رنگ کردن کابینت ام دی اف

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
رنگ کردن کابینت ام دی اف

رنگ کردن کابینت، یکی از بهترین راهکارها در نو سازی کابینت و یا تغییر رنگ آنها برای هماهنگی با دکوراسیون آشپزخانه در مواقع خاص می ‌باشد. رنگ کاری کابینت این امکان را به شما می دهد، که با هزینه نسبتا کم در فضای آشپزخانه خود تغییر و تنوع بسیار خوبی را ایجاد کنید.

اصلی ترین گام در  رنگ كردن كابينت ام دي اف و چوبی، انتخاب رنگ مناسب با جنس و شرایط برای کابینت ها می‌باشد. در ان محتوا از مجله "خدمت از ما" به آموزش گام به گام رنگ کردن روکش کابینت ام دی اف و چوبی می پردازیم، پس تا انتها با ما باشید.

 

در هنگام انتخاب رنگ مورد نظر در حین اجرای رنگ کاری کابینت، توجه به دیگر عناصر محیط مثل طرح و رنگ سقف کاذب آشپزخانه، دیوار پوش دیوارها و طرح و رنگ کفپوش از اهمیت بالایی برخوردار است. 

 

رنگ كردن كابينت ام دي اف

 

رنگ كردن كابينت ام دي اف امکان پذیر است؟

بله، یکی از بارزترین و مهمترین ویژگی های استفاده از کابینت با روکش ام دی اف، قابلیت رنگ پذیری آن است، در واقع شما با انتخاب رنگ مناسب و همچنین یادگیری مراحل رنگ كردن كابينت ام دي اف به راحت می‌توانید فضای خانه را تغییر دهید.

به طور کلی، رنگ کاری کابینت قابل اجرا بر روی انواع کابینت MDF، وینیل، چوبی و لمینت می باشد. 

 

رنگ کاری کابینت

 

اصول مهم در رنگ کاری کابینت ام دی اف

برای اجرای یک رنگ آمیزی خوب و راضی بودن از نتیجه نهایی کار، لازم است که به یک سری اصول و نکته توجه کنید، این اصول عبارتند از:

  • آگاهی شما از نحوه رنگ آمیزی جنس های مختلف کابینت است. مثلا کابینت چوبی قبل از رنگ آمیزی نیاز به مسطح کردن چوب دارد، اگر این کار قبل از رنگ آمیزی انجام نشود، نتیجه کار بسیار بی‌کیفت خواهد بود.
  • دومین موردی که در رنگ كردن كابينت ام دي اف باید به آن دقت داشته باشید، جنس رنگ می باشد. باید در نظر داشته باشید رنگ به طور یک دست روی کابینت بشیند و ظاهر زیبایی داشته باشد.
  • سومین اصلی که نباید فراموش کنید، توجه به زیرسازی است، برای انجام رنگ کاری تمیز و بهتر باید سطح کابینت را یک دست کنید. اگر نیاز به رفع خط یا شکستگی دارد، این موارد باید قبل از رنگ کاری با ابزار مخصوص صورت گیرد.

 

خدمات رنگ کاری ام دی اف

 

وسایل مورد نیاز برای رنگ کردن کابینت

قبل از شروع به کار، بهتر است وسایلی را که در کل مراحل رنگ کردن کابینت نیاز دارید، آماده کنید و در کنار دست خود داشته باشید، از جمله:

  • رنگ مناسب برای رنگ آمیزی که جلوتر به معرفی انواع رنگ مناسب برای رنگ کردن کابینت ام دی اف می‌پردازیم.
  • ظرف مناسب برای آماده کردن رنگ و هم زدن آن
  • غلطک و قلم موی رنگ در اندازه کوچک
  • آماده کردن ماسک فیلتردار، جهت جلوگیری از بروز حساسیت

 

قبل و بعد از رنگ کردن کابینت ام دی اف

رنگ کردن کابینت

 

آموزش رنگ كردن كابينت ام دي اف

MDF را در بازار به نام نوعی فیبر چوبی می‌شناسند که درجه تراکم و فشردگی آن در حد متوسط می‌باشد. دقت را در هنگام انجام رنگ کاری ام دی اف به دلیل دشواری آن فراموش نکنید. اما از مزایای آن می‌توان به خشک شدن سریع رنگ بر روی آن اشاره کرد.

به طور کلی اگر برآمدگی یا حفره ای روی سطح چوب باشد، رنگ کاری کابینت بی کیفیت به نظر می رسد، به همین دلیل در ادامه کل مراحل رنگ آمیزی کابینت را به صورتی که نتیجه نهایی خوب باشد را به صورت مرحله به مرحله بیان کردیم:

 

1- جدا کردن اتصالات و تمیز کردن کابینت 

ابتدا باید کابینت ها را به خوبی بررسی کنید و کاملا آگاه باشید که هر کدام از کابینت ها در چه وضعیتی هستند، گاهی اوقات ممکن است که شدت پوسته پوسته شدن روکش ام دی اف به حدی باشد که با رنگ کردن ترمیم نشود. بعد از بررسی کابینت ها، لازم است که اتصالات و لولاهای آن را باز کنید و درب کابینت را از هم جدا کنید.

بعد از باز کردن اتصالات، کل سطوحی که تصمیم دارید رنگ کنید را با پارچه تمیز کنید تا خاک و گرد و غبار روی آن نباشد.

 

تغییر رنگ کابینت ام دی اف

 

2- سمباده زدن کابینت ام دی اف پیش از رنگ آمیزی

قبل از شروع به رنگ آمیزی، لازم است که سطح کابینت را کاملا سمباده بکشید. دلیل انجام این کار این است که، اول رنگ روکش کابینت را تا حدودی پاک می کنید و دوم اینکه سطح کابینت برای جذب بهتر و یکدست شدن رنگ آماده می‌شود تا در هنگام کار با مشکلی روبرو نشوید.

برای این کار، کافی است از چند سمباده نرم مخصوص رنگ استفاده کنید، در کنار سمباده برای نتیجه بهتر و سریعتر در این مرحله، می‌توانید پیش از سمباده زدن، کل سطح ام دی اف را با محلول تری سدیم فسفات تمیز کنید.

 

آموزش رنگ کاری کابینت ام دی اف خام - سنباده زدن ام دی اف

 

3- تمیز کردن سطح کابینت ام دی اف

بعد از اینکه سطح کابینت را کاملا سمباده کشیدید، باید با یک دستمال تمیز و نمدار، کل سطوح چوبی را پاک کنید تا هنگام رنگ آمیزی کابینت ام دی اف، هیچ ذره ای وجود نداشته باشد که به رنگ بچسبد.

 

4- آسترکاری سطح کابینت

برای انجام این کار ابتدا یک لایه رنگ روی سطح ام دی اف بزنید؛ این عمل برای هموارسازی و گرفته شدن درز ها و حفره های ایجاد شده روی سطح کابینت انجام می‌شود. بعد از خشک شدن رنگ مخصوص آسترکشی پیشنهاد می‌شود، این بار برای زیر سازی مناسب چوب یک بار دیگر رنگ آمیزی سطح کابینت را انجام دهید.

 

آموزش رنگ کاری کابینت ام دی اف خام - آسترکاری سطح کابینت

 

مواردی مانند آسترکشی و دانستن روش های خشک شدن رنگ ها در کیفیت نهایی کار و همچنین افزایش سرعت انجام آن تاثیر بسزایی دارد.

 

5-سمباده زدن ام دی اف

بعد از انجام صحیح آسترکشی، مجددا، سطح ام دی اف را به نرمی با یک سمباده یک دست کنید. سپس سطح چوب را شیب دار کرده و گرد خاک به جای مانده از چوب را بتکانید، استفاده از ماسک را در این مرحله فراموش نکنید، زیرا گرد و خاک ام دی اف برای ریه و تنفس مضر می ‌باشد.

 

6-شروع  رنگ كردن كابينت ام دي اف

برای رفع تیزی کناره ام دی اف بهترین کار پر کردن یک لایه چوب نازک در روی این کناره ها و فشرده کردن آنها با یک بتونه می‌باشد. سپس از یک بلوک سمباده ای استفاده نمایید. این کار مانع از جذب هر ماده ای روی آستر و رنگ می شود.

پس از آن رنگ انتخابی خود را درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید بریزید و آن را به آرامی هم بزنید؛ اگر رنگ غلیظ است کمی آب یا تینر (بستگی به نوع رنگتان دارد) اضافه کنید.

 

شروع رنگ آمیزی سطح ام دی اف

 

سپس غلطک را در رنگ فرو برده و کل سطح را به صورت یکدست رنگ کنید، در دست اول رنگ کردن کابینت ام دی اف، سعی کنید تمام بخش های چوب را با رنگ پر کنید و در دو دست بعدی، با قلم مو و ظرافت بیشتری این کار را انجام دهید.

در این مرحله به شما پیشنهاد می کنیم که محتوای "رنگ كردن ديوار با غلطك" را مطالعه کنید.

 

بهترین رنگ برای رنگ کردن کابینت ام دی اف و چوبی چیست؟

رنگ های زیر، برای رنگ کردن کابینت ام دی اف و چوبی بسیار مناسب است و هر کدام ویژگی های خود را دارد که در نهایت شما با توجه به شرایط خود باید بهترین را انتخاب کنید.

  • رنگ آکریلیک: ویژگی‌های مهم رنگ آکریلیک، بی بو بودن، سرعت خشک شدن زیاد و غلظت بالای آن است. مجله خدمت از ما در محتوای " رنگ اکریلیک" به صورت کامل به بررسی این نوع رنگ پرداخته است.
  • رنگ لاتکس: این رنگ یک ویژگی مهم دارد و آن هم ضد آب بودن آن است.
  • رنگ های مولتی سورفیس: این نوع رنگ قابلیت پوشش دهی تمام سطوح را داد و همچنین ضد حرارت است و مقاومت بالایی دارد.
  • استفاده از اسپری های رنگ: اسپری های رنگ، یک گزینه راحت و مناسب برای رنگ کردن کابینت ام دی اف است، تنها مشکل آن این است که به دلیل پخش شدن ذرات در هوا، نیاز است که در یک فضای باز این کار را انجام دهید.

شما می‌توانید برای انتخاب بهترین رنگ و همچنین ترکیب و ساخت رنگ مورد نظر به محتوای کامل " ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان" مراجعه کنید و نحوه ساخت رنگ مورد نظرتان را بخوانید.

 

قبل و بعد از رنگ کردن کابینت ام دی اف با رنگ مولتی سورفیس

رنگ كردن كابينت ام دي اف

 

آیا رنگ کاری کابینت در انواع مختلف کاربرد دارد؟

همانطور که در ابتدای مطلب به آن اشاره کردیم، رنگ کاری کابینت در انواع کابینت کاربرد دارد؛ توجه داشته باشید که علاوه بر کابینت های فلزی و ام دی اف، انواع کابینت با جنس وینیل یا لمینت نیز امروزه در طراحی دکوراسیون منزل  پرطرفدار است. اما بیشترین کاربرد رنگ کاری کابینت در موارد چوبی، فلزی، و ام دی اف می‌باشد.

مراحل رنگ کاری کابینت های نام برده ممکن است وابسته به نوع آنها متفاوت باشد، بنابراین حتما قبل از اقدام به رنگ کاری با کارشناسان این حوزه مشورت نمایید. در قسمت قبل با مراحل رنگ كردن كابينت ام دي اف آشنا شدید، در ادامه توضیحی کوتاه در مورد رنگ کردن کابینت فلزی خواهیم داد. 

 

نحوه رنگ آمیزی کابینت فلزی

برای رنگ کردن کابینت فلزی، لازم است ابتدا سطوح  کابینت و همینطور درب آن را از جهت نبود هرگونه خش یا تو رفتگی و سالم بودن بررسی کنید و در صورت وجود هر مشکلی ابتدا به رفع آن بپردازید. انتخاب رنگ‌های براق، جهت رنگ کردن سطوح کابینت فلزی بسیار هوشمندانه خواهد بود. برای نتیجه بهتر کار توصیه می‌شود ابتدا درب ها را جدا کنید و در تمیز رنگ کردن آن بسیار دقت کنید.

 

نحوه رنگ آمیزی کابینت فلزی

 

این روش در جهت رنگ کردن کابینت های فلزی قدیمی بسیار مورد توجه قرار گرفته است؛ چرا که این روش با هزینه ای بسیار کمتر می‌تواند سطح کابینت ها را مانند روز اول نو و زیبا کرد.

محتوای پیشنهادی: نقاشی ساختمان مدرن

 

رنگ کاری کابینت یک امتیاز در تغییر دکوراسیون آشپزخانه

رنگ کاری کابینت به عنوان یک تغییر و تحول در رنگ کابینت و نوسازی آن می تواند، در دکوراسیون آشپزخانه شما تاثیر فراوارن داشته باشد. اگر تصمیم به تغییر رنگ آشپزخانه خود دارید؛ اما برای تعویض کابینت خود برنامه ای ندارید، به راحتی می توانید با رنگ آمیزی کابین، هماهنگی را در تمام فضای آشپزخانه خود ایجاد نمایید.

شما می‌توانید با خواندن مراحل بالا، خودتان این کار را انجام دهید و یا از متخصصین فعال در "خدمت از ما" برای انجام این کار کمک بگیرید.

 

رنگ کاری کابینت ام دی اف

 

یک نکته مهم در رنگ کاری کابینت

رنگ آمیزی کابینت کاری ظریف و سخت است. همین طور نیاز به یک زمان مناسب و طولانی دارد. اگر توقع یک کابینت تمیز و نو را بعد از رنگ کاری دارید؛ باید برای انجام این کار تبحر زیاد و زمان کافی داشته باشید.

بنابراین بهتر است قبل از انجام این کار از مشاوره متخصصان این حوزه کمک بگیرید و برای رنگ کاری مناسب از کارگاه رنگ کاری کابینت استفاده نمایید. شما می‌توانید جهت اطلاع از آخرین قیمت نقاشی ساختمان، همین حالا با ثبت سفارش خود در بازار آنلاین "خدمت از ما" در کوتاه‌ترین زمان از مجرب ترین متخصصان قیمت بگیرید.

 

حالا که در این محتوا، به صورت مرحله به مرحله نحوه  رنگ كردن كابينت ام دي اف و چوبی را توضیح دادیم، دیگر وقت آن است، که با انتخاب مناسب‌ترین رنگ با توجه به شرایطتان، دست به کار شوید و تغییری اساسی در آشپزخانه خود بوجود آورید.

4.5 امتیاز از 1639 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین