روش ترمیم کاشی سرامیک لب پر شده و شکسته

دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
روش ترمیم کاشی سرامیک لب پر شده و شکسته

آنچه خواهید خواند:

  • آیا همیشه می‌توان کاشی شکسته را ترمیم کرد؟
  • آشنایی با روش‌های ترمیم لعاب سرامیک کف و کاشی
  • نحوه ترمیم کاشی ترک خورده
  • روش ترمیم سرامیک لب پر شده
  • مراحل تعویض و ترمیم سرامیک شکسته
  • بررسی علل ترک خوردن کاشی و سرامیک

اگر کاشی کاری به درستی انجام نشود، ممکن است بعد از گذشت مدتی شاهد شکستگی لعاب سرامیک، ترک خوردگی، بیرون زدگی کاشی و غیره باشید که این نواقص برای صاحب خانه چندان خوشایند نیست.

ما در این مطلب سعی کردیم نحوه ترمیم لعاب سرامیک کف دستشویی و ... را به طور کامل توضیح دهیم و شما را با نکات پیرامون آن آشنا کنیم. اگر به دنبال ترمیم سرامیک شکسته و ترک خورده هستید تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید. 

چه زمانی امکان ترمیم کاشی شکسته وجود دارد؟

 کاشی و سرامیک‌های امروزی، با وجودی که پوشش مستحکمی دارند، اما اگر به آن ضربه و فشار وارد شود یا دیوار پشت آن نشتی داشته باشد، ممکن است خیلی زود ترک بردارد و یا گوشه‌های آن بشکند و یا به قول معروف کاشی و سرامیک لب پر شود. اما همه ما می‌دانیم که کاشی شکسته شده یا ترک خورده و یا لب پر شده، تاثیر منفی بر روی ظاهر محیط دارد.

اگر میزان خرابی و شکستگی جزئی باشد، شما می‌توانید ترمیم لعاب سرامیک را بدون تعویض انجام دهید، اما اگر میزان خرابی و شکستگی آنقدر عمیق باشد که با ترمیم آن، باز هم ظاهر کاشی شکسته خوب نشده باشد باید اقدام به تعویض آن کنید. در چنین مواقعی می‌توانید از متخصصین کاشی کاری "خدمت از ما" کمک بگیرید. برای اطلاع از نرخ دستمزد کاشی کاری کلیک کنید.

 

انواع روش‌های ترمیم لعاب سرامیک کف

روش‌های مختلفی برای ترمیم سرامیک ترک خورده وجود دارد که بسته به نوع سرامیک و همچنین میزان ترک خوردگی لعاب متفاوت است. مثلا رنگ‌آمیزی دوباره و یا لعاب کاری جز روش‌های اولیه‌ای است برای تعمیر کاشی ترک خورده از آن استفاده می‌کند و اما اگر کاشی واقعا دچار آسیب جدی و غیر قابل تعمیر باشد، دست آخر کاشی‌ها را تعویض می‌کنند.

اما در ادامه روش‌های مختلف برای ترمیم لعاب سرامیک را با هم بررسی می‌کنیم:

 

1. ترمیم کاشی ترک خورده با استفاده از چسب اپوکسی

برای ترمیم کاشی ترک خورده می‌توانید از چسب اپوکسی استفاده کنید. کافی است تا با استفاده از یک تکه چوب، مقداری از چسب اپوکسی را برداشته و روی قسمت ترک خورده بکشید. در نهایت با یک پارچه، چسب‌های اضافه را از روی کاشی پاک کنید. به همین راحتی می‌توانید کاشی‌های ترک خورده را ترمیم کنید.

 

2. ترمیم کاشی ترک خورده با رنگ آمیزی

یکی از آسان‌ترین روش‌های تعمیر و ترمیم کاشی ترک خورده، رنگ آمیزی سطح ترک‌های روی کاشی است. البته اگر ترک خوردگی شدید باشد، این کار اصلا فایده ای ندارد و همچنان ظاهر آن ناپسند است.

حال اگر ترک خوردگی سطحی بود، با رنگ آمیزی کاشی توسط رنگ‌های مخصوص سطح کاشی دوباره پر شده و زیبایی دوباره خود را به دست می‌آورد. 

 

3. ترمیم لعاب سرامیک با لعاب کاری

روش دیگری که برای تعمیر کاشی ترک خورده به کار می‌گیرند؛ لعاب کاری آن است. این کار در صورتی که ترک خوردگی کاشی زیاد است و حسابی عمق برداشته است مناسب است.

برای ترمیم لعاب سرامیک، ابتدا باید سطح کاشی‌ها را کاملا تمیز کنید؛ به طوریکه جای هیچ گونه لکه بر روی آن باقی نماند و بعد از آن با ماده لعاب رنگی یا چسب‌های مخصوص سرامیک تمام سطح ترک‌ها و شکاف‌ها را پر کنید تا کل سطح یکدست و هموار شود و صبر کنید تا خشک شود؛ بعد از خشک شدن سطح سرامیک، به کمک یک سمباده نواحی اضافی را صاف کنید.

