طریقه نصب کاشی بین کابینتی با چسب

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
طریقه نصب کاشی بین کابینتی با چسب

آنچه خواهید خواند:

  • مزایای استفاده از کاشی بین کابینتی
  • آموزش گام به گام نصب کاشی بین کابینتی
  • مهمترین نکات هنگام چسباندن کاشی بین کابینتی روی کاشی
  • بررسی عوامل موثر بر هزینه نصب بین کابینتی

اگر قصد چسباندن انواع کاشی را بین دو کابینت آشپزخانه دارید، بهتر است که با طریقه نصب کاشی بین کابینتی با چسب آشنا شوید. شاید یکی از بهترین و راحت ترین روش‌ها برای تغییر دکوراسیون همین چسباندن کاشی بین کابینتی باشد؛ البته در صورتی که تمامی مراحل با دقت انجام شود و ظرافت و تمیزی کار در نظر گرفته شود.

به همین دلیل اگر خودتان می‌خواهید این کار را انجام دهید، بهتر است که آموزش نصب کاشی بین کابینت با چسب روی گچ و سایر دیوارها را یاد بگیرید. در ادامه با ما همراه باشید تا با نصب سرامیک بین کابینتی و تمام نکات پیرامون آن آشنا شوید. 

فواید نصب کاشی بین کابینتی

دیوارهای آشپزخانه، خصوصاً دیوار پشت سینک، به دلیل مواجهه بسیار با مواد غذایی به سرعت آلوده می‌شوند. از این رو استفاده از کاشی‌های با کیفیت در این مکان جهت سریع‌تر و ساده‌تر تمیز شدن آن‌ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

بین کابینتی امروزه در طراحی دیوار آشپزخانه پشت سینک، جهت محافظت آن از آلودگی‌ها و افزایش سهولت در تمیز کردن آن بسیار استفاده می‌شود.

استفاده از انواع کاشی بین کابینتی مثل موزاییک مش، کاشی‌های پیل یا استیک، از انتخاب‌های رایج در پوشاندن سطح دیوارهای آشپزخانه می‌باشند که به راحتی و به کمک چسب روی سطح گچی و یا کاشی قبلی می‌چسبند و مراحل نصب و اجرا را با کیفیت‌تر و تمیز‌تر پیش می‌برند. درباره کاشی کاری با چسب بیشتر بخوانید.

 

نصب کاشی بین کابینت با چسب روی گچ

 

آموزش مرحله به مرحله نصب کاشی بین کابینتی 

بر خلاف تصور عموم، نحوه نصب کاشی بین کابینتی اصلاً کار سختی نمی‌باشد. اما لازم است برای رسیدن به نتیجه مطلوب در انتهای کار، اصول و نکات خاصی را در حین انجام آن رعایت کنید و با مراحل و اجرای آن‌ها به ترتیب درست، آشنا باشید:

 

 گام اول، آماده سازی محل نصب کاشی 

 در آغاز کار لازم است سطح زیرین را به خوبی آماده سازی کنید. گاهی اوقات شما می‌خواهید نصب کاشی بین کابینتی با چسب  را روی سطح گچی انجام دهید و ممکن است که سطح مورد نظر نیاز به بتونه کاری و صاف کردن داشته باشد. برای آن ابتدا هر وسیله‌ای را که در بین کابینت‌ها قرار دارد خارج کنید.

سپس آن را به خوبی تمیز کنید و دقت داشته باشید که در صورت وجود هر گونه ناهمواری، به وسیله دستگاه تراش و سنباده آن را برطرف کرده و سطحی کاملا صاف را جهت نصب کاشی بین کابینت با چسب مهیا کنید. بعد از آماده سازی سطوح، بهتر است که حدود یک هفته قبل از شروع نصب سرامیک صبر کنید. برای ترمیم لعاب سرامیک کف این مطلب را بخوانید.

نکته مهمی که در ارتباط با نصب کاشی بین کابینت با چسب روی گچ، سیمان و چوب وجود دارد، این است که به دلیل اینکه این مواد دارای رطوبت بالایی هستند، این امکان وجود دارد که در طول زمان، باعث باز شدن چسب کاشی ها شود. در نتیجه باید روی سطوح بعد از آماده سازی، از پرایمر استفاده کنید و به کمک قلمو، آن را روی سطح پخش کنید.

 

 گام دوم، تراز کردن

تراز کردن تمامی کاشی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. از این رو پس از آماده کردن سطح زیرین لازم است تک تک کاشی‌ها را در جای خود تنظیم کنید و سپس از یک سطح برای تراز بندی افقی آن‌ها بهره ببرید.

کار مهم دیگری که می‌توانید انجام دهید، این است که دیوار را اندازه گیری کنید و با توجه به همان متراژ، کاشی یا سرامیک ها را روی زمین بچینید تا یک نما و دید کلی از روند کار داشته باشید. 

 

گام سوم، کشیدن چسب روی سطح

مرحله بعد، شامل آماده کردن چسب و کشیدن آن روی سطح دیوار است. اگر از چسب های خمیری استفاده کنید، نیاز به آماده سازی نیست، چون ترکیبات لازم از قبل آماده شده است. اما اگر از چسب‌های پودری استفاده می‌کنید باید آن را با آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید. درباره کاشی چسبی بیشتر بخوانید.

 

 گام چهارم، نصب کاشی بین کابینتی

در این مرحله نصب کردن کاشی‌های بین کابینتی، لازم است نکات خاصی را رعایت کنید. از مهم‌ترین این نکات می‌توان به تفاوت میان چسباندن مصالح مختلف اشاره کرد؛ به عنوان مثال میزان ملات مورد نیاز جهت چسباندن سرامیک با انواع کاشی‌های سنگی متفاوت خواهد بود. همچنین در انتخاب نوع چسب هم باید دقت داشته باشید؛ چرا که لازم است برای نصب هر مدل کاشی از چسب مخصوص آن استفاده شود.

پس از زدن مقدار مناسبی چسب پشت هر کاشی، آن را در مکان مناسب روی دیوار قرار داده و محکم فشار دهید تا از قرار گرفتن آن در جای خود اطمینان حاصل کنید. توصیه می‌شود که برای رعایت اصول نحوه نصب کاشی بین کابینتی از مرکز به سمت بیرون چسباندن را شروع کنید. برای پر کردن فاصله میان کاشی‌ها از دوغاب استفاده می‌شود. رعایت تراز بودن تک تک کاشی‌ها را در این مرحله اصلاً فراموش نکنید.

 

گام پنجم، بندکشی سطح

بعد از اتمام کار نصب سرامیک بین کابینتی، حالا لازم است که به کمک دوغابی که از قبل آماده کرده‌اید، با یک لایه نازک، کل سطح را پوشش دهید، تا دوغاب در شکاف بین کاشی و سرامیک قرار بگیرد و تمامی کاشی ها همسطح شود. بسته به نوع دوغاب، لازم است که بین دو تا سه روز صبر کنید که دوغاب کاملا خشک شود. طرز تهیه دوغاب با سیمان سفید و پودر سنگ را اینجا ببینید.

 

 گام ششم، تمیزکردن نهایی

 ممکن است بعد از اتمام کار، مقداری چسب اضافی را بر روی کار مشاهده کنید، نگران آن نباشید و تنها در پایان کار به وسیله دستمالی مرطوب به تمیز کردن آن بپردازید. بسته به نوع چسب و مصالح استفاده شده توسط شما، ممکن است خشک شدن تمامی کاشی‌ها چند روز زمان ببرد.

 

طریقه نصب کاشی بین کابینتی

 

نکات مهم در آموزش نصب سرامیک بین کابینتی با چسب

  •  اندازه گیری متراژ فضای مورد نیاز جهت خرید مصالح به اندازه کافی، را به عنوان اولین قدم قرار دهید.
  • قطع کردن برق آشپزخانه و خارج کردن کلیدها و تمامی پریزها از جای خود، قبل از شروع کار.
  •  پوشاندن کابینت‌های بالا و پایین، در کنار پوشاندن اطراف پریزها و کلیدها برای جلوگیری از آغشته شدن آن‌ها با ملات و چسب.
  • تمیز بودن سطح زیرین از هرگونه آلودگی و چربی به نصب بهتر کاشی‌ها کمک بسیاری خواهد کرد.
  • انجام مرحله بندکشی را در پایان کار نصب سرامیک بین کابینت اصلاً فراموش نکنید.
  •  به کاشی‌ها زمان کافی جهت خشک شدن آن‌ها بدهید و سپس مرحله درزگیری فاصله بین کاشی‌ها و کابینت‌ها را انجام دهید.

 

 عوامل موثر بر هزینه نصب کاشی بین کابینت

 عوامل متعددی بر هزینه نصب کاشی بین کابینت تاثیرگذار هستند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به نوع کاشی، طرح انتخابی، نوع چسب مورد استفاده، متراژ مورد نظر و اجرت نصاببه گونه‌ای که هر چه متراژ مورد نظر شما برای کاشی کاری بیشتر باشد، به تبع آن میزان مصالح خریداری شده و اجرت نصاب نیز بیشتر خواهد بود.

کاشی‌های فلزی و شیشه‌ای که وارداتی هستند به دلیل محاسبه قیمت آن‌ها با نرخ ارز روز، این روزها قیمت بالایی برخوردار می‌باشند. از طرفی استفاده از کاشی با جنس رزین نیز از هزینه بالاتری نسبت به انواع دیگر کاشی برخوردار است. برای اطلاع از نرخ دستمزد کاشی کاری کلیک کنید.

امروزه می‌توانیم برچسب‌هایی را با طرح سنگ، چوب یا کاشی در بازار پیدا کنیم که به عنوان راهی بسیار ارزان‌تر از نصب کاشی برای آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است که این برچسب‌ها مقاومت بالایی در برابر رطوبت و حرارت نخواهند داشت. از این رو لازم است در صورت نصب، پس از مدتی به تعویض آن‌ها اقدام کنید.

 در آخر اگر قصد دارید دکور آشپزخانه خود را با هزینه کم تغییر دهید، ایده نصب سرامیک بین کابینت می‌تواند بسیار مناسب باشد. پس می‌توانید پس از آشنایی کامل با نکات و اصول طریقه نصب کاشی بین کابینتی، این کار را به دقت انجام دهید.

از طرفی اگر انجام آن برایتان سخت است، می‌توانید از طریق بازار انلاین "خدمت از ما" به بهترین و نزدیک‌ترین کاشی کار متصل شوید و خدمات را از آنها دریافت کنید. با بازار آنلاین "خدمت از ما" دیگر نگران پیدا کردن متخصص مجرب خود نباشید. چرا که این پلتفرم با هدف آسان‌تر کردن دسترسی شما با حرفه‌ای ترین متخصصان کاشی کاری در حال فعالیت است.

4.5 امتیاز از 1005 رای


کاشی‌ کاری و نصب کاشی
برای سرویس کاشی‌ کاری و نصب کاشی از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین