لوله کشی آب باران

ثبت درخواست " لوله کشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
لوله کشی آب باران

لوله کشی آب باران برای جلوگیری از تجمع آب باران و بوجود آوردن شرایطی مثل گرفتگی چاه فاضلاب در ساختمان‌های مختلف است. این روش لوله کشی با هدف فراهم کردن مسیری اصولی برای هدایت آب باران به محیط خارجی ساختمان در پروسه لوله کشی فاضلاب ایجاد شده است.رعایت اصول در این سبک همانند لوله کشی آب و فاضلاب اصلی ضرورت دارد.

لوله کشی آب باران ساختمان با تخمین مقدار بارش احتمالی و بر اساس اصول تعیین شده برای انجام این کار همراه است. عدم رعایت مراحل و روش لوله کشی شبکه آب باران جمع شدن آب در چاه فاضلاب و معابر و راه آب‌های منتهی به ساختمان را به دنبال دارد.

 

اجرای لوله کشی آب باران از نمونه روش‌های حفاظت ساختمان رطوبت گیری و از بین رفتن تجهیزات به کار رفته در ساختار آن است. در این مقاله به نحوه اجرای لوله کشی باران ساختمان و مزایای انجام این کار در ساختمان مختلف پرداخته شده است.

 

مراحل لوله کشی باران در ساختمان

 

اهمیت لوله کشی آب باران

لوله کشی آب باران در ساختمان‌های مسکونی و تجاری در جلوگیری از نشتی آب باران در سیستم داخلی ساختمان و تجمع آن در راه آب فاضلاب تاثیر بسزایی دارد. لوله کشی انجام شده که از اصول مشخصی برخوردار بوده با جداسازی مسیر برون ریزی آب باران از لوله کشی فاضلاب و دیگر بخش‌های ساختمانی همراه است.

این امر به گونه‌ای است که امروزه هدایت آب باران با شبکه آب و فضلاب شهری مجاز نبوده و مقصدی مجزا برای جریان این آب‌ها در نظر گرفته شده است. لوله کشی آب باران ساختمان با اصول و نقشه‌های خاصی همراه بوده و علاوه بر سیستم لوله کشی اصلی نیاز طی مراحل جداگانه دارد.

 

 لوله کشی باران ساختمان

 

در ساختمان‌های امروزی به دنبال انجام لوله کشی ساختمان به اجرای لوله کشی شبکه باران نیز توجه ویژه‌ای شده است. در مناطق پرباران سبک این قبیل لوله کشی‌ها با مراکز با درصد کم باران تفاوت داشته و باید به این مواد دقت کافی داشت.

 

نحوه لوله کشی آب باران ساختمان

مراحل و گام‌های اجرای لوله کشی آب باران ساختمان از ابتدای این امر تا زمان بهره برداری ضروریات و قوانین خاصی مواجه است.

 

نحوه لوله کشی آب باران ساختمان

 

در این بخش به بررسی نحوه اجرای لوله کشی آب باران در ساختمان بر اساس اصلی ترین موارد می‌پردازیم.

  • لوله کشی آب باران ساختمان از محل قرارگیری عایق روی بام و دیگر سطوح ساختمان شروع و تا 1.5 متر دورتر از دیوار خارجی بنای مورد نظر ادامه می‌یابد.
  • ادامه لوله کشی باران در ساختمان بر اساس طراحی انجام شده و اصول تعیین شده برای اجرای لوله کشی در بخش داخلی تا لوله کشی فاضلاب و دیگر قسمت‌ها می‌باشد.
  • لوله کشی آب باران پس از 1.5 متر فاصله از دیوار خارجی ساختمان برای اتصال به شبکه دفع آب باران شهری با قوانین تعیین شده اجرا می‌شود.
  • دفع آب باران سطوح سخت اطراف ساختمان و محوطه خصوصی ساختمان از طریق لوله کشی شبکه باران انجام شده صورت می‌گیرد.
  • این نوع لوله کشی باید به گونه‌ای طراحی شود که امکان جمع آوری و دفع آبهای سطحی و آبهای زیرزمینی ساختمان به محل مورد نظر فراهم شود.
  • توجه داشته باشید لوله کشی آب باران ساختمان در قسمت‌های داخلی باید از لوله‌کشی فاضلاب بهداشتی بطور کامل جداسازی شود.
  • توجه به جریان و شیب آب باران در داخل کفشو‌های ساختمان و کابرد تجهیزاتی مثل سیفون و لوله‌های قائم برای طراحی این قبیل لوله کشی امری ضروری و مهم است.
  • نصب لوله‌های عمودی و افقی آب باران به شبکه با نصب سیفون روی این لوله‌ها همراه بوده که در جلوگیری از ورود آن به آب راه فاضلاب و تولید بو و گازهای ناخوشایند جلوگیری می‌کند.
  • با نصب سیفون جداگانه روی هر قسمت از لوله کشی آب باران می‌توان خط جریان آن را تشخیص و محل انتقال را تعیین کرد.
  • این سبک لوله کشی مجهز به دریچه‌های بازید بوده که تمیزکاری و جلوگیری از تجمع گل و لای در مسیر لوله را میسر می‌سازد.
  • طرح‌هایی مانند حوضچه باران و پمپ آب باران به محل‌های مورد نظر برای اجرای لوله کشی آب باران ساختمان نیز ارائه شده که قابل اجراست.

 

مراحل لوله کشی آب باران ساختمان

 

توجه داشته باشید اجرای لوله کشی آب باران ساختمان با هدفی بسیار کاربردی همراه است. انجام غیر اصولی آن نه تنها در بهبود شرایط ساختمان در هنگام باران تاثیر نداشته بلکه باعث ایجاد گرفتگی و پر شدن فاضلاب ساختمان و بروز مشکلاتی در این خصوص می‌شود.

 

نکات کاربردی لوله کشی شبکه آب باران

لوله کشی شبکه آب باران ساختمان با رعایت مراحل معرفی شده در بخش قبلی قابل اجراست. علاوه بر موارد بیان شده توجه کافی به پیش بینی اجرای شبکه باران بصورت مجزا، کاربرد لوله‌های استاندارد، حفر چاهی مجزا برای دفع آب باران و مطابقت کامل اندازه و قطر لوله‌ها با نقشه طراحی شده در انجام اصولی این لوله کشی تاثیر گذار است.

 

لوله کشی بارلن ساختمان با چند نکته مهم

 

نقشه‌های لوله کشی باران ساختمان باید شامل مسیر و قطر لوله‌های قائم و افقی، دریچه های بازدید و کف شو های دریافت کننده آب باران باشد. همچنین باید محوطه ساختمان و پلان طبقات در این قبیل نقشه‌ها به نمایش گذاشته شود.

مزیت لوله کشی آب باران در ساختمان

استفاده از لوله‌های گالوانیزه و UPVC برای اجرای لوله کشی آب باران ساختمان بر جلوگیری از تجمع آب در محیط اطراف تاثیر بسزایی دارد. جداسازی مسیر باران از آب جمع شده در لوله فاضلاب خانگی و شهری از بروز گرفتگی‌های پی در پی در سیستم لوله کشی داخلی ساختمان به محض بارش باران جلوگیری می‌کند.

 

مزایای لوله کشی بارلن ساختمان

 

طراحی لوله کشی آب باران ساختمان با اصول و طراحی مشخصی همراه بوده و تجهیزات مخصوص به خود را داراست. رعایت این اصول به معنای ممانعت از همراهی جریان آبا باران با ضایعات فاضلاب شهری و بروز مشکلات بیان شده است.

4.5 امتیاز از 1141 رای


لوله کشی ساختمان
برای سرویس لوله کشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین