اقدامات بعد از سمپاشی منازل

ثبت درخواست " سمپاشی منازل "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
اقدامات بعد از سمپاشی منازل

اقدامات بعد از سمپاشی منازل در واقع آخرین مرحله‌ی یک سمپاشی موفق است. موجودات موذی مانند سوسک ریز، مگس‌ها، موش‌ها، عنکبوت‌ها، ساس‌ها، کنه‌ها و ... به جز اینکه باعث ترس و احساس ناخوشایند می‌شوند، حامل بیماری هم هستند و رسما می‌توانند به یک تهدید تبدیل شوند.

استخدام یک سرویس کنترل آفات، بهترین گزینه برای خلاص‌شدن از این مهمانان ناخوانده است. اما وقتی کار تمام شد، برای از بین بردن بوی سم در منزل چه باید بکنیم؟ چه نکاتی را باید هنگام نظافت بعد از سمپاشی رعایت کنیم؟

در این مطلب مهمترین اقدامات بعد از سمپاشی منازل را بررسی می‌کنیم، و به شما خواهیم گفت برای از بین بردن بوی سم کامن و سایر سموم رایج چه گزینه‌های دارید.

 

 

مهمترین اقدامات بعد از سمپاشی منازل

خانه شما پس از اتمام سمپاشی حال‌وهوا و احتمالا بوی خاصی دارد. بنابراین طبیعی است که درباره اقدامات بعد از سمپاشی منازل و از بین بردن بوی سمپاشی سوالاتی داشته باشید. البته زمانی که سمپاشی منزل را به متخصص سپرده باشید، معمولا احتیاجی نیست دنبال روش‌های عجیب‌وغریبی برای از بین بردن بوی سم در منزل باشید.

اصولا پیشنهاد می‌کنیم برای سمپاشی حداقل حتما با یک سمپاش مشورت کنید؛ حتی اگر به دنبال روش کشتن موش با پفک هستید. این متخصص‌ها توصیه‌های لازم را برای نظافت بعد از سمپاشی می‌گویند؛ و حتی می‌توانند با استفاده از سموم بدون بو و حساسیت کار شما را ساده‌تر هم بکنند.

با این وجود، اگر دست بر قضا پس از سمپاشی شما ماندید و فضایی که بوی عجیبی می‌دهد، پیش از هرکاری این اقدامات را بعد از سمپاشی منازل انجام دهید تا در بخش‌های بعد توضیح دهیم چطور باید بوی آن را از بین ببرید.

 

اقدامات بعد از سمپاشی منازل

 

مدتی از فضا فاصله بگیرید

پیش از اینکه برای از بین بردن بوی سم در منزل آماده شوید، مدتی [را خارج از خانه] صبر کنید؛ آنقدر که تمام نواحی سمپاشی‌شده‌ خشک شوند. البته بهتر است پس از خشک شدن سم هم بلافاصله به فضا برنگردید. این توصیه را در مورد کودکان، افراد مسن، حیوانات خانگی و افرادی که مشکلات تنفسی دارند را جدی بگیرید.

 

در نظافت بعد از سمپاشی عجله نکنید

یکی از مهمترین اقدامات بعد از سمپاشی منازل این است که پس از بازگشت به خانه سریعا شروع به تمیز کردن نکنید. نظافت سریع‌السیر بعد از سمپاشی برای دفع آفات، مساوی است با کاهش اثر آن. با اینکار ممکن است سمی که برای کشتن حشرات روی سطوح وجود دارد را پاک کنید.

برای جلوگیری از این لطف بزرگ در حق حشرات، از سمپاش بپرسید که چه زمانی می‌توانید نظافت بعد از سمپاشی را انجام دهید. در طی زمانی که منتظر می‌مانید، می‌توانید این کارها را انجام دهید:

  • جمع کردن کاغذها: انواع کاغذ، مجله و مقوا، مخصوصا اگر مرطوب باشند، می‌تواند حشرات را به خود جذب کند. مطمئن شوید چنین چیزی در خانه‌تان نیست.
  • تعمیر نشتی‌ها: نشتی شیرآلات یکی از راه‌های ورود حشرات به خانه شماست. با تعمیر آنها این راه ببندید، و مطمئن شوید که هیچ موجودی از این طریق نمی‌تواند وارد خانه شود.
  • درزگیری: سوراخ‌های بین کاشی‌ها، کنج دیوار و ... را پر کنید، بین کابینت‌ها را با چسب ضد آب ببندید، روی راه‌های فاضلاب درپوش بگذارید، و پنجره‌ها را با توری بپوشانید. در بحث حشرات و حملات احتمالی آنها در آینده، پیشگیری بهترین راه است.

 

از دستکش و ماسک استفاده کنید

مراقبت از خودتان هم یکی از اقدامات مهم بعد از سمپاشی منازل است. استفاده از ماسک و دستکش برای محافظت از پوست و سلامتی شماست. با وجودی که بیشتر ضد آفت‌ها برای انسان خطری ایجاد نمی‌کنند، اما احتیاط کردن ضرری ندارد.

 

خوراکی‌ها و ظروف را بررسی کنید

وقتی به خانه برگشتید، هر ماده غذایی را که در زمان سمپاشی بیرون و در معرض هوا بوده است، دور بریزید. ظرف‌هایی با وضعیت مشابه را هم خوب بشویید، و بعد از آنها استفاده کنید.

 

حشرات تلف‌شده را جمع کنید

معمولا جانوران موذی‌ای که امان شما را بریده بودند، مسیرهای پرتردد خود را داشتند. پس از سمپاشی مدام این مسیرها را بررسی کنید، و حشراتی که مرده‌اند را جمع نکنید. اکیدا توصیه می‌کنیم اینکار را به پایان دوره اثرگذاری سم موکول نکنید. چون حشرات مرده منجر به جذب حشرات بیشتری می‌شوند.

 

مراقب حیوان خانگی‌تان باشید

اگر حیوان خانگی دارید، از دامپزشک خود بپرسید که چه زمانی می‌توانید او رابه خانه برگردانید. چون در مقایسه با ما انسان‌ها، برخی از حیوان‌ها در برابر ضد آفت‌ها به شدت حساس‌تر هستند؛ مخصوصا حیوان‌های کوچک و دوست‌داشتنی‌ای مانند همستر یا پرنده‌ها. بنابراین حتماً از دامپزشک مشورت بگیرید.

نکته: اگر پیش از نظافت بعد از سمپاشی و از بین بردن بوی سمپاشی متوجه شدید حیوان‌تان بی‌حال است، سریع با دامپزشک تماس بگیرید.

 

دوباره خودتان از آفت‌کش استفاده نکنید

بعد از سمپاشی از ضد آفت‌هایی که در خانه دارید، استفاده نکنید.چون  ممکن است ضد آفتی که شما دارید، با ضد آفتی که تکنسین کنترل سموم استفاده کرده است، تداخل داشته باشد. ترکیب برخی مواد شیمیایی خاص می‌تواند باعث ایجاد واکنش‌های سمی و ایجاد گازهای خطرناک شود.

 

از سمپاش درباره دوره اثرگذاری سم بپرسید

پس از پایان کار حتما از فرد سمپاش بپرسید چه مدت طول می‌کشد که موجودات موذی کاملا ریشه‌کن شوند. اگر برای اولین بار منزل‌تان سمپاشی کرده‌اید، احتمالا برای مدتی کوتاه (حدود دو هفته) شاهد آفت‌های زنده خواهید بود.

به این ترتیب بعدا بهتر می‌دانید چه زمانی برای از بین بردن بوی سم در منزل و نظافت بعد از سمپاشی اقدام کنید.

 

عوارض سمپاشی منازل

 

خطرات سمپاشی منازل

اقدامات بعد از سمپاشی منازل همه برای افزایش تاثیر آفت‌کش‌ها و البته کاهش احتمال حساسیت ساکنان است. با این وجود، گاهی برخی افراد پس از بازگشت به فضا یا مدتی زمان گذراندن در آن به ضد آفت‌ها واکنش نشان می‌دهند.

اگر بعد از بازگشت به خانه هرکدام از علایم زیر را داشتید، هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

  • سوزش گلو
  • مشکلات تنفسی
  • سرگیجه
  • تهوع
  • سردرد
  • خارش
  • تحریک پوستی
  • غش و ضعف

 

از بین بردن بوی سمپاشی

اگر نگوییم مهمترین، از بین بردن بوی سمپاشی قطعا یکی از مهمترین اقدامات بعد از سمپاشی منازل است. بوی ضدآفت‌ها ممکن است در خانه شما، در لباس‌هایتان و حتی مبلمان منزل باقی بماند. بیشتر سموم تجاری حاوی فرمالدهید هستند. همین ماده‌ سمی است که بوی ناخوشایندی را ایجاد می‌کند.

برای از بین بردن بوی سم کامن و سایر سموم در منزل و از روی لباس‌ها کافیست از روش‌های زیر استفاده کنید:

 

از بین بردن بوی سمپاشی از روی لباس‌ها

برای از بین بردن بوی بد لبا‌س‌ها، 1 تا 2 فنجان سرکه به لباس‌های در حال شست‌وشو داخل لباسشویی اضافه کنید. پودر لباسشویی را به میزان معمول اضافه کنید. سیکل شست‌وشوی لباسشویی را در حالت نرمال قرار دهید، و دو مرتبه مرحله‌ی شست‌وشو را انجام دهید.

پس از اتمام شست‌وشو، در صورت امکان لباس‌ها را برای خشک‌شدن در هوای آزاد پهن کنید. یکبار انجام دادن اینکار تقریبا همیشه برای از بین بردن بوی سم کامن و سموم دیگر کافی خواهد بود.

 

از بین بردن بوی سم کامن و سایر سموم در خانه

برای از بین بردن بوی سم در منزل می‌توانید از جوش شیرین استفاده کنید. کافیست پودر جوش شیرین را زیر پایه‌ها، زیر کابینت‌ها و محل‌هایی که سمپاشی شده است، بپاشید.

اجازه دهید جوش شیرین به مدت 12 تا 24 ساعت باقی بماند تا بو را کاملا به خود جذب کند. سپس با استفاده از مخلوط پودر ظرفشویی و آب، جوش شیرین را از محل‌های مدنظر پاک کنید. مانند سناریوهای دیگر، جوش شیرین در از بین بردن بوی سم کامن و آفت‌کش‌های دیگر معجزه می‌کند.

 

راه حل نهایی برای از بین بردن بوی سم در منزل

اگر بوی ضد آفت خیلی قوی است، می‌توانید از اسپری‌های خوش‌بوکننده هوا هم برای از بین بردن بوی سمپاشی استفاده کنید. بهتر است از اسپری‌ای استفاده کنید که دارای برچسب «خنثی‌کننده» باشد. چون بعضی اسپری‌ها بوی خوش موقتی ایجاد می‌کنند، اما بوی موجود در فضا را از بین نمی‌برند.

 

از بین بردن بوی سمپاشی

 

نظافت بعد از سمپاشی

وقتی دوره اثرگذاری سم به پایان رسید، برای نظافت بعد از سمپاشی (بعد از پوشیدن دستکش) با استفاده از یک تی نخی دسته‌دار کف خانه را تمیز کنید. همچنین، سطح کابینت‌ها را هم با شوینده خانگی تمیز کنید. شیشه‌هاف درب‌ها و وسیله‌های بزرگ را هم فراموش نکنید.

در روند نظافت بعد از سمپاشی یک نکته را فراموش نکنید: نظافت عمیق ممنوع! منظورمان این است که برای مدتی طولانی کاری با زیر کابینت‌ها، کنج‌ها و چنین محل‌هایی نداشته باشید.


 

 

نحوه سمپاشی ساس

کف منزل باید بندکشی شده، و در تمام درزها دوغاب ریخته شود. سمپاشی ساس باید شب انجام شود. تمام تشک‌ها، لباس‌ها، دیوار، کف، فرش، موکت، کابینت‌ها، درزها، کمد و تمام وسایل چوبی باید سمپاشی شوند.

برای سمپاشی ساس، تقریباً 10 نوع سم مختلف باید با هم ترکیب شوند. درصد ترکیب این سموم برای از بین بردن ساس بسیار مهم است؛ به همین خاطر بهتر است برای سمپاشی ساس حتما از یک تکنسین سمپاشی کمک بگیرید.

توجه داشته باشید که ساس‌ها قطعا تخم‌‌گذاری کرده‌اند؛ به همین دلیل، سمپاشی باید در سه مرحله با اختلاف 20 روز تکرار شود. نکته‌ دیگر اینکه هنگام سمپاشی ممکن است ساس از مخفیگاهش بیرون نیاید و بنابراین سم به آن نرسد.

در این حالت بهتر است از روش‌های دودی که معمولاً قرص یا پودر گوگرد است استفاده کنید. 90 درصد مواقع، اگر اصول سمپاشی منازل به درستی رعایت شود، ساس بعد از سمپاشی از بین می‌رود.

 

در آخر

در این مطلب مهم‌ترین اقدامات بعد از سمپاشی منازل را مرور کردیم. باید یادآوری کنیم که سمپاشی منزل یک کار حرفه‌ای است، که به تخصص و سموم خاصی برای آفات موجود در منزل شما احتیاج دارد؛ بنابراین حتما باید توسط افراد متخصص و تکنسین‌های سمپاشی انجام شود.

اگر هنوز هم دغدغه پیدا کردن فردی مجرب را برای سمپاشی یا نظافت بعد از سمپاشی دارید؛ خبر