 

4. تعمیر کاشی ترک خورده با پرکن سیلیکونی

این مورد هم یکی از روش‌های خوب ترمیم لعاب سرامیک کف است؛ با استفاده از پُرکن سیلیکونی، ترک‌های کاشی کف را پُر کنید. اگر پس از خشک شدن پرکن، مشاهده کردید که ظاهر کار نازیبا شده است، می‌توانید آن را رنگ کنید تا با طرح کاشی ترکیب شود. پیشنهاد می‌کنیم با انواع کاشی حمام و دستشویی جدید در این مطلب آشنا شوید.

 

5. ترمیم سرامیک لب پر شده

افتادن ناگهانی ظرف و ظروف یا هرگونه وسیله آهنی و سنگین دیگر بر روی کاشی‌ها، باعث لب پر شدن کاش و سرامیک‌ها می‌شود. 

همچنین یکی از راه حل‌های ترمیم سرامیک لب پرشده، چسباندن قطعه جدا شده به وسیله چسب کاشی به قسمت لب پر شده کاشی است. البته کاشی چسبی، مزایا و معایبی دارد که در این مقاله مفصل راجب آن‌ها گفته‌ایم.

 

ترمیم لعاب سرامیک لب پر شده

 

نحوه تعویض و ترمیم سرامیک شکسته

اگر کاشی شکسته شده و ترک خورده قابل ترمیم نباشد و قصد تعویض آن را دارید پس مراحل زیر را انجام دهید تا زیبایی دوباره به محیط برگردد. دقت داشته باشید که اگر تجربه‌ای در زمینه ترمیم و تعویض کاشی شکسته شده ندارید؛ پس این کار را با خیال راحت به یک کاشی کار حرفه‌ای بسپارید:

 

1. کندن ملات کنار کاشی و برداشتن آن 

برای تعویض سرامیک شکسته شده، ابتدا باید ملات کنار کاشی مورد نظر را از بین ببرید. به هیچ وجه قبل از برداشتن و یا حذف کردن ملات کنار کاشی اقدام به برداشتن کاشی شکسته نکنید. برای حذف ملات دور کاشی شکسته شده باید از یک شی تیز مانند چاقو یا اره استفاده کنید. در این مرحله دقت داشته باشید که به کاشی و یا سرامیک‌های سالم کنار کاشی شکسته آسیبی وارد نکنید.

حال نوبت به برداشتن کاشی شکسته شده رسیده است. پس یک حوله و یا یک پارچه کلفت بر روی کاشی مورد نظر قرار دهید و سپس با استفاده از چکش به مرکز کاشی شکسته ضربه بزنید.

توجه توجه: مراقب باشید و با دقت و حوصله زیاد ضربه‌ها را وارد کنید. به هیچ عنوان به کناره‌های کاشی شکسته ضربه نزید این کار ممکن است باعث شکستن کاشی‌های کناری شود. کاملا تکه‌های کاشی را بردارید و کف آن را تمیز کنید. اگر تکه‌هایی از کاشی هنوز به زمین چسبیده و باقی مانده است اصلا نگران نباشید و با چکش به آن‌ها ضربه وارد نکنید.

 

2. برداشتن ملات زیر کاشی ترک خورده

نوبتی هم باشد نوبت برداشتن ملات زیر کاشی شکسته است.برای اینکار از یک چکش و همینطور یک پیچ گوشتی و یا یک میله نوک تیز به صورت اُریب ملات زیر کاشی را بتراشید. به طور کاملا ملات زیر کاشی شکسته شده را بردارید و تمیز کنید.

 

3. قرار دادن ملات در مکان کاشی شکسته

ابتدا باید ملات مورد نیاز برای قرار دادن کاشی جدید به جای کاشی شکسته را آماده کنید و یا اینکه می‌توانید آماده این ملات‌ها را بخرید. مقداری ملات را به اندازه‌ای که خود می‌دانید بر روی مکان کاشی شکسته قرار دهید و سپس با استفاده از کمچه و یا ماله بنایی آن را کاملا صاف کنید.

با استفاده از کمچه اره‌ای و یا شیار دار باید شیارهایی را بر روی ملات صاف شده ایجاد کنید. شیارهای موازی که خطوطی از ملات را برمی‌دارند ایجاد کنید.

 

4. قرار دادن کاشی جدید به جای کاشی شکسته

مرحله آخر باید کاشی جدید را جای کاشی قبلی جایگزین کنید. بعد از قرار دادن و تنظیم کردن مکان کاشی جدید چند ثانیه با دست به کاشی فشار آورید تا با استفاده از ملات زیرین به زمین بچسبد. بسته به ملاتی که در اینجا استفاده کرده‌اید، باید منتظر بمانید تا ملات کمی خشک شود، این انتظار ممکن است از 3 تا 24 ساعت متغیر باشد.

با استفاده از دوغاب که برای اطراف کاشی به کار می‌رود، دور تا دور کاشی جدید را با استفاده از کمچه بنایی پر کنید. منتظر بمانید تا ملات دور کاشی کاملا خشک شود. بعد از خشک شدن کامل با استفاده از پارچه خیس و نم دار کاشی جدید را کاملا تمیز کنید. بعد از تعویض کاشی شکسته تا 24 ساعت فشار روی کاشی نیاورید. طرز تهیه دوغاب با سیمان سفید و پودر سنگ را اینجا ببینید.

 

ترمیم کاشی ترک خورده

 

قبل از ترمیم لعاب سرامیک، علت را جویا شوید!

زمانی که ترک خوردگی کاشی و سرامیک کف و دیوار را رویت کردید؛ نباید این مسئله را سرسری بگیرید و علتش را پشت گوش بیاندازید. توصیه می‌کنیم که علت ترک خوردن سرامیک دیوار را جویا شوید.

زیرا اگر به دنبال علت ترک خوردن سرامیک دیوار نباشید، ممکن است اگر از سرامیک دیگری برای این نقطه استفاده نمایید، باز هم سرامیک و کاشی جدید دچار شکستگی و ترک شود. پس باید به دنبال علت ترک خوردن سرامیک دیوار باشید.

حال باید بگوییم که این ترک‌ها و شکستگی‌ها می‌توانند به دلایل بسیار زیادی ایجاد شوند که ما در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره خواهیم نمود.

 

متریال نامناسب

یکی از دلایل ترک خوردن سرامیک دیوار و کف استفاده از متریال نامناسب است. برخی از کاشی‌ها و سرامیک‌ها از مواد نامرغوب و بی‌کیفیتی تهیه می‌شوند که پس از نصب بر روی دیوار ، خودنمایی کرده و با کوچکترین تغییر دمایی دچار ترک و شکستگی خواهند شد.

باید بگوییم که ملات مناسب برای کاشی کاری، ملاتی است که بتواند کاشی و سرامیک‌ها را به بهترین نحو بر روی دیوار فیکس نماید. البته استفاده از چسب نیز برای نصب مناسب بی‌تاثیر نخواهد بود. نحوه کاشی کاری با چسب را اینجا بخوانید.

 

تغییر دما

یکی دیگر از دلایل ترک خوردن سرامیک، تغییر دما است. بسیاری از سرامیک‌های موجود در بازار، آب را به خود جذب می‌نمایند. اگر به طور مدام آب سرد به سرامیک‌ها نفوذ کند، کاشی و سرامیک‌ها خیلی زود، دچار سرمازدگی خواهند شد. این سرمازدگی باعث ترک خوردگی کاشی و شکستگی سرامیک‌ها می‌شود.

به طور کلی باید بگوییم که دما در محیط تاثیرات مهمی بر روی شکستگی سرامیک‌ها خواهد داشت. پس اگر مجبورید که سرامیک‌ها را در مجاورت آب سرد قرار دهید، برای تعویض کاشی شکسته شده، اقدام به خرید سرامیک ضد آب کنید.

 

ظرافت و مقاومت کاشی

سرامیک‌هایی که برای کف تولید می‌شوند، دارای ظرافت و مقاومت متفاوتی نسب به سرامیک‌های دیوار هستند؛ حال متاسفانه بعضی از کاشی کاران از این موضوع اطلاع ندارند و برای سرامیک کاری کف، از کاشی دیوار استفاده می‌کنند که در این صورت سبب آسیب زدن به کاشی خواهند شد.

سرامیک‌هایی که در دیواره استفاده می‌شوند دارای ظرافت بالاتری خواهند بود. این سرامیک‌ها با ضربه‌های کوچکی نیز شکسته و از بین خواهند رفت. همچنین کاشی دیواری را نمی‌توان برای کف در نظر گرفت زیرا هیچ مقاومتی در برابر وزن و سنگینی نخواهد داشت.

در این محتوا سعی کردیم که نحوه ترمیم لعاب سرامیک لب پر شده و یا ترک خورده کف دستشویی، حمام و ... ترمیم کاشی ترک خورده، تعمیر سرامیک لب پر شده و همچنین نحوه تعویض کاشی شکسته را به طور کامل توضیح دهیم؛ امیدواریم که این محتوا به شما کرده باشد.

اگر فکر می کنید که تعویض و یا ترمیم کاشی و سرامیک آسیب دیده، به یک متخصص نیاز دارید روی "خدمت از ما" حساب کنید و با ثبت سفارش رایگان، در کمترین زمان به بهترین متخصص متصل شوید. برای اطلاع از قیمت کاشی کاری در شیراز و قیمت دستمزد کاشی کاری در اصفهان کلیک کنید.

4.5 امتیاز از 1228 رای


کاشی‌ کاری و نصب کاشی
برای سرویس کاشی‌ کاری و نصب کاشی از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین