آموزش نقاشی با شابلون روی دیوار؛ ساخت شابلون دیواری

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
آموزش نقاشی با شابلون روی دیوار؛ ساخت شابلون دیواری

یکی از روش‌های نقاشی دیوار، نقاشی با شابلون روی دیوار است. در این نوشته سعی نموده‌ایم علاوه بر آموزش نقاشی با شابلون روی دیوار، به مواردی همچون طرح های شابلون دیواری، طرح انداختن روی دیوار، طرح انداختن روی دیوار با شابلون، طرح های شابلون دیواری و ... بپردازیم. با ما همراه بمانید تا به شرح هر یک از این موارد و همچنین نقاشی با شابلون روی دیوار، بپردازیم. طراحی با شابلون بر روی دیوار یکی از راه‌های مناسب برای تنوع بخشی به فضای خانه است که می‌توان آن را با قیمت مناسبی اجرا کرد. در ادامه عکس‌های از روش کار با شابلون طراحی بر روی دیوار برای شما قرار داده‌ایم.  

طرح زدن روی دیوار با استفاده از یک شابلون دیواری آسان می‌شود. کاری که خودتان در منزل نیز می‌توانید انجام دهید. اما اگر در اجرای آن شک دارید، می‌توانید آن را به یک متخصص قیمت نقاشی ساختمان بسپارید.

 

 

شابلون دیواری چه کاربردی دارد؟

یکی از مزایای استفاده از شابلون برای نقاشی دیوار، هزینه بسیار مناسبی است که برای نقاشی دیوار دارد؛ همچنین می‌توان شابلون دیواری را جایگزینی برای کاغذ دیواری دانست و با بهره از شابلون، می‌توانید طرح‌های متفاوتی بر روی دیوارتان ایجاد کنید که در حالت معمول نقاشی دیوار، چنین زیبایی‌ای حاصل نمی‌شود. 

شابلون‌ها به اندازه برگه ماشین چاپگر هستند و از مواد بازیافتی تهیه می‌شود. شابلون‌ها به طرح‌ها و رنگ‌های گوناگون مانند تایپوگرافی‌ها و خوش نویس‌هادر بازار موجود هستند به سادگی می‌توانید آن‌ها را تهیه کنید و به دیوار خود جلوه‌ای کم نظیر، اعطا کنید. این شابلون‌ها را می‌توانید از طریق فروشگاه‌های رنگ فروشی تهیه کرده یا حتی خودتان آن‌ها را بسازید.

در حالت کلی شابلون‌ها جایگزین مناسب و خاصی به جای نصب کاغذ روی دیوار و سقف می‌باشند. کیفیت و ماندگاری بالای رنگ‌های به کار رفته در شابلون شرایط مطلوبی را پس از تغییر دکوراسیون دیوار ساختمان در طولانی مدت فراهم می‌کند. 

 

برای اجرای "آموزش نقاشی با شابلون روی دیوار"، چگونه شابلون بسازیم؟

شما می‌توانید طرح‌های مورد نظر خود را با استفاده از کارتن‌های جنس مقاوم ایجاد کنید و از آن برای نقاشی دیواری‌تان استفاده کنید. برای درست کردن شابلون:

  1. در اولین قدم، مقداری مقوا و فوم تهیه کنید. 
  2. طرح یا الگوی مورد نظر خود را با خودکار یا مداد روی فوم یا مقوا بکشید (می‌توانید طرح موردنظر خود را پرینت کنید).
  3. اکنون یک کاتر بردارید و دور تا دور الگویتان را با دقت برش دهید.
  4. اکنون می‌توانید این شابلون را برای رنگ آمیزی دیوار استفاده کنید.
  5. شابلونی که می‌سازید باید محکم باشد و درست روی دیوار چسبانده شود تا رنگ به زیر شابلون نرود. 

 می‌توانید از استنسیل در طرح‌های متفاوت برای ساخت شابلون یا طرح زدن روی دیواری استفاده کنید.

(محتوای پیشنهادی: جدول ترکیب رنگها)

 

طرح انداختن روی دیوار با شابلون

 

برای نقاشی با شابلون روی دیوار، به چه موادی نیاز داریم؟

برای اینکه نقاشی ساختمان با شابلون را انجام دهید نیاز به ابزارهایی برای این کار دارید که عبارتند:

  • رنگ اکریلیک دیوار بر پایه آب به رنگ دلخواه شما
  • شابلون که می‌تواند از جنس مقوا و یا کاغذ و … باشد
  • انتخاب طرح های زیبا برای شابلون
  • غلطک استاندارد برای نقاشی ساختمان از جنس فوم یا قلمو
  • غلطک کوچک استاندارد
  • استنسیل
  • سینی غلطک
  • نوار اندازه گیری فلزی
  • مداد نرم
  • چسب کاغذی
  • دستمال پارچه ای
  • اسپری رنگ

 

اسامی انواع شابلون دیواری

  • شابلون دیواری طرح گل
  • شابلون دیواری سه بعدی
  • شابلون دیواری داماسک

 

خرید شابلون نقاشی روی دیوار

 

آموزش اجرای نقاشی با شابلون دیواری

نقاشی و رنگ آمیزی دیواری با شابلون را در دو مرحله می‌توانید اجرا کنید. قبل از آن باید رنگ و شابلون دیواری موردنظر خود را تهیه کنید.

 

مرحله اول طرح زدن روی دیوار

  1. در مرحله اول، لازم است که رنگ خود را آماده کنید و اگر نیاز به رقیق شدن دارد این کار را انجام دهید.
  2. رنگ را داخل سینی غلطک بریزید. روش‌های ترکیب رنگ‌ها اهمیت فراوانی در نقاشی ساختمان دارد.
  3. اکنون شابلون خود را به کمک چسب کاغذی به بخش هایی از دیوار که با آن هماهنگی دارد بچسبانید. اگر چسب کاغذی نیم چسب مختص دیوار ندارید، چسب کاغذی معمولی را یکبار به سطحی (موکت، پارچه) بچسبانید تا چسب آن کم شود.
  4. سپس از آن استفاده کنید. چون ممکن است چسب های معمولی به دیوار بچسبند و حین کنده شدن بخشی از دیوار را نیز با خود بکنند.
  5. اکنون غلطک را به رنگ آغشته کنید. سعی کنید از غلطک های فومی استفاده کنید زیرا که جذب رنگ کمی دارد و از شُره کردن رنگ جلوگیری می کند. می توانید از اسپری رنگ نیز در این حالت استفاده کنید.(آموزش رنگ آمیزی با اسپری)
  6. اگر طرح شما ظریف است، خوب است که از قلموی با اندازه مناسب برای این کار استفاده کنید. همچنین دقت کنید که در لبه های کای که غلطک به خوبی عمل نمی کند با استفاده از قلم مو این کار را انجام دهید.
  7. قلمو یا غلطک آغشته به رنگ را روی شابلون بکشید.

 

دانلود طرح شابلون برای دیوار

 

مرحله دوم طرح زدن روی دیوار

  1. این کار را برای نقاطی از دیوار که می خواهید طرح شابلون روی آن بیفتد تکرار کنید. دقت کنید که رنگ زدن را از بیرون طرح شروع کرده و کم کم به مرکز بروید. مراقب باشید غلطک شما از حاشیه شابلون خارج نشود. غلطک را به صورت عمودی و نرم روی شابلون کشیده و با سرعت رنگ آمیزی روی شابلون را انجام دهید چون سرعت کم نیز موجب رفتن رنگ به زیر شابلون می شود.(رنگ كردن ديوار با غلطك)
  2. اجازه دهید رنگ کمی خشک شود و سپس آن را بردارید. اگر سریع این کار را انجام دهید ممکن است شابلون را اشتباهی روی رنگ کشیده و دیوار را کثیف کنید. پس نهایت دقت را برای انجام این کار داشته باشید تا نقاشی تمیز تحویل دهید.
  3. برای تکرار این کار روی بخش دیگری از دیوار نیاز نیست شابلون را بشویید، چرا که اکثر شابلون ها چند بار مصرف هستند و می توانید در طول رنگ آمیزی ساختمان خود از همان یکی برای بخش های مختلفی استفاده کنید.
  4. اکنون چسب های دور طرح را به آرامی جدا کنید و دقت کنید هنگامی که شابلون را از جای خود بلند می‌کنید تا در کنار منطقه بعدی قرار دهید رنگ روی آن به دیوار مالیده نشود.
  5. اجازه دهید طرح خشک شود و از زیبایی دیوار لذت ببرید. اگر نیاز به استراحت در بین کار دارید، غلطک را با استفاده از نایلون پلاستیکی کاملا بپوشانید تا رنگ آن خشک نشود. همچنین اگر علاقه مندید بدانید رنگ کینتکس چیست؟ ما مقاله ای در این مورد نوشته ایم.

(محتوای پیشنهادی : نقاشی ساختمان مدرن)

 

مرکز فروش شابلون دیوار در تهران

 

اکنون که با روش نقاشی با شابلون آشنا شدید شما نیز می توانید با یک غلطک و شابلونی که خودتان ساخته اید، به دیوار اتاقتان نقشی نو دهید و آن را از حالت یکنواختی در بیاورید. اینک می‌توانیداز مقاله بالا که پیرامون نقاشی با شابلون است کمک بگیرید.

4.5 امتیاز از 1636 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین