زیرسازی نقاشی ساختمان

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
زیرسازی نقاشی ساختمان

زیرسازی نقاشی ساختمان، نخستین اقدام صورت گرفته در رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان است. زیر سازی نقاشی ساختمان وابسته به رنگ پس زمینه دیوار و جنس دیوار در مراحل و اقدامات مختلف صورت می‌گیرد. درست انجام گرفتن این کار که در عامیانه ترین حالت لکه گیری انواع دیوار به آن گفته می‌شود،در نحوه صحیح و کیفیت رنگ آمیزی اصلی تاثیر مستقیم دارد.

یکی از مراحل اصلی آموزش نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک و یا دیگر انواع رنگ‌ها، زیر سازی نقاشی ساختمان است. در این مطلب با مشاهده صفر تا صد نقاشی ساختمان با مراحل زیر سازی و پیش زمینه انجام رنگ آمیزی آشنا می‌شویم.

 

رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان مانند، رنگ آمیزی سطوح و لوازم دیگر نیاز به یک زیرسازی دارد. زیرسازی نقاشی ساختمان در دو حالت روی دیوار‌های رنگ خورده و دیوار‌های نو صورت می‌گیرد. در هر دو حالت زیر سازی نقاشی ساختمان یک سری مراحل برای بهتر جذب شدن رنگ روی ساختمان باید طی شود. در واقع نتیجه مطلوب یک رنگ‌آمیزی ساختمان تا حد زیادی به زیرسازی مناسب قبل از شروع رنگ بستگی دارد.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان - لکه گیری دیوار رنگ شده

 

زیرسازی نقاشی ساختمان

زیرسازی نقاشی ساختمان مهم ترین کاری است که باید قبل از شروع رنگ آمیزی با کارشناسی روی نوع دیوار و وضعیت ساختمان صورت گیرد. مواد اولیه و ابزارات مورد نیاز برای انجام کارهایی مثل بتونه کاری و لکه گیری متناسب با نوع و جنس دیوار تهیه شود.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان - نحوه بتونه کاری دیوار

 

خوب است بدانید، رنگ کردن دیوار‌های رنگ نخورده با دیوار‌های دیگر فرق دارد. دقت و ظرافت کار در زیر سازی نقاشی ساختمان باعث می‌شود که اصطلاحا رنگ به خوبی روی دیوار و دیگر قسمت‌های ساختمان بشیند.

 

مراحل انجام زیرسازی ساختمان

برای انجام صفر تا صد نقاشی ساختمان اولین گام پس از تهیه وسایل نقاشی، زیرسازی نقاشی ساختمان با انواع رنگ پلاستیک،اکریلیک، رنگ مولتی کالر و... است. به عبارتی دیگر قبل از شروع رنگ آمیزی و نقاشی ساختمان تمامی سطوح فرورفته در اثر ضربه بر روی دیوار را با گچ و یا مخلوط بتونه پر می‌کنیم. هرگونه سطوح ناهمسان در سطح دیوار را با سمباده صاف و یک دست کرده و بستری مناسب را برای نقاشی ساختمان فراهم می‌آوریم.

 

صفر تا صد نقاشی ساختمان

 

امر زیرسازی نقاشی ساختمان مثل ترمیم ترک سقف گچی تا حد زیادی به رنگ انتخابی و جنس و نوع دیوار مورد نظر بستگی دارد. در این قسمت به بررسی زیر سازی نقاشی ساختمان در شرایط مختلف می‌پردازیم.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک

همان طور که در مطلب رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان اشاره داشتیم، زیرسازی نقاشی ساختمان در این شرایط بصورت زیر است.

  • در صورتی که لایه‌ی زیری کار از جنس گچ باشد، برای بتونه کاری ابتدا رنگ استر روی دیوار زده شود. برای رنگ‌های دیگر این کار ضرورتی ندارد.
  • برای تهیه مخلوط(ملات) بتونه، از مقداری گل بتونه و رنگ پلاستیک (چسب چوب در رنگ پلاستیک) و آب را با هم مخلوط کنید. برای این کار بهتر است از رنگ اکریلیک دیوار خالص استفاده شود.
  • برای انجام زیرسازی نقاشی ساختمان، ترک‌های عمیق نشسته بر دیوار را باگچ و ترک‌های دیگر را با بتونه پر کنید. برای پر کردن فرورفتگی‌های دیوار گچی از بتونه استفاده کنید. به این عمل اصطلاحا لکه گیری دیوار رنگ شده می‌گویند.
  • نوبت به سنباده کاری دیواها برای تمیز کردن و یک دست کردن سطوح در زیرسازی نقاشی ساختمان می‌رسد. در این حالت با یک سنباده سخت برای ایجاد یکنواختی در دیوار‌های زبر(با درصد خرابی بالا) و از یک سنباده نرم برای حالت‌های مناسب تر استفاده کنید.

 

آموزش نقاشی ساختمان به رنگ پلاستیک

 

پس از طی کردن این مراحل شرایط برای ترکیب رنگ و شروع ست اول رنگ آمیزی یا اصطلاحا کشیدن رنگ رویه فراهم می‌شود.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان در دیوار‌های رنگ نخورده

زیرسازی نقاشی ساختمان برای دیوار‌های گچی رنگ نخورده و نوساز ساختمان با دیوار‌های رنگ خورده یک تفاوت اساسی دارد. دیوار‌های گچی به خاطر گچ به کار رفته در ساخت آنها رنگ را به خوبی جذب نمی‌کنند. بنابراین در برای زیرسازی نقاشی ساختمان باید ابتدا کلیه این دیوار‌ها روغن کاری شوند. اصولا برای انجام این کار از روغن الیف استفاده می‌کنند.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان در دیوار‌های رنگ نخورده

 

بقیه مراحل زیر سازی نقاشی ساختمان در این حالت همانند استفاده از رنگ پلاستیک برای رنگ آمیزی ساختمان پیش می‌رود. استفاده از استر، بتونه کاری برای یک دستی دیوار و در نهایت سنباده کشیدن و تمیز کردن دیوار قبل از انجام نقاشی ساختمان به همان شیوه صورت می‌گیرد.

 

رنگ پلاستیک زدن دیوار گچی

 

در رنگ پلاستیک زدن دیوار گچی، نیز از روشی مشابه برای زیر سازی نقاشی ساختمان استفاده می‌شود. و تمامی نکات به کار رفته در این قسمت برای رنگ آمیزی دیوار‌های گچی با رنگ پلاستیک نیز صورت می‌گیرد.

روغن الیف چیست؟

روغن الیف برای زیرسازی نقاشی ساختمان به خصوص در دیوار‌های گچی کاربرد دارد. این نوع روغن با استفاده از بهترین مواد اولیه برای اشباع کردن سطح گچ و چوب قبل از شروع رنگ آمیزی تولید شده است.این ماده کاربرد انواع چسب کاغذ دیواری در استفاده از این دیوارپوش را برای زیرسازی نقاشی ساختمان شبیه سازی می‌کند. 

با اعمال روغن الیف بر سطح دیوار گچی ذرات سست روی هم چسبیده و سطح را هموار و پایدار می‌سازند. علاوه بر ایجاد چسبندگی بهتر رنگ در هنگام رنگ آمیزی، روغن الیف فضاهای خالی سطح را پر کرده و از مصرف بیش از حد رنگ جلوگیری می‌کند.

 

طریقه زدن روغن الیف برای روی سطوح گچی و چوبی

 

طریقه زدن روغن الیف

  • این محصول در یک بسته بندی آماده برای استفاده قرار دارد.
  • قبل از کاربرد روغن الیف محتویات ظرف را بطور کامل به هم بزنید.
  • در هنگام استفاده از این نوع روغن بر روی دیوار برای جریان هوای تازه درب و پنجره را باز کنید.

 

آموزش لکه گیری دیوار با گچ

یکی از مواردی که در هنگام بررسی زیرسازی نقاشی ساختمان در هنگام استفاده از رنگ پلاستیک به آن اشاره داشتیم. لکه گیری دیوار با گچ بود. برای انجام این کار به این شکل عمل می‌شود که ابتدا ملات ایجاد شده از گچ را فراهم کنید. سپس از این ماده برای پر کردن فرو رفتگی‌های عمیق دیوار ساختمان و محل‌های مثل درز بین قسمت‌های اصلی دیوار با هم استفاده کرده و کار لگه گیری دیوار با گچ را به اتمام رسانید.

 

لگه گیری دیوار با گچ

 

لکه گیری دیوار رنگ شده

یکی از مراحل زیرسازی نقاشی ساختمان، لکه گیری دیوار رنگ شده است. این کار اگر به کیفیت مناسب صورت نگیرد، ممکن است رنگ اصلی را نازیبا جلوه دهد. برای انجام این کار بتونه روغنی را در 2 یا 3 سری روی قسمت‌های فرو رفته و اصطلاحا زخمی دیوار می‌کشیم. پس از اتمام این کار با انجام سنباده کشی کار تمیزکاری و لکه گیری دیوار رنگ شده به اتمام رسیده است. در این حالت بعد از کشیدن استر دیوار نوبت به اجرای رنگ آمیزی اصلی می‌رسد.

 

لگه گیری دیوار رنگ شده

 

زیرسازی نقاشی ساختمان در استفاده از رنگ روغنی

یکی از رایج ترین و پرکاربردترین رنگ‌های ساختمان رنگ روغنی است. برای استفاده از این سبک رنگ در نقاشی ساختمان، باید همانند دیگر رنگ‌ها زیرسازی نقاشی ساختمان صورت گیرد. تمامی مراحل انجام شده برای ایجاد بستر مناسب رنگ روغنی روی دیوار همانند دیگر رنگ‌ها وابسته به نوع دیوار از بتونه کاری گرفته تا انجام سنباده روی سطح دیوار و در نهایت پاک کردن سطوح از گرد وخاک برای زیرسازی صورت می‌گیرد.

 

زیرسازی نقاشی ساختمان در استفاده از رنگ‌های روغنی

 

نکات مهم در زیر سازی نقاشی ساختمان

علاوه بر رنگ‌ها و جنس دیوار‌های معرفی شده برای زیرسازی نقاشی ساختمان می‌توان به کاربرد این بستر سازی نقاشی برای رنگ‌های مثل رنگ پوششی بلکا، رنگ‌های مولتی کالر و... نیز اشاره داشت. نکته قابل توجه تمامی موارد بیان شده اهمیت زیاد زیرسازی نقاشی ساختمان با دقت بالا و یکسان بودن مراحل انجام کار در شرایط مختلف است.

 

نکات مهم در زیرسازی نقاشی ساختمان

 

یک سری فوت و فنون کار در برخورد با انواع دیوار و جزییات به کار رفته در زیرسازی نقاشی ساختمان در انواع رنگ‌ها وجود دارد. دانستن و توجه به این نکات در ایجاد یک خروجی با کیفیت از رنگ و نقاشی ساختمان تاثیر فراوانی دارد.

4.5 امتیاز از 1448 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین