انواع رنگ ساختمانی جهت اجرای انواع نقاشی

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
انواع رنگ ساختمانی جهت اجرای انواع نقاشی

هر ساله تکنیکهای جدید رنگ آمیزی ساختمان مورد استقبال بسیاری از افرادی که در تلاش برای رنگ آمیزی منزل مسکونی یا شرکت خودشان هستند، قرار می‌گیرد. انتخاب از میان انواع نقاشی ساختمان و طرح مناسب برای محل مورد نظر شما، هنری است که یک نقاش یا طراح حرفه‌ای می‌تواند اقدام به انجام آن کند.

البته لازم است که شما پیش از اقدام به رنگ آمیزی ساختمان، با انواع رنگ ساختمان آشنا شوید و چندین نمونه مختلف را مورد پسند خودتان قرار دهید؛ و با مشورت با یک نقاش، اقدام به پیاده سازی طرح مناسب خانه‌تان کنید.

در این مقاله از مجله خدمت از ما، برای شما به معرفی انواع رنگ ساختمانی و همچنین انواع نقاشی ساختمان جهت اجرا در منازل و محل کار خواهیم پرداخت.

یک نقاش حرفه‌ای وظیفه‌ای بیش از رنگ آمیزی دیوارها را برعهده دارد؛ او با مهارت خود در نقاشی ساختمان، سعی در جان بخشیدن و دمیدن روح در دیوارهای بی‌جان ساختمان دارد. او مانند خالقی است، که سعی در خلق اثری هنری دارد.  

 

انواع رنگ ساختمان

رنگ آمیزی و انتخاب مناسب‌ترین رنگ ساختمان برای منزل و محل کار، یکی از مهمترین بخش‌های بازسازی خانه است، زیرا که کیفیت و تمیزی این کار تاثیر زیادی در زیبایی دکوراسیون و حال و هوای خانه دارد. انتخاب رنگ مناسب برای فضا و شرایط خانه شما، از اهمیت زیادی برخوردار است.

به همین دلیل ما اکنون، مهمترین انواع رنگ ساختمانی و صنعتی و مزایا و معایب هر کدام را کوتاه معرفی می‌­کنیم تا شما انتخاب مناسبی در انتخاب رنگ ساختمان داشته باشید.

 

رنگ ساختمانی بلکا

یکی از انواع رنگ ساختمانی، بلکا (Belka) می‌باشد. جنس این رنگ یک پوشش طبیعی سلولزی است که برای تزئین دیوار و سقف استفاده می‌­شود. رنگ بلکا امروزه طرفداران زیادی را در میان طراحان دکوراسیون داخلی به خود اختصاص داده است.

رنگ بلکا، در واقع نوعی پوشش است که از مزایای آن می توان به اجرای سریع، هزینه پایین و عدم نیاز به زیرسازی؛ و از معایب آن به عدم قابلیت شستشو و ترمیم اشاره کرد. یکی از انواع رنگ ها و پوشش های دیوار که شباهت زیادی به بلکا دارد، رنگ رومالین می‌باشد، که برای آشنایی با آن می‌توانید به محتوای مربوطه مراجعه کنید.

 

رنگ ساختمان

 

مولتی کالر رنگ ساختمانی جدید

رنگ مولتی‌کالر، یکی از جدیدترین و زیباترین انواع رنگ ساختمان است، که به‌­سرعت اجرا می­‌شود. رنگ‌های مولتی‌کالر دکوراتیو بوده و یک لایه نازک روی سطوح ایجاد می‌کنند. رنگ ساختمانی مولتی‌کالر برای سطوح گچ، سیمان، آهن، چوب، سنگ، شیشه، پلاستیک و... بسیار مناسب است.

رنگ مولتی‌کالر ، دارای دوام بالا، قابلیت شستشو و قادر به جذب رطوبت است. از معایب آن می توان به این موارد اشاره کرد که، قابل لکه‌گیری و ترمیم نیست و اگر بعد از مدتی، تمایل به رنگ کردن دیوار داشته باشید، نیاز به هزینه زیادی برای صاف کردن و بتونه کاری دارد.

(محتوای پیشنهادی: رنگ کردن دیوار گچی)

 

رنگ ساختمانی اکریلیک

رنگ ساختمانی اکریلیک یکی دیگر از جدیدترین و زیباترین رنگ‌های ساختمان بوده؛ که از مهم‌ترین مزایای آن می‌توان به سازگاری با محیط زیست اشاره کرد. رنگ اکریلیک امروزه یکی از پرطرفدارترین انواع رنگ ساختمان در نقاشی ساختمان مدرن می‌باشد که در 3 نوع براق، مات و نیمه براق در بازار عرضه می‌شود.

رنگ ساختمانی اکریلیک قابل اجرا روی تمامی سطوح، ضد رطوبت و مقاوم در برابر سایش نیز است. این رنگ یکی از رنگ‌های پرطرفدار و مناسب برای رنگ کناف نیز می‌باشد، در صورت تمایل به شناخت بیشتر این رنگ به محتوای جامع "رنگ اکریلیک چیست" مراجعه کنید.

 

رنگ روغنی

رنگ روغنی یکی دیگر از رنگهای ساختمانی جهت اجرای انواع نقاشی ساختمان و تکنیکهای جدید است، که بسیار قدیمی است و در سه نوع مات، براق و نیمه مات در بازار موجود می‌باشد و از مزایای آن قابلیت شستشو و اجرا روی تمامی سطوح می باشد. از معایب آن می توان به بد بو بودن و دیر خشک شدن اشاره کرد.

 

انواع نقاشی ساختمان

 

رنگ پلاستیک

رنگ پلاستیک یکی از قدیمی‌ترین رنگ‌ها برای رنگ آمیزی منزل مسکونی و ساختمان است، که یک رنگ پایه آب می‌باشد. از ویژگی‌های این نوع رنگ این است که، به سرعت خشک می شود و اصلا بو ندارد. اما از معایب آن که بسیاری از افراد با آن مشکل دارند، زود کثیف شدن این نوع رنگ و عدم قابلیت شستشوی آن است.

 

رنگ ساختمانی نانو

یکی از جدیدترین رنگ ها برای کارهای ساختمانی و مناسب برای نقاشی نما، رنگ نانو می‌باشدف که دارای خاصیت و ویژگی های زیادی از جمله موارد زیر می‌باشد.

  • مقاوم در برابر سرما و گرماست، به همین دلیل از آن برای نمای بیرون استفاده می‌کنند.
  • روی هر نوع سطح با هر جنسی قابل اجراست، از جمله سیمان، چوب، سنگ و...
  • رنگ نانو به راحتی قابل شستشو می باشد.
  • در برابر باکتری‌ها و قارچ ها نسبت به انواع رنگ ساختمانی مقاوم‌تر است.
  • به دلیل اینکه در برابر اشعه uv خورشید مقاوم است در گذر زمان تغییر رنگ نمی‌دهد.

از معایب آن می‌توان به هزینه و قیمت بالای آن نسب ت به سایر رنگهای دیگر اشاره کرد.

 

جدول راهنما برای انتخاب از بین انواع رنگ ساختمانی

جدول راهنمای انواع رنگ ساختمانی

نوع رنگ ساختمان مناسب برای کدام مکان مزایا معایب
رنگ پلاستیک داخل انباری و کمد - برای سقف منزل زود کثیف شدن و غیر قابل شستشو  خشک شدن سریع، بدون بو
رنگ روغنی دیوارها و سطوح داخلی و خارجی منزل مسکونی قابل شستشو و اجرا روی سطوح مختلف دیر خشک می شود و بوی شدیدی دارد
رنگ اکریلیک دیوارهای داخلی ساختمان و سقف ضد رطوبت و سازگار با محیط زیست مناسب خارج از منزل نیست
رنگ مولتی کالر فضای داخلی و نمای ساختمان تنوع زیاد و دوام بالا قابل لکه گیری و ترمیم نیست
رنگ بلکا فضای داخلی و سقف منزل اجرای سریع و هزینه پایین عدم شستشو و ترمیم
رنگ نانو نقاشی نمای بیرونی مقاومت بالا و قابلیت شستشوی راحت مقرون به صرفه نبودن

 

انواع نقاشی ساختمان و تکنیکهای آن

آشنایی با تکنیکهای جدید رنگ آمیزی ساختمان می‌تواند ایده‌های متفاوتی به شما بدهد تا بتوانید هر آنچه در ذهن خود دارید را ترسیم کنید. در ادامه، انواع این رنگ‌آمیزی‌ها جهت فراهم آوردن امکان انتخابی هوشمندانه، برای شما شرح داده شده است.

 

رنگ آمیزی ساختمان با پوشش مولتی‌کالر

یکی دیگر از انواع رنگ آمیزی ساختمان که از طرح‌های جدید رنگ ­آمیزی ساختمان هم محسوب می­‌شود، نقاشی با طرح مولتی‌کالر است، که به وسیله انواع رنگ مولتی‌کالر که در بالا توضیح دادیم به راحتی و سریع با اسپری قابل اجراست.

اگر قصد اجرای این مدل رنگ آمیزی را دارید؛ توصیه می‌شود قبل از اقدام به انجام آن، ابتدا با  آموزش رنگ آمیزی با اسپری آشنا شوید. انواع رنگ ساختمانی مولتی‌کالر پس از اجرا به صورت رنگ زمینه با رگه‌هایی از رنگ‌های مختلف دیده می‌شود.

 

انواع رنگ آمیزی ساختمان

 

رنگ آمیزی ساختمان با رنگ متالیک

در میان انواع نقاشی ساختمان، نقاشی با رنگ‌های متالیک برای فضاهای مدرن و لوکس بسیار ایده­‌آل می‌باشند. رنگ‌های متالیک از زیباترین رنگ ساختمان هستند و روی دیوار ظاهری فلز مانند به وجود می‌آورند. البته بهتر است در بخش محدودی از دیوارها از این رنگ­‌ها استفاده شود تا جلوه خود را از دست ندهند.

 

تکنیک پاششی یکی از انواع نقاشی ساختمان

امروزه یکی از تکنیکها در انواع رنگ آمیزی ساختمان و منازل مسکونی، تکنیک پاششی است که از رقیق کردن رنگ با آب و پاشیدن آن روی سطح حاصل می‌شود. این مدل رنگ آمیزی انتخابی جذاب برای زیبا سازی رنگ دیوارهای سالن پذیرایی به شمار می‌آید. با استفاده از این روش، سطح رنگ شده، به مانند طرح سنگ مرمر خواهد شد.

گاهی این روش را روی بوم نیز ممکن است اجرا کنند؛ که در آن پس از خشک شدن بوم آن را روی دیوار می‌چسبانند . در نهایت طرحی شبیه کاغذ دیواری به دست خواهد آمد.

 

تکنیک سایه روشن

اگر قصد دارید تنها با رنگ آمیزی ساختمان حال و هوای خانه خود را عوض کنید و در کنار آن فضایی مدرن را به وجود آورید؛ رنگ آمیزی سایه روشن، انتخابی مناسب برای شما خواهد بود. در این روش رنگ‌ آمیزی طیف رنگی به وجود خواهد آمد؛ برای مثال ممکن است طیف رنگی از پایین به بالا از شدت رنگ کاسته یا افزوده می‌شود.

شما می‌­توانید برای اینکار از زیباترین رنگ‌های ساختمان به سلیقه خود استفاده کنید. همچنین، اینکه طیف رنگی بدون مرز باشد یا مرز داشته باشد، نیز به شما و طراحی دکوراسیون داخلی‌تان بستگی خواهد داشت.

 

انواع رنگ ساختمان

 

بافت‌دار کردن سطوح

روش بافت‌دار کردن در انواع رنگ آمیزی ساختمان با مدل‌های مختلفی قابل اجراست؛ از جمله ترکیب پودر مل، روغن الیف، آب و رنگ روغنی ساختمان برای به دست آوردن خمیری نسبتا شل که در بافت‌دار کردن دیوار استفاده می­‌شود. به یاد داشته باشید که در حین استفاده از رنگ روغن، لازم است اطلاع کاملی از  چگونه رنگ روغن را خشک کنیم نیز ذلشته باشیم.

 

اجرای انواع رنگ آمیزی ساختمان با الگوها

انواع رنگ آمیزی ساختمان با الگوها گزینه­‌های متفاوتی را شامل می‌­شود؛ برای مثال تکنیک استنسیل. با ترکیب این تکنیک و زیباترین رنگ‌های ساختمانی می‌توانید دیوارها را از همیشه زیباتر کنید. کافیست طرح مورد نظر را به صورت شابلون آماده کنید؛ آن را روی دیوار قرار دهید، با قلم‌مو یا غلتک روی آن بکشید؛ و پس از خشک شدن شابلون را از دیوار جدا کنید.

در انواع رنگ آمیزی ساختمان با الگوها می‌توانید از طرح‌های رسمی برای سالن و از طرح‌های فانتزی در اتاق خواب استفاده کنید. تکنیک راه راه، خال خالی، استفاده از غلتک­‌های طرح دار و چاپ به وسیله مهر نیز از دیگر روش های رنگ آمیزی منزل مسکونی و ساختمان هستند.

(مطلب پیشنهادی: نقاشی با شابلون)

 

انواع رنگ های ساختمانی جدید

 

رنگ آمیزی دیوار با اسفنج

یکی از انواع روشهای نقاش ساختمان، استفاده از اسفنج به جای قلم‌مو جهت زیباسازی ساختمان می‌باشد، در این مدل رنگ آمیزی، نقاش معمولا رنگ را با یک اسفنج روی دیوار زده، و بعد با اسفنجی دیگری سطح آن را صاف می‌کند. استفاده از طیف‌های مختلف رنگ در این روش جهت ایجاد طرحی دارای عمقی نامحسوسی و بسیار منحصر به فرد پیشنهاد می‌شود.

 

رنگ ­آمیزی ساختمان با پارچه

مانند روش رنگ‌آمیزی با اسفنج، در این روش به جای قلم‌مو از پارچه استفاده می‌شود. با اینکار به راحتی بافت و نقشی زیبا و منحصر به فرد به وجود می‌آید. این روش بیشتر مورد انتخاب دوستداران سبک‌های کلاسیک خواهد بود. شما می­‌توانید از پارچه برای رنگ‌برداری استفاده کنید و بافتی زیبا را متناسب با سلیقه خود به وجود آورید. برای این کار ابتدا دیوار با یکی از انواع رنگ ساختمان رنگ می‌کنید؛ سپس توسط پارچه رنگ آن برداشته شده و طرح به وجود می‌آید.

 

رنگ آمیزی ساختمان

 

 استفاده از نایلون یکی از انواع نقاشی ساختمان

رنگ‌برداری با نایلون نیز یکی دیگر از تکنیک‌­های جالب انواع رنگ آمیزی ساختمان است. در این روش پس از رنگ‌آمیزی دیوار، یک قطعه نایلون مچاله شده را روی دیوار قرار دهید و پس از مدتی آن را از دیوار جدا کنید. در این حالت به نظر می‌رسد روی دیوار خود، از شیوه پتینه کاری استفاده کرده‌اید.

 

تکنیک Color Wash

در این روش از انواع رنگ آمیزی ساختمان، هم‌زمان با رنگ ­آمیزی روی سطوح بافت هم ایجاد می‌شود. برای اجرای این تکنیک، نقاش با برس رنگ‌های مختلف را به‌صورت نامنظم روی دیوار پخش می‌کند. ترکیب رنگ‌ها و کم و زیاد بودن این ترکیب، مطابق با سلیقه شماست.

 

رنگ ساختمان جدید

 

ایجاد طرح با رنگ ساختمانی بلکا

انواع رنگ ساختمانی بلکا یکی از نقش‌­های مهم را در انواع رنگ آمیزی ساختمان دارند. انواع رنگ ساختمانی بلکا از جدیدترین و زیباترین رنگ‌ها برای رنگ کاری ساختمان هستند که در ساخت آن از الیاف سلولزی استفاده شده و حالتی شبیه به کاغذ دیواری دارد. اگر به طرح های کاغذ دیواری علاقه دارید، این گزینه برای شما مناسب است.

 

جمع بندی

همانطور که در مطالب بالا مشاهده کردید رنگ آمیزی ساختمان انواع متفاوتی دارد؛ که لازم است هر فرد متناسب با سلیقه و فضای مدنظر خود انتخابی هوشمندانه را از میان تکنیکها و انواع نقاشی ساختمان داشته باشد. در این محتوا علاوه بر تکنیک‌ها به بررسی انواع رنگ ساختمان برای تصمیم گیری بهتر شما پرداختیم، اما باز هم بد نیست که با متخصصین مجرب جهت اجرای آن مشورت کنید.

بازار آنلاین "خدمت از ما" فرصتی را فراهم آورده است که شما می‌توانید در هر لحظه با ثبت در خواست خود با مجرب‌ترین متخصصان ارتباط برقرار کنید و به رایگان از آن ها قیمت بگیرید.

4.5 امتیاز از 1446 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین