انواع روش‌های نقاشی ساختمان

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
انواع روش‌های نقاشی ساختمان

زیبایی و جلای یک ساختمان تنها با سازه‌های محکم و طراحی‌های شیک به‌دست نمی‌آید؛ بلکه نقاشی ساختمان هم در ارائه جلوه‌ای جذاب و دل‌پذیر به‌فضا، نقش موثری ایفا می‌کند. نقاشی ساختمان حتی می‌تواند به‌منظور حفاظت از دیوارها و سطوح در مقابل عوامل محیطی و فرسایشی به‌کار گرفته شود.

درحال حاضر با پیشرفت فناوری و افزایش نیازها و تفاوت سلایق افراد، تکنیک‌ها و روش‌های نقاشی ساختمان متنوع‌تر و حرفه‌ای‌تر شده‌اند؛ به‌همین دلیل در این مطلب تصمیم داریم به‌بررسی انواع نقاشی ساختمان بپردازیم و شما را با گزینه‌های مختلفی که در این زمینه وجود دارند، آشنا کنیم تا بتوانید از بهترین ترفندهای نقاشی ساختمان بهره‌مند شوید.

انواع نقاشی ساختمان

با‌توجه به سلایق مختلف متقاضیان، روش‌های متعددی برای نقاشی ساختمان ابداع شده‌اند که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های مختص خود بوده و پاسخگوی نیازهای سلایق خاصی هستند.

در ادامه با معرفی انواع رنگ آمیزی ساختمان به شما کمک می‌کنیم بهترین را طبق سلیقه خود برای روح بخشیدن به فضای مورد نظرتان انتخاب نمایید:

 

1. نقاشی ساختمان به شیوه ساده

در این روش نقاشی، معمولا رنگ‌های ملایم به‌کار می‌روند. افرادی که سبک کلاسیک و مینیمال را می‌پسندند، از طرفداران این روش نقاشی هستند. رنگ کاری دیوار به‌صورت ساده را می‌توان از محبوب‌ترین روش‌های نقاشی دیوار در میان ایرانیان به‌شمار آورد؛ چرا که معمولا ایرانی‌ها به فرش‌های پرنقش و نگار علاقه بیشتری دارند و استایل چنین فرش‌هایی با رنگ‌های ساده دیوار می‌تواند به بهبود تعادل رنگ‌ها در دکوراسیون محیط بینجامد.

 

نقاشی ساده، رایج‌ترین انواع نقاشی ساختمان

 

2. نقاشی ساختمان به‌ شیوه کالر واش

از جدیدترین انواع نقاشی ساختمان می‌توان به شیوه کالر واش اشاره کرد. در این نوع معمولا طرح‌هایی به شکل سنگ مرمر، فلز و چوب روی دیوار اجرا می‌شوند و جذابیت بصری خارق‌العاده‌ای به‌وجود می‌آورند. با اجرای این تکنیک، بیننده دیوارهای گچی و ساده را با طرح‌های مختلف سنگ مرمر و بافت چوب می‌بیند.

 

نقاشی کالر واش، جدیدترین انواع نقاشی خانه

 

3. نقاشی ساختمان به شیوه متالیک

در تکنیک متالیک، ظاهری فلزی روی دیوار به‌وجود می‌آورند. معمولا در فضاهای لوکس و مدرن اجرای این تکنیک متداول‌تر است. ضمنا توصیه می‌کنیم که این رنگ‌ها تنها برای بخشی از دیوار مورد استفاده قرار گیرند، نه برای کل فضا؛ چرا که زیبایی و جلوه خود را از دست می‌دهند.

 

نقاشی ساختمان به شیوه متالیک

 

4. نقاشی ساختمان به شیوه مولتی کالر

در این نوع نقاشی، دیوار را با رنگ‌های مخالف یا مکمل رنگ کرده و ظاهری فوق‌العاده خلق می‌کنند. تکنیک مولتی کالر از زیباترین انواع نقاشی ساختمان است؛ به‌خصوص اینکه در این روش طرح‌های برجسته‌ای روی دیوار ایجاد می‌شود.

 

مولتی کالر، از زیباترین انواع نقاشی ساختمان

 

5. نقاشی ساختمان به‌ شیوه طرح‌دار

پارچه، غلتک، قلم‌مو و پلاستیک از جمله ابزارهایی‌ هستند که در این روش برای رنگ دیوار استفاده می‌شوند. نقاشی‌های طرح‌دار قدمت زیادی در ایران ندارند؛ چرا که اکثر ایرانیان دیوارهایی با رنگ‌های خنثی را بیشتر می‌پسندند.

 

نقاشی ساختمان به شیوه طرح دار

 

6. نقاشی ساختمان به کمک شابلون

در میان انواع نقاشی خانه، رنگ‌آمیزی با شابلون طرفداران بسیاری دارد. در این روش طرح‌هایی روی دیوار به کمک شابلون ایجاد می‌شود. پیش از اجرای طرح‌ها هم معمولا دیوار با یک رنگ مناسب نقاشی شده تا بتوان طرح‌هایی زیبا ایجاد کرد. پیشنهاد می‌کنیم در این روش نقاشی، رنگ‌ طرح‌ها با پس زمینه مخالف یکدیگر باشند، بدین ترتیب جلوه‌ای زیباتر ایجاد می‌شود.

 

استفاده از شابلون، یکی از ترفندهای نقاشی ساختمان

 

7. نقاشی ساختمان به‌ شیوه بافت‌دار

از ساده‌ترین انواع نقاشی ساختمان می‌توان به نقاشی بافت‌دار اشاره کرد. در این روش هیچ ابزار یا تجهیزات خاصی نیاز نیست و معمولا برای ایجاد طرح روی دیوار از پارچه یا اسفنج کمک می‌گیرند. ضمن اینکه معمولا رنگ زمینه دیوار را یک رنگ و ساده انتخاب می‌کنند تا نقاشی دیوارها شلوغ به‌نظر نرسند.

 

نقاشی ساختمان به صورت بافت دار

 

8. نقاشی ساختمان به‌ شیوه برجسته‌کاری روی دیوار

یکی از ترفندهای نقاشی ساختمان که به پتینه کاری شباهت زیادی دارد، برجسته‌کاری روی دیوار است. در این روش از چسب چوب یا خمیر برای ایجاد قسمت‌هایی برجسته روی دیوار استفاده می‌کنند؛ سپس روی خمیر یا چسب خشک شده به‌کمک سنباده طرح‌هایی برجسته به‌وجود می‌آورند و در نهایت طرح‌های ایجاد شده را رنگ خواهند کرد.

 

نقاشی ساختمان به صورت برجسته

 

ترفندهای نقاشی ساختمان

از جمله روش‌های محبوب و موثر برای روح‌بخشی به فضای داخلی و خارجی ساختمان می‌توان به انواع روش‌های نقاشی اشاره کرد؛ اما نقاشی دیوارها همواره گزینه خوبی برای افزایش جذابیت محیط نیستند، مگر آنکه ترفندهای زیر در آن‌‌ها رعایت شده باشند:

  • زیرسازی: پیش از شروع نقاشی، سطح دیوارها باید آماده شوند. بدین منظور با یک دستمال تمیز و مرطوب، گرد و غبار و چربی‌ها را از روی دیوار پاک کنید. ضمن اینکه ترک‌ها و سوراخ‌های روی دیوار را هم باید با بتونه پرکرده و سپس سنباده بکشید.
  • استفاده از نوار نقاشی: نوارچسب نقاشی یا پین‌ترز تیپ برای داشتن لبه‌هایی تمیز و تیز ضروری است. این نوار چسب‌ها را روی کل گوشه‌ها و لبه‌های دیوار قرار دهید و پس از اتمام رنگ‌کاری، به‌آرامی جدا کنید.
  • انتخاب رنگ مناسب: رنگ‌ها روی افزایش جذابیت و بهبود ظاهر محیط تاثیر زیادی می‌گذارند؛ از همین‌رو شما می‌توانید با انتخاب رنگ مناسب و ایجاد سایه‌های روش و سایه‌های تیره در نواحی درست، به محیط روح ببخشید.
  • اجرای لایه اول: بهتر است که از یک لایه رنگ پرایمری به‌عنوان پایه استفاده کنید تا در نهایت رنگ نهایی بهتر روی سطح بچسبد.
  • رنگ‌آمیزی به‌صورت W: اگر می‌خواهید انواع نقاشی ساختمان را به‌خوبی اجرا کنید، بهتر است که برای اجرای رنگ، حرکات دست را به‌صورت W انجام دهید. این کار به یکنواخت شدن رنگ کمک می‌کند.
  • استفاده از غلطک و قلم‌مو: برای لبه‌ها و گوشه‌ها استفاده از قلم‌مو انتخاب بهتری است؛ اما برای سطوح بزرگتر پیشنهاد می‌کنیم از غلطک استفاده کنید.

 

انواع رنگ‌های ساختمانی

یکی از مواردی که به‌شدت روی قیمت نقاشی ساختمان تاثیر می‌گذارد، نوع رنگی است که بدین منظور به‌کار می‌رود. در حال حاضر برای نقاشی ساختمان رنگ‌های متنوعی استفاده می‌کنند؛ بنابراین آشنایی با هرکدام از این رنگ‌ها می‌تواند به شما کمک کند انتخاب بهتری هم از نظر قیمت و هم از نظر همخوانی با دکوراسیون داشته باشید.

در ادامه به انواع رنگ دیوار اشاره خواهیم کرد:

  • رنگ مولتی کالر: یکی از جدیدترین رنگ‌هایی که برای انواع نقاشی خانه به‌کار می‌رود و سرعت اجرای آن بالا است، رنگ‌های مولتی کالر هستند. این رنگ‌ها لایه‌ای نازک روی سطوح مختلف به‌وجود آورده و از قابلیت شستشو و جذب رطوبت برخوردارند.
  • رنگ بلکا: رنگ‌های بلکا از پوشش سلولزی به‌وجود می‌آیند و امروزه در انواع نقاشی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. عدم نیاز به‌ زیر سازی، اجرای سریع و همچنین هزینه پایین از مزایای رنگ‌ها بلکا هستند.
  • رنگ روغن: از قدیمی‌ترین متریال‌هایی که در انواع رنگ آمیزی ساختمان استفاده می‌‌شوند، می‌توان به رنگ روغنی دیوار اشاره کرد. این رنگ‌ها در سه نوع نیمه‌مات، مات و براق وجود دارند و قابلیت شستشو و امکان اجرای روی سطوح مختلف از جمله مزایای آن‌ها به‌شمار می‌روند.
  • رنگ ساختمانی اکریلیک: رنگ‌های اکریلیک از زیباترین رنگ‌ها در انواع نقاشی ساختمان هستند که با محیط زیست سازگار بوده و در سه‌نوع براق، نیمه براق و مات تولید می‌شوند. این رنگ‌ها را می‌توانید روی سطوح مختلف اجرا کنید و در مقابل سایش و رطوبت هم از مقاومت قابل توجهی برخوردارند.
  • رنگ نانو: رنگ‌های نانو در برابر عوامل محیطی مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند و می‌توان آن‌ها را روی سطوح مختلف اجرا کرد. ضمن اینکه رنگ‌های نانو حتی در محیط‌های بیرونی هم قابل استفاده هستند و اشعه UV رنگ آن‌ها را تغییر نمی‌دهد.
  • رنگ پلاستیک: این رنگ‌ها از قدیمی‌ترین رنگ‌هایی هستند که از گذشته تا کنون آن‌ها را برای رنگ‌آمیزی ساختمان‌ها و منازل مسکونی به‌کار می‌بردند. رنگ پلاستیک برپایه آب تولید می‌شوند و امکان شستشوی آن‌ها وجود دارد.

 

انواع رنگ آمیزی ساختمان

 

سوالات متداول

بهترین روش نقاشی ساختمان کدام است؟

انتخاب بهترین روش برای نقاشی ساختمان تنها به سلیقه و علایق شما برمی‌گردد و در این زمینه نباید به مواردی مانند قیمت و مدت زمان اجرا توجه کرد؛ چرا که شما طبق توضیحات فوق باید تصمیم بگیرید کدامیک از روش‌های نامبرده به علایق و سلایق شما نزدیک‌تر هستند.

ارزان‌ترین روش برای نقاشی ساختمان چیست؟

نقاشی ساختمان به‌شیوه ساده و با استفاده از رنگ‌های بلکا می‌تواند به‌دلیل عدم نیاز به زیر سازی زیاد، هزینه کم و سرعت بالای اجرا، ارزان‌ترین روش برای نقاشی ساختمان به‌شمار آید.

در این مطلب سعی داشتیم در رابطه با انواع نقاشی ساختمان اطلاعاتی کامل در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شدید، نقاشی ساختمان در تهران و دیگر شهرهای کشور به‌روش‌های مختلفی انجام می‌شود؛ با این اوصاف هنگام رنگ‌آمیزی دیوارها احتمالا شما با چالش‌هایی روبه‌رو خواهید شد که به کمک مطالعه گفته‌های فوق به‌خوبی می‌توانید این چالش‌ها را پشت سربگذارید.

همچنین از طریق سایت یا اپلیکیشن «خدمت از ما»، می‌توانید به بهترین متخصصین شهر خود برای انجام خدمات نقاشی ساختمان دسترسی پیدا کرده و از آن‌ها کمک بخواهید.

4.5 امتیاز از 1446 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین