تفاوت آبگرمکن برقی مخزن دار و بدون مخزن
اطلاع از تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن زمان انتخاب آبگرمکنی مناسب برای خرید از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چراکه عدم وجود آبگرمکن مناسب در خانه، ساکنین را از لذت دوش گرفتن محروم خواهد کرد؛ از طرفی برخورداری از هوای گرم در فصول سرد را نیز غیر ممکن میسازد. یکی از مهمترین نکاتی که لازم است در انتخاب آبگرمکن مخزن دار یا آبگرمکن بدون مخزن به آن توجه داشت، اطلاع از مزایا و معایب آبگرمکن دیواری مخزن دار و بدون مخزن میباشد.
امروزه بیشتر افرادی که بهدنبال خرید آبگرمکن هستند، علاوه بر لیست قیمت آبگرمکن برقی و سایر مدلها، به دنبال آشنایی با بهترین نوع آبگرمکن از میان انواع مدلهای ایستاده، برقی، دیواری و... و مزایا و معایب هر کدام هستند. مهم است که قبل از خرید آبگرمکن با نکات و راهنمای خرید بهترین آبگرمکن آشنا باشید تا تمامی موارد را قبل از خرید بررسی کنید.
نکته مهم دیگر این است که شما باید از بین مارک و برندهای مختلفی که در بازار است، از جمله آبگرمکن دیواری مخزن دار الکترواستیل، ایران شرق، بوتان و سایر برندهای دیگر، مناسبترین و بهترین گزینه برای خود را انتخاب کنید؛ در محتوای بهترین پکیج ایرانی و خارجی، می توانید با انواع پکیج ها و ویژگی های هر کدام آشنا شوید.
در ادامه این مطلب سعی کردهایم تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن را همراه با مزایا و معایب آبگرمکن برقی بررسی کنیم و به این سوالات پاسخ دهیم، پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید
انواع آبگرمکن
بعد از توجه افراد به تفاوت پکیج و آبگرمکن و انتخاب یکی از این دو جهت مجهز کردن مکان خود به سیستم گرمایشی و تامین آب گرم مصرفی، مورد بعدی که افراد به دنبال آن هستند، انتخاب میان انواع آبگرمکن دیواری مخزن دار و بدون مخزن است. بنابراین در این بخش پیش از پرداختن به 2 مدل اصلی آبگرمکن برقی و بررسی تفاوت آبگرمکن برقی مخزن دار و آبگرمکن برقی بدون مخزن، ابتدا به معرفی، طرز کار و معایب و مزایای آنها میپردازیم:
آبگرمکن برقی مخزن دار
آبگرمکن برقی مخزن دار، که نوعی از آبگرمکن دیواری مخزن دار میباشد، یکی از رایجترین انوع آبگرمکن در واحدهای مسکونی است که با نیروی برق کار میکند. همانطور که از نام این دستگاه مشخص است، آبگرمکن دیواری مخزن دار شامل یک مخزن عایقدار (در اندازههای مختلف) برای نگهداری آب گرم است. اینکه شما آبگرمکن برقی مخزن دار یا سایر مدلهای دیگر که با گاز، نفت و... کار میکنند را انتخاب کنید، به خانه شما و منابع انرژی آن بستگی دارد.
طرز کار آبگرمکن برقی مخزن دار به این صورت است که یک دمای مشخص درنظر گرفته میشود و هنگامی که دمای آب از این دما کمتر شود، آبگرمکن آن را گرم میکند. این مدل عملکرد باعث میشود که حتی وقتی در حال استفاده از آب گرم هستید، آبگرمکن دیواری مخزن دار آب را برای شما گرم نگه دارد. از شناختهشدهترین مدلهای آبگرمکن برقی مخزن دار میتوان به آبگرمکن دیواری مخزن دار الکترواستیل، مشهد دوام، ایران شرق، و آبگرمکن دیواری مخزن دار بوتان اشاره کرد.
تعمیر آبگرمکن برقی و نگهداری مناسب از آبگرمکن مخزن دار میتواند عمر مفید آن را به میزان قابل توجهی افزایش دهد؛ اقداماتی مانند رسوب زدایی آبگرمکن دیواری (2 بار در سال) و چک کردن شیر تخلیه بسیار تاثیرگذار است. در ادامه به
مزایای آبگرمکن برقی مخزن دار
- هزینه مناسب در مقایسه با نوع بدون مخزن آن
- نصب بدون دردسر
- سیستم امن و با اطمینان بالا
- مدلهای برقی به تغییرات عمده در سیستم برق نیاز ندارند
- همیشه، حتی در زمان قطعی برق، آب گرم تامین است
- مصرف برق آبگرمکن های برقی مخزن دار در مقایسه با انواع آبگرمکن هایی که سوخت گاز، نفت و... دارند، کمتر است.
- به کمک آبگرمکن برقی مخزن دار میتوانید همزمان چند کاری که برای انجامشان نیاز به آب گرم هست را انجام دهید.
معایب آبگرمکن برقی مخزن دار
- مصرف بالای انرژی نسبت به مدل بدون مخزن،
- کوتاه تر بودن عمر مفید آبگرمکن
- نشت آب در صورت وجود مشکل
- و نیاز به فضای زیاد جهت نصب
آبگرمکن برقی بدون مخزن
اگر بخواهیم به یکی از تفاوت های آبگرمکن برقی مخزن دار و آبگرمکن برقی بدون مخزن اشاره کرد، لازم است بگویم که آبگرمکن بدون مخزن با توجه به میزان مصرف شما آب را گرم میکند و از گرم کردن آب اضافی خودداری میکند؛ این ویژگی باعث میشود که آب با سرعت کمتری گرم شود و امکان استفاده همزمان از آب گرم از چند شیر آب غیر ممکن شود. در صورتی که لازم است از آبگرمکن بدون مخزن جهت کارهای متفاوتی در یک ساختمان استفاده شود توصیه می شود چند دستگاه از آن را تعبیه کنید.
به یاد داشته باشید که این مدل از آبگرمکنها نیز به توجه در نگهداری و تخلیه رسوبات یا تعویض فیلتر رسوب گیر پکیج (حداقل 1 بار در سال) نیاز دارند تا بتوانند عملکرد مناسبی از خود نشان بدهند. این اقدامات مشابه نصب رسوب گیر پکیج در این سیستم تامین آب گرم است. از آبگرمکنهای بدون مخزن پرطرفدار در ایران میتوان به آبگرمکن برقی بدون مخزن فلورانس ، ایران شرق، بوتان و... اشاره کرد. در ادامه به شرح مزایا و معایب آبگرمکن برقی بدون مخزن خواهیم پرداخت.
مزایای آبگرمکن برقی بدون مخزن
- کارایی مناسب
- عمر مفید بالا
- فضای کمی را اشغال می کند
معایب آبگرمکن برقی بدون مخزن
- هزینه بالا برای نصب و نگهداری
- ایجاد تغییرات اساسی برای نصب (در مواردی)
مقایسه آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن
حالا که با آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن، مزایا و معایب آبگرمکن برقی در دو نوع مخزن دار و بدون مخزن و نحوه کار آنها بهتر آشنا شدهایم، اکنون تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن را از زوایای مختلف بررسی میکنیم تا متوجه شویم بالاخره کدام بهتر است؟ آبگرمکن برقی مخزن دار یا آبگرمکن بدون مخزن؟
[همچنین آبگرمکنها می توانند تفاوتهای دیگری داشته باشند، به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که محتوای تفاوت آبگرمکن آیوناز و پیلوت دار را نیز بخوانید.]
تفاوت در هزینه
یکی از مواردی که لازم است در تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن به آن توجه داشت، هزینه آنها میباشد، چرا که آبگرمکن مخزن دار به مقدار قابل توجهی هزینه کمتری نسبت به نوع بدون مخزن آن دارد. این دسترسی برای شما مهیا شده است که با سرچی ساده در اینترنت به لیست قیمت آبگرمکن برقی بدون مخزن و مخزن دار دسترسی پیدا کنید. پس از آن با توجه به بودجه خود و در نظر گرفتن مزایا و معایب آبگرمکن برقی بهترین انتخاب را داشته باشید.
نحوه نصب
یکی دیگر از مواردی که آبگرمکن مخزن دار در بررسی تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن سربلند است، بحث نصب کردن آن است. نصب آبگرمکن مخزنی هیچ احتیاجی به ایجاد تغییر در سیستم برق نداشته و تجهیزات خاصی هم نمیخواهد. در نتیجه دشواری در نصب را نمیتوان از درحالی که آبگرمکن بدون مخزن برای نصب خود مهارت و تجهیزات زیادی را میطلبد.
فضای مورد نیاز جهت نصب
در ادامه مقایسه آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن به موضوع فضا میرسیم. واضح است که ساختار آبگرمکن بدون مخزن فشردهتر بوده و به فضای کمتری برای نصب و لوله کشی آبگرمکن دیواری احتیاج دارد و درنتیجه اشغال فضا از . این مسئله باعث میشود تا بهراحتی بتوان آن را در آپارتمانها و البته آشپزخانهها نصب و از آن استفاده کرد.
تفاوت در میزان مصرف انرژی
یکی دیگر از نکات مهم نه تنها برای ما، بلکه برای کره زمین، میزان مصرف انرژی وسایلی است که هر روزه از آنها استفاده میکنیم. یکی از معایب آبگرمکن برقی مخزن دار مصرف بالای انرژی و با کمی اغماض اتلاف انرژیست. زیرا همانطور که گفتیم آبگرمکن مخزنی همیشه در حالت آماده باش بوده و تنها آبی که مصرف میکنید را گرم نمیکند.
تفاوت در کارایی
در ادامه بررسی تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن به موضوع مهم کارایی میرسیم. آبگرمکن مخزندار با توجه به نحوه عملکرد خود به میزان بهتر و سریعتری میتواند آب گرم مورد نیاز شما و خانوادهتان را فراهم کند؛ اما آبگرمکن بدون مخزن به زمان بیشتری احتیاج دارد.
عمر مفید کدام یک بیشتر است؟
یکی از
آبگرمکن بدون مخزن میباشد. برای استفاده از آبگرمکن مخزن دار شما لازم است به صورت دوره ای هر 6 ماه تا حداکثر یک سال به سرویس آبگرمکن خود توسط متخصصی مجرب بپردازید تا از فرسایش و کاهش عمر مفید آن جلوگیری کنید.
سخن پایانی
در این مطلب تفاوت آبگرمکن مخزن دار و بدون مخزن را از مهمترین جنبههای آن (از جمله مزایا و
) بررسی کردیم. امیدواریم این مطلب به شما در انتخاب مناسبترین آبگرمکن برای خانهتان کمک کرده باشد.فراموش نکنید که برای دریافت مشاوره، بررسی هزینه، خدمات نصب آبگرمکن و همچنین انواع سیستمهای گرمایشی میتوانید با بهترین متخصصان شهر خود از طریق وبسایت و اپلیکیشن "خدمت از ما" در ارتباط باشید.