30 مدل پیشنهادی برای رنگ دیوار پذیرایی

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
30 مدل پیشنهادی برای رنگ دیوار پذیرایی

اگر می خواهید رنگ دیوار پذیرایی خود را تغییردهید باید بدانید که اتاق پذیرایی یکی از مهم ترین مکان‌های خانه به حساب می‌آید و انتخاب رنگ مناسب باعث زنده نگه داشتن و آرامش خانه می‌شود, اگر رنگ مناسب در پذیرایی خانه به کار نرود باعث دلمردگی و دلزدگی مهمانان و حتی صاحب خانه می‌شود؛ از این رو باید وسواس زیادی برای رنگ آمیزی دیوارهای اتاق پذیرایی داشته باشید تا جلوه خاصی به خانه دهد.

ما در این متن سعی داریم به بررسی بهترین رنگ دیوار پذیرایی بپردازیم و شما را با انواع رنگ ها در کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی، از جمله رنگ نسکافه ای دیوار، رنگ سبزآبی و... آشنا کنیم. اما نکته قابل ذکر این است که، رنگ مبلمان منزل در انتخاب رنگ دیوار نقش بسزایی دارد، پس باید دقت لازم را برای انتخاب آن داشته باشید تا خانه آرامش بخش باشد.

اهمیت انتخاب درست از کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی

از آنجایی که انتخاب رنگ مناسب برای اتاق پذیرایی، یکی از عناصر مهم در دکوراسیون داخلی است، پس لازم است که شما با در نظر گرفتن سلیقه خود، متراژ فضایی که دارید، سبک وسایل و اساسیه اتاق پذیرایی و... بهترین گزینه را از کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی انتخاب کنید. 

پذیرایی همان قسمت از خانه است که رفت و آمد زیادی دارد و محل پذیرایی ز مهمانهاست، به همین دلیل انتخاب یک رنگ خوب برای دیوار آن حال و هوایی مثبت و دلنشین به فضا می‌دهد.

 

رنگ دیوار پذیرایی

 

از نظر رنگ شناسی رنگ های سفید و کرم رنگ های متداولی برای رنگ آمیزی رنگ دیوار منزل به خصوص رنگ دیوار پذیرایی هستند و حس آرامش و دلپذیری به صاحب خانه می‌دهد. اما طیف رنگ‌های بیشتری می‌تواند به دیوارهای خانه جلوه زیبایی ببخشد که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم؛ رنگ هایی مانند: سبز آبی روشن، طوسی گرم، صورتی روشن، فیلی، نسکافه‌ای و...

 

رنگ های پیشنهادی برای دیوار پذیرایی

تنوع برای انتخاب رنگ دیوار پذیرایی بسیار زیاد است، اما شما علاوه بر در نظر گرفتن کوچکی یا بزرگی فضا و همچنین نورگیر بودن یا نورگیر نبودن خانه، بهتر است به سبک دکوراسیون پذیرایی توجه کنید و بعد از انتخاب سبک مورد علاقه‌تان، اقدام به انتخاب رنگ دیوار پذیرایی کنید.

ممکن است شما بخواهید سبک سنتی را برای منزل انتخاب کنید؛ پس باید از رنگ‌هایی مثل سبز، قرمز، خاکستری، زرد و... استفاده کنید که حال و هوایی کلاسیک را به فضا بدهد.

 

رنگ دیوار پذیرایی مدرن

 

یا اینکه فضایی مدرن را می‌خواهید، که امروزه برای این سبک از رنگهای خنثی مثل طیف رنگ طوسی، سفید، نقره‌ای و ... استفاده می‌شود. عده‌ ای انتخاب‌هایی جسورانه‌تر دارند و دوست دارند از رنگ‌های فانتزی استفاده کنند که در این شرایط شما باید رنگ انتخابی خود را هماهنگ با بعضی از وسایل خانه مثل مبل، فرش و... انتخاب کنید. پیشنهاد می کنیم برای فضاهای مدرن به محتوای جامع "نقاشی ساختمان مدرن" مراجعه کنید.

در ادامه بیش از 30 نمونه عکس و رنگ پیشنهادی برای پذیرایی را، بررسی می‌کنیم که امروزه بسیار بیشتر مورد توجه و استفاده هستند.

 

سبز آبی روشن برای اتاق پذیرایی

ترکیب دو رنگ سبز و آبی یک رنگ ویژه را می‌دهد که بسیارهارمونی خاصی دارد و زیبایی و جلوه خاصی به دیوارها مخصوصا دیوارهای اتاق پذیرایی می‌دهد. این دو رنگ به شدت حس امنیت و آرامش را در فضا بوجود می‌آورند و از آنجایی که باعث ایجاد فضایی گرم و صمیمانه می‌شوند، برای فضاهای اجتماعی مناسب هستند.

 

کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی

 

صورتی روشن برای دیوار پذیرایی

در اکثر مواقع شاهد این هستیم که از رنگ صورتی برای رنگ دیوار و کاغذ دیواری اتاق خواب دخترانه استفاده می‌کنند، اما ترکیب رنگ صورتی با سفید و یا کرم باعث می‌شود که رنگ ملایمی از صورتی به دست بیاید که جسارت استفاده از آن برای رنگ آمیزی پذیرایی فضایی متفاوت را بوجود می‌آورد.

استفاده از این رنگ باعث می شود محوطه پذیرایی بزرگ و روشن به نظر برسد؛ همچنین می‌توانید از مبلمان تیره مثل رنگ مشکی استفاده کنید تا دکوراسیون خاصی داشته باشید.

 

رنگ دیوار پذیرایی دو رنگ

 

استفاده از رنگ نسکافه ای برای دیوار

رنگ نسکافه ای روشن یا تیره، یکی از محبوبترین رنگ‌هاست و جزء رنگ‌های خنثی به حساب می‌آید؛ اما باید دقت داشته باشید که می‌خواهید از چه سبک و رنگ مبلمانی استفاده کنید، اگر از رنگ‌هایی مانند: قهوه ای، برنزی، طلایی و... که هم خانواده این رنگ هستند استفاده می‌کنید، می‌توانید به راحتی از رنگ دیوار پذیرایی نسکافه‌ای استفاده کنید که حالت کلاسیک و عامه پسندی به دکوراسیون خانه می‌دهد. همچنین رنگ نسکافه‌ای دیوار حس قدرت و تکامل را نیز القاء می‌کند.

 

رنگ نسکافه ای دیوار پذیرایی

 

رنگ نارنجی برای رنگ دیوار پذیرایی

اگر می‌خواهید فضای گرم و دلنشینی را تجربه کنید استفاده از رنگ نارنجی  همراه با رنگ سفید ویا طوسی بهترین گزینه برای پذیرایی است. این رنگ با وجود گرم بودنش از نظر رنگ شناسی انتخاب مناسبی برای داشتن فضای گرم و شاد برای خانه است.

ترکیب سفید و نارنجی رنگ ملایمی را به وجود می‌آورد که فضا را روشن‌تر ‌می ‌‌‌‌‌‌کند. در کل ترکیب رنگ‌های گرم با سفید رنگ‌های ملایمی را به وجود می‌آورد که اصطلاحا به آنها رنگ‌های پاستلی گفته می‌شود و استفاده از این رنگ‌ها در اتاق پذیرایی یا در اتاق خواب بسیار متداول است که باعث روشنایی بیشتر خانه می‌شود.

 

رنگ نارنجی در رنگ دیوار پدیرایی

 

سرمه ای برای رنگ دیوار پذیرایی

استفاده از رنگ های تیره معمولا پیشنهاد نمی شود اما این رنگ به صورت یک دست و حتی ترکیب آن با سفید و به صورت سرمه ای کم رنگ بسیار دلنشین است. این رنگ برای جلوه دادن و چشمگیرتر کردن تابلوها روی دیوار، بسیار مناسب است.

 

رتک دیوار سرمه ای

 

رنگ دیوار سرمه‌ای، جزء رنگ های کلاسیک به حساب می‌آید و می‌توان از آن برای دکوراسیون کلاسیک در رنگ دیوار پذیرایی استفاده کرد. حتی می‌توان با استفاده از مبلمان تیره به اتاق جلوه بسیارخاصی بخشید.

 

رنگ آبی برای دیوار پذیرایی

 

استفاده از رنگ سفید برای دیوار پذیرایی

از این رنگ در تمام طیف های هم خانواده اش (رنگ استخوانی، صدفی، کرم، مرواریدی ) می توان در رنگ دیوار پذیرایی استفاده کرد. این رنگ متداول ترین رنگ مصرفی خانواده های ایرانی به حساب می‌آید بخاطر راحتی تنظیم کردن آن با مابقی طیف های رنگی و سهولت انتخاب مبلمان در هر مدل و طرح دلخواه، رایج ترین رنگ برای رنگ دیوارپذیرایی است.

 

ترکیب سفید در رنگ دیوار پذیرایی

 

رنگ آمیزی اتاق پذیرایی با رنگ زرد

رنگ زرد یک رنگ گرم به حساب می‌آید؛ اما استفاده از آن اگر اصولی و درست و همراه با ترکیب رنگهای دیگر باشد، می تواند جلوه ای خاص و دلنشین به فضای پذیرایی شما بدهد. بهتر است تمام دیوارها را به این رنگ در نیاورید و برای فضایی مثل اتاق پذیرایی از زرد ملایم استفاده کنید. 

همانطور که در شکل زیر می‌بینید استفاده از رنگ زرد ملایم به همراه خاکستری و سفید برای دیوارها، زیبایی و گرمی فضا را دوچندان کرده است. همچنین شما می‌توانید در مبلمان از رنگ های سبز خیلی روشن و خاکستری برای ترکیب با رنگ زرد استفاده کنید.

 

 

نقاشی دیوار پذیرایی

 

استفاده از رنگ صورتی تند 

علاوه بر رنگ صورتی ملایم، شما می‌توانید برای یکی از دیوارها از رنگ صورتی تند استفاده کنید؛ قطعا این رنگ برای دیوار پذیرایی مناسب طرفداران رنگ صورتی است. برای زیباتر شدن فضا، شما می توانید از ترکیب رنگ های صورتی ملایم، تند و سفید در دیوارها و مبلمان استفاده کنید و برای بخش هایی مثل کوسن از صورتی تند استفاده کنید.

 

رنگ دیوار پذیرایی صورتی

 

اتاق پذیرایی سبز رنگ

استفاده از رنگ سبز، یکی از بهترین انتخاب ها برای رنگ آمیزی اتاق پذیرایی می‌باشد. تنوع تناژ رنگی سبز و ترکیب مختلف آنها برای دیوار و مبلمان فضایی آرام بخش را برای شما بوجود می‌آورد؛ از طرفی ترکیب آن با رنگ قهوه ای حس و حال طبیعت را برای شما زنده می‌کند.

در تصویر زیر شما یک انتخاب هوشمندانه را می بینید، که آن هم ترکیب رنگ سبز با توناژ گلبهی و صورتی است که این رنگ، یک گرمی خاص و ملایم را در کنار رنگ سبز به محیط بخشیده است.

 

رنگ دیوار پذیرایی

 

در شکل زیر شما ترکیب رنگ سبز روشن را با مبلمان و قاب عکس های کرم و قهوه ای می بینید که فضای دلنشین و گرمی را به اتاق پذیرایی داده است. 

 

رنگ آمیزی اتاق پذیرایی

 

استفاده از رنگ آبی در پذیرایی

رنگ آبی روشن یا آبی پاستیلی، رنگی است که بسیار مناسب برای افرادی است که علاقه زیادی به دکوراسیون مینیمال دارند؛ به خصوص که ترکیب آن با مبلمان سفید و یا خاکستری، سادگی فضا را بیشتر هم می‌کند. 

 

جدیدترین رنگ دیوار پذیرایی

 

در تصویر زیر، از رنگ آبی برای رنگ دیوار پذیرایی و از رنگ سبز برای مبلمان به همراه گلدان ها استفاده شده است که حس طبیعت را به خانه منتقل کند و برای اینکه در کنار رنگ های ملایم آبی و سبز یک گرمای ملایم به رنگ محیط اضافه شود از میزهای چوبی به رنگ قهوه ای روشن استفاده شده است.

 

مدل رنگ دیوار پذیرایی

 

استفاده از رنگ یاسی برای دیوار پذیرایی

استفاده از رنگ یاسی به همراه تناژ های مختلف آن یکی دیگر از انتخاب های خوب برای رنگ اتاق پذیرایی است. استفاده از قاب عکس، مجسمه و میزهای طلایی رنگ به شدت جلوه این رنگ را در پذیرایی زیاد می کند. همچنین برای اینکه رنگ یاسی خسته کننده نشود، بهتر است از پرده های سفید استفاده کنید.

 

رنگ دیوار پدیرایی

 

یا اگر مانند شکل زیر از رنگ بنفش پر رنگ برای دیوار پذیرایی استفاده می‌کنید، بهتر است مبلمان را به رنگ سفید، خاکستری و رنگ های خنثی انتخاب کنید تا رنگ بنفش حاکم بر فضا نباشد.

 

رنگ آمیزی اتاق پذیرایی

 

رنگ آمیزی اتاق پذیرایی با رنگ زرشکی

رنگ زرشکی، یک رنگ سلطنتی است، پیشنهاد ما برای افرادی که عاشق سبک های سلطنتی و کمی رسمی تر هستند، انتخاب رنگ زرشکی برای دیوار پذیرایی است. استفاده از این رنگ در کنار رنگ طلایی رسمی بودن فضا را دوچندان می‌کند. البته بهتر است از زرشکی برای یکی از دیوارهای پذیرایی استفاده شود. 

 

کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی

 

رنگ دیوار پذیرایی کرم

رنگ کرم به نوعی یک رنگ خنثی است که به راحتی با بسیاری از رنگ های دیگر هماهنگ می‌شود. انتخاب این رنگ و ترکیب آن با اکسسوری و مبلمان نارنجی و سفید یک انتخاب هوشمندانه است. همچنین ترکیب رنگ دیوار پذیرایی کرم با رنگ سبز روشن و تیره هم بسیار فضا را دلنشین و زیبا می‌کند.

 

رنگ دیوار پذیرایی کرم

 

رنگ دیوار پذیرایی دو رنگ خاکستری و صورتی

به طور کلی انتخاب رنگ دیوار پذیرایی دو رنگ، بسیار بهتر از انتخاب یک رنگ است، زیرا که فضا را بعد از گذشت زمان خسته کننده نمی کند و امکان استفاده از وسایل و مبلمان با رنگ های بیشتری را برای شما فراهم می‌کند.

 

رنگ دیوار پذیرایی دو رنگ

 

یکی از بهترین گزینه ها ترکیب رنگ خاکستری و صورتی روشن است. که در شکل بالا می‌بینید که از رنگ طلایی هم برای گرم تر شدن فضا استفاده شده است. 

 

تنوع رنگ دیوار پذیرایی

اگر می‌خواهید خودتان دیوارها و سقف منزلتان را رنگ آمیزی کنید بهتر است با انواع رنگ‌ها آشنا باشید تا انتخاب مناسبی برای رنگ آمیزی داشته باشید. رنگ‌های مختلفی برای این منظور استفاده می‌شوند مانند: رنگ پلاستیک، رنگ‌های روغنی،رنگ مولتی کالر، رنگ بالکا، رنگ آمیزی به سبک پتینه کاری و  اکرلیک؛ این رنگ‌ها رنگ های کاربردی برای رنگ آمیزی هستند. 

(محتوای پیشنهادی: کنیتکس چیست)

 

تنوع در رنگ دیوار پذیرایی

 

این رنگ ها مزایا و معایب خودشان را به همراه دارند به عنوان مثال: رنگ پلاستیک پرمصرف‌ترن نوع رنگ برای رنگ آمیزی دیوارها و سقف‌ها است و طرز استفاده آسانی دارد، اما آماده سازی آن به دقت زیادی نیاز دارد زیرا اگر درست آماده نشود و به غلظت مطلوب نرسد جای قلمو ممکن از بر روی سطح دیوار بماند ولی بهترین گزینه برای رنگ آمیزی سقف محسوب می‌شود و برای رنگ دیوار پذیرایی باید با دقت از آن برای رنگ آمیزی استفاده کرد.

 

رنگ دیوار سرمه ای

 

نحوه تنظیم کردن رنگ دیوار پذیرایی با سقف

رایج ترین رنگ سقف پذیرایی، سفید است و اولین رنگ انتخابی ایرانی‌ها برای رنگ دیوار پذیرایی به حساب می‌آید اما امروزه رنگ‌های دیگری هم می‌توان برای رنگ آمیزی سقف‌ها استفاده کرد که تناسب خوبی با دیوارها داشته باشند مخصوصا برای سقف اتاق پذیرایی تا نورپردازی سقف منحصر به فردی را به اتاق بدهد.

 

تنوع در رنگ دیوار پذیرایی

 

رنگ اتاق پذیرایی و نشیمن

برای همخوانی رنگ اتاق های پذیرایی و نشیمن دقت زیادی لازم است و نکات مهمی وجود دارد زیرا رنگ دیوار پذیرایی و نشیمن ازمهمترین عناصر دکوراسیون داخلی به حساب می‌آید. برای اینکه پر رفت و آمدترین مکان‌های خانه هستند و باید در انتخاب رنگ دیوار ها مخصوصا رنگ دیوار پذیرایی دقت بسیاری شود.

به طور مثال: رنگ سفیدبرای دیوار نشیمن و برای رنگ دیوار پذیرایی از تم رنگ استخوانی و کرم استفاده شود هماهنگی خوبی ایجاد می‌کند.

 

رنگ دیوار پذیرایی

برای داشتن خانه‌ای آرامش‌بخش شما می‌توانید با انتخابی مناسب از کاتالوگ رنگ دیوار پذیرایی بهتری فضا را بوجود آورید. در این محتوا ما بیش از 30 مدل برای رنگ دیوار پذیرایی پیشنهاد داده ایم. 

اگر جهت رنگ امیزی اتاق پذیرایی نیاز به یک متخصص دارید، برای طالاع از قیمت نقاشی ساختمان در "خدمت از ما" کلیک کنید و از خدمات ما استفاده کنید.

4.5 امتیاز از 1555 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین