کمک یک نیروی متخصص به راحتی انجام میشود.
چگونه جلوی نشتی آب را بگیریم؟ علائم نشتی لوله آب چیست؟ نحوه تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب چگونه است؟ ترکیدگی لوله آب در ساختمان و راه های جلوگیری از نشت آب چیست؟ برای تشخیص نشتی لوله آب باید چکار کرد آیا دستگاه نشت یاب حرفه ای با قیمت مناسب هست؟ موثرترین روش برای نشتیابی لوله های آب چیست؟ چه شرکت هایی از دستگاه نشت یاب الکترونیکی استفاده می کنند؟ قیمت دستگاه نشت یاب لوله چقدر است؟
اگر سوالاتی که در بالا ذکر شد سوال شما هم نیز است پس تا اخر این پست همراه ما باشید تا پاسخی شفاف بگیرید.
ترکیدگی لوله آب در ساختمان
ممکن است شما نیز در منزل خود علائم نشتی لوله آب را مشاهده کرده باشید و به دنبال رفع نشتی لوله آب باشید. همان گونه که میدانید بدترین عاملی که میتواند بافت خانه را تخریب نماید ترکیدگی لوله آب در ساختمان است.
اگر یکی از لولههایی که در داخل دیوار ساختمان رد شده است دچار ترکیدگی شده و نشتی پیدا کند، آب به مرور زمان در بین مصالح دیوار پخش شده و تمام مغز دیوار خیس میشود. گاهی اوقات نشتی و رطوبت، در کمدهای خانه هم بوجود میآید، برای دانستن علت و رفع آن به محتوای "رفع رطوبت کمد دیواری" مراجعه کنید، که به طور کامل به آن پرداخته ایم.
چه زمانی کار از کار گذشته و باید به فکر یک نشتیاب افتاد؟
اما شما زمانی متوجه علائم نشتی لوله آب خواهید شد که لکه ای بر روی دیوار دیده شود. در این زمان کار از کار گذشته و به این معناست که دیوار از رطوبت اشباع شده است که به صورت لکه ای بروز کرده است.
اگر برای رفع نشتی لوله آب و تشخیص نشتی لولههای آب به دنبال یک نشت یاب مجرب هستید روی خدمت از ما حساب کنید.
دلایل نشتی لولههای آب خانه:
وقتی که لولههای خانه ترکیده و رطوبت نشت می کند، مصالح ساختمانی سست شده و هر لحظه ممکن است فرو بریزد. در نتیجه زندگی در چنین مکانی واقعا امنیت کافی را نخواهد داشت. به همین دلیل است که در ابتدا لازم است بدانیم که نشتی لوله های آب خانه به چه دلایلی رخ میدهد تا از بروز آن جلوگیری کنیم. این عوامل عبارتند از:
اولین عامل نشتی لوله های آب: خوردگی لولههای فلزی
مهمترین عامل نشتی لوله های آب، خوردگی لولههای فلزی است. در صورتی که خاک اطراف لولههای خانه آهکی و مرطوب باشد، به مرور زمان منجر به خوردگی لولهها و نشتی لولههای آب خانه خواهد شد. لذا در زمان ساخت و ساز باید به نوع مواد به کار رفته توجه داشت.
دومین عامل نشتی آب: ایجاد واکنش شیمیایی لولهها فلزی کنار هم
در صورتی که لولههای فلزی دقیقا در کنار هم قرار گرفته باشند، به دلیل واکنش شیمیایی که بین آنها رخ میدهد، خوردگی لوله رخ داده و باز هم منجر به نشتی لولههای آب خانه خواهد شد. در این زمان است که به اهمیت نقشه کشی لولهها و تاسیسات خانه پی میبرید. این کار باید به صورت دقیق و اصولی انجام شود تا هم محل عبور لولهها با وسایل گرمایشی قرابت نداشته و هم این که چند لوله فلزی در کنار هم قرار نگیرند.
سومین عامل نشتی آب: ایجاد فشار به لوله های آب
اگر لوله کش در زمان بستن اتصالات لوله، فشار زیادی به لولهها وارد نماید، به اصطلاح محل بستن واشرها بریده شده و در مدت کوتاهی نشتی لولههای آب خانه بروز میکند. راههای جلوگیری از نشتی آب به دلیل بالا رفتن فشار آب این است که لوله کش باید حد اعتدال را رعایت نموده و ایمنی را به حد استاندارد در نظر گیرد و از لولههای با جنس خوب استفاده کند.
چهارمین دلیل نشتی آب: انقباض و انبساط لولههای فلزی
یکی از مهمترین عیوب استفاده از لوله های فلزی در تاسیسات ساختمان، انبساط و انقباض آنهاست. اگر لولههای ساختمان از کنار وسایل گرمایشی خانه رد شوند، لولهها مدام تغییر حجم داده و به شدت مستعد ترکیدگی و نشتی خواهند شد. در چنین موارد شما در مدت کوتاهی باید به فکر رفع نشتی لولههای آب خانه باشید.
پنجمین دلیل نشتی لوله های آب: تغییر فشار آب در لولهها
عامل دیگری که در نشتی لولههای آب خانه تاثیر دارد، تغییر فشار آب در لولههاست. زمانی که آب با فشار زیاد وارد لولههای آب خانه شود، به جداره لوله آسیب وارد شده و به مرور زمان منجر به خوردگی آنها میشود.
ششمین دلیل نشتی آب: جنس نامناسب لولهها
البته جنس نامناسب لولهها نیز میتواند در بروز نشتی لولههای آب خانه بسیار موثر باشد. به هر حال زمانی که از مواد بی کیفیت برای تولید لوله استفاده شود به این معناست که ماندگاری کوتاهی داشته و عمر مفید آن ها کم است. به مرور زمان در اثر رسوبات، رطوبت و... خورده شده و نشتی لولههای آب خانه اتفاق میافتد.
چگونه متوجه نشتی لولههای آب شویم؟ نحوه تشخیص ترکیدگی لوله فاضلاب چگونه است؟
اما همان گونه که بیان کردیم شما زمانی متوجه نشتی لوله های آب خانه خواهید شد که لکههای آب بر روی دیوار و یا سقف خانه نمایان شوند. رد این صورت در اولین قم باید به فکر یافتن نشتی باشد تا از گسترش مشکل جلوگیری شود. برای این منظور چند راهکار ار پیشنهاد میکنیم:
1. بررسی عدد کنتور آب
مهمترین روشی که میتواند با دقت بالا به شما کمک کند این است که به سراغ خواندن عدد کنتور آب بروید. برای این تست باید به صورت زیر عمل کنید:
ابتدا تمامی راه های مصرفی آب همانند شیر، کولر، وسایل گرمایشی و... را بسته و مطمئن شوید که در داخل خانه هیچ آبی مصرف نمیشود. در این زمان عدد کنتور یا کنتور آب دیجیتال را یادداشت کنید.
حال 15 دقیقه صبر کنید. در این فاصله هیچ آبی نباید مورد استفاده قرار گیرد. بعد از این زمان مجددا عدد کنتور را قرائت نمایید. در صورتی که تغییر کرد بود به این معناست که نشتی لولههای آب خانه اتفاق افتاده است و شما نیاز است برای رفع نشتی لوله آب اقدام کنید. برای این کار میتوانید از دستگاه نشت یاب حرفه ای استفاده کنید.
شما با این کار متوجه خواهید شد که در بخشی از خانه نشتی وجود داشته و باید به منظور رفع نشتی لوله های آب خانه به دنبال محل این مشکل باشد.
2. استفاده از دستگاه های نشت یاب حرفه ای
خوشبختانه تکنولوژی در این زمینه نیز کمک کرده و با تولید دستگاههای نشت یاب کمک می کند تا بدون نیاز به تخریب دیوارها، بتواند محل دقیق نشتی لولههای آب خانه را بیابید. این دستگاهها بسیار حساس هستند به گونه که حتی می تواند از روی ضخامت زیاد مصالح ساختمانی، ریزترین امواج مربوط به ترکیدگی لولهها و نشتی آب را تشخیص دهد در نتیجه به شما کمک می کند تا دقیقا بدانید عیب از کجا نشات گرفته است.
3. بررسی تغییر رنگ دیوارها
البته شما می توانید از روی تغییر رنگ دیوارها هم متوجه شوید که بخشی از خانه با مشکل نشتی لولههای آب خانه مواجه شده است. زرد شدن رنگ دیوار به خصوص بر روی دیوارهایی که گچی هستند می توانند شاهد خوبی بر این ماجرا باشند.
اهمیت یافتن نشتی لولههای آب خانه:
در صورتی که بخشی از از خانه دچار نشتی لولههای آب خانه شده باشد اگر سریعا این مشکل شناسایی نشده و رفع نگردد، عوارض زیر را به دنبال خواهد داشت:
- گسترش رطوبت به سایر قسمتها و در نتیجه سست شدن متریال ساختمانی
- شیوع بیماریها و میکروبها در بافت مرطوب که باعث ایجاد آلرژی در محیط به ویژه برای کودکان خواهد شد.
- کاهش ایمنی ساختمان به دلیل احتمال ریزش
- احتمال نشت رطوبت به ساختمان های کناری و در نتیجه خسارت به آنها