آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی از سری ایراداتی است که در هنگام استفاده از این وسیله پرکاربرد مشاهده میشود. علت آبگیری نکردن لباسشویی وابسته عواملی مثل نحوه قرارگیری و نگهداری از لباسشویی قابل تشخیص و رفع است.
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی در لیست مشکلات مهمی مثل تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی است که در صورت بروز در فرآیند شستشوی لباس اختلال ایجاد میکند. از این رو یافتن علت آبگیری نکردن لباسشویی که نقطه مقابل علت آبگیری مداوم لباسشویی بوده، برای جلوگیری از آسیب به دیگر قسمتهای این وسیله و اجرای صحیح روند شستشوی لباس از اهمیت بالایی بخوردار است.
از موارد پر بازدید در بین کاربران برای علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی میتوان به موارد زیر اشاره داشت.
- یافتن علت آبگیری نکردن و تعمیر ماشین لباسشویی دوو
- علت آبگیری نکردن و تعمیرات ماشین لباسشویی آبسال
- علت آبگیری نکردن و تعمیر ماشین لباسشویی کنوود
- تعمیر ماشین لباسشویی ارج برای رفع ایراداتی مثل آبگیری نکردن
- تعویض قطعات و تعمیر ماشین لباسشویی کندی ودیگر برندهای ماشین لباسشویی.
در این مطلب به معرفی 7 علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی که با بروز مشکلاتی مثل آبریزی ماشین لباسشویی و موارد مشابه همراه بوده برای جلوگیری تاثیر عوامل محیطی و کاربردی بر عملکرد ماشین لباسشویی پرداخته شده است.
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
در هنگام شستشوی لباس در نمونههای مختلف لباسشویی یکی از عوامل مشکل ساز و آزار دهنده مواجهه با ایراد آبگیری نکردن لباسشویی است. در حالت کلی رو به رو شدن با مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی در هنگام شروع پروسه شستشوی لباس یا آبگیری کند در روند شستشو دردسرهای زیادی را به همراه دارد.عدم توجه کافی به دفترچه راهنمای لباسشویی دوو و سایر برندها و انتخاب اشتباه گزینههای فعالیت این وسیله در بروز این مشکل تاثیرگذار است.
دلایل زیادی در بروز ایراد آبگیری نکردن ماشین لباسشویی از خرابی قطعاتی مثل تسمه ماشین لباسشویی گرفته تا ایراد در کنترل موتور این دستگاه نقش داشته که هر کدام در اثر نحوه استفاده اشتباه یا مشکلات فنی ایجاد میشود. در وهله اول یافتن علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی شرایط را برای رفع فراهم میکند.
علت نیامدن آب در دیگ شستشوی لباس با توجه به نوع ماشین لباسشویی و شرایط استفاده از آن متفاوت است. بنابراین در هنگام مواجهه با این مشکل باید شرایط را به درستی سنجیده و برای رفع آن اقدام کنید. در ادامه با دلایل اصلی آبگیری نکردن ماشین لباسشویی آشنا میشویم.
7 علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی
آبگیری نکردن ماشین لباسشویی در صف اساسی ترین ایرادات این وسیله بوده و بروز آن پروسه شسشتوی لباس را عملا متوقف میکند. این ایراد ممکن است به مرور زمان در عملکرد ماشین لباسشویی دیده شده و شرایط شستن لباسها را با مشکل مواجه کند.
آبگیری نکردن لباسشویی همانند دیگر ایرادات پیش آمده در فعالیت این دستگاه با عوامل بوجودآورندهای همراه است. در این قسمت به معرفی اصلی ترین و رایج ترین دلایل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی از دید کاربران و تعمیرکاران ماشین لباسشویی پرداخته شده است.
1-مشاهده ایراد در صافی و شیلنگهای تأمین آب لباسشویی
شیلنگهای ارتباط دهندهای بین ماشین لباسشویی و شیر آب شهری وجود دارند که وظیفه جریان آب از لوله کشی به دیگ ماشین لباسشویی ایفا میکنند. علاوه بر این صافی در انتهای این شیلنگها و محل اتصال به شیر آب ورودی تعبیه شده که کار عدم ورود رسوبات به داخل دستگاه و شیر برقی لباسشویی را بر عهده دارند.
اتصال نادرست و غیراستاندارد شیلنگهای تامین کننده آب و عدم رعایت اصول و طریقه نصب شلنگ تخلیه لباسشویی میتواند از دلایل عدم آبگیری ماشین لباسشویی باشد. ترک ایجاد شده در این شیلنگها به دلیل فرسودگی و یا پیچ خوردگی آنها در اثر طول غیر اوصولی در این مسیر از دلایل اصلی این مشکلات است.
گیر کردن اجسام خارجی در شیلنگهای آبرسان و همین طور نشست و تجمع رسوبات در صافی و فیلتر این وسیله به مرور زمان منجر به آبگیری نکردن ماشین لباسشویی یا عبور آب کم از شیلنگ به دیگ شستشو میشود. در این مواقع پس از اطمینان از باز بودن شیر وضعیت شیلنگ و صافی متصل به آن را بررسی کنید.
2-خرابی شیر آب خانگی متصل به لباسشویی
از دلایل بروز مشکل در روند آبگیری ماشین لباسشویی در صورت سالم بودن شیلنگ و صافی تا حدودی میتواند قطعی یا خرابی شیر آب خانگی باشد. در این مواقع بطور کلی وضعیت شیرآلات و لوله کشی منتهی به ماشین لباسشویی را مورد بررسی قرار داده و نشتی یا گرفتگی ایجاد شده را برطرف کنید.
3-آسیب دیدگی سوئیچ سطح آب یا سوئیچ فشار
وظیفه کنترل برق ورودی به شیر برقی در ماشین لباسشویی با قطعه سوئیچ فشار در این دستگاه است. در واقع جریان مورد نیاز از برد الکتریکی دستگاه به سوئیچ فشار و از آن به شیر برقی هدایت میشود. با پر شدن کافی دیگ شستشو در هنگام آبگیری سوئیچ فشاری بطور اتوماتیک جریان آب ورودی را قطع و آبگیری را متوقف میکند.
معیوب شدن این قطعه و عدم انجام صحیح عملکرد کنترل جریان آب از شیر برقی منجر به آبگیری بیش از حد یا در حالت برعکس آبگیری نکردن ماشین لباسشویی میشود. عملکرد نامنظم این قطعه در اثر بهم خوردن تنظیمات یا خرابی در زمان غیر متعارف ورود آب به دیگ ماشین لباسشویی را متوقف کردن و مانع آبگیری آن میشود.
4-معیوب شدن شیر برقی ماشین لباسشویی
یکی از مهمترین قطعاتی که آسیب وارده به آن در روند آبگیری ماشین لباسشویی اختلال ایجاد میکند، شیر برقی است. شیر برقی وظیفه ورود آب به دیگ ماشین لباسشویی را برعهده داشته و خراب شدن آن مشکلاتی مانند کندی روند آبگیری ماشین لباسشویی یا سر ریز شدن آب در آن و ضرورت تعمیر شیر برقی را به دنبال دارد.
این قطعه علاوه بر ولتاژ مورد نیاز برای عملکرد صحیح به فشار کافی جریان آب نیاز دارد. بنابراین در صورتی که جریان آب ورودی از شیر برقی مناسب بوده و ولتاژ نسبی بر قرار باشد به احتمال زیاد خرابی این قطعه دلیل بروز مشکل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی میباشد.
به دلیل خطراتی مثل برق گرفتگی و یا آسیب احتمالی به دیگر قطعات ماشین لباسشویی تعمیر و تعویض این قطعه باید تحت نظارت افراد متخصص انجام شود.
5-ایراد در سلکتور، تایمر یا برد الکترونیکی لباسشویی
یکی از قطعات مهمی که وظیفه هدایت جریان الکتریکی به قطعاتی مثل شیر برقی را برعهده داشته در نوع قدیمی ماشین لباسشویی تایمر مکانیکی و در نوع جدید آن برد الکتریکی میباشد. قطعی ارتباط بین برد یا تایمر و شیر برقی به هر دلیلی ایرادتی مثل آبگیری نکردن ماشین لباسشویی را به همراه دارد.
در این مواقع تعمیرکاران ماشین لباسشویی پس از تست اتصال برد الکتریکی یا تایمر شروع به تعویض و تعمیر این قطعات و برگردن شرایط عادی به سیکل شستشوی ماشین لباسشویی میکنند.
6-کثیف بودن بخش جاپودری در ماشین لباسشویی
عدم رسیدگی به تمیزی ماشین لباسشویی خصوصا بخشهایی مثل فیلتر آب ورودی و جاپودری لباسشویی به مرور زمان مشکلاتی مثل آبگیری نکردن لباسشویی را به همراه دارند. در واقع مسدود شدن مسیر ورود آب به جا پودری و در اثر گرفتگی و ایجاد رسوب در این قطعه مشکلات ورود آب به دیگ شستشو را در بر دارد.
7-فشار آب کم و آب گیری نکردن ماشین لباسشویی
همانطور که اشاره داشتیم قطعه شیر برقی برای عملکرد صحیح نیاز به حداقل فشار آبی معادل 20 psi دارد. کم بودن فشار آب کم در برخی منازل خصوصا آشپزخانه منازل آپارتمانی از دلایل بارز تکمیل نشدن ترازهای استاندارد این قطعه و آبگیری نکردن ماشین لباسشویی است.
نکات ضروری در جلوگیری از آبگیری نکردن لباسشویی
در کنار بررسی بروز خرابی در قطعاتی مثل میکروسوئیچ، کلید پاور و برد الکترونیکی یا تایمر با رعایت یک سری نکات در نگهداری ماشین لباسشویی میتوان از بروز این ایراد جلوگیری میکند.
- مسیر ورودی آب به ماشین لباسشویی را از شیلنگ متصل به آب شهری تا فیلتر ما بین این قطعات را هر مدت یکبار چک کنید.
- تجهیزات ماشین لباسشویی مثل فیلتر آب، جا پودری و دیگ شستشوی ماشین لباسشویی را پس از هر فرآیند شستشو تمیز کنید.
- تعویض و تمیز کردن این تجهیزات در عدم مشاهده ایراد آبگیری نکردن ماشین لباسشویی تاثیر گذار است.
- برای افزایش فشار آب در منازل آپارتمانی از تجهیزات مثل پمپ آب استفاده کنید.
- در صورت بروز مشکلاتی مثل قطعی جریان آب، کمی ورود آب به دیگ شستشو و آب گیری نکردن ماشین لباسشویی تشخیص و رفع خطا را به افراد متخصص بسپارید.
همانطور که سپردن کار تعمیر یخچال ارج، عیب یابی و تعمیر یخچال دوو و در نهایت تعمیر یخچال کنوود و سایر برندها به یک فرد متخصص ضرورت داشته در تعمیرات ماشین لباسشویی با هر ایرادی خصوصا آبگیری نکردن نیز بهترین گزینه مراجعه و دریافت خدمات از مراکز مرتبط با هر برند ماشین لباسشویی است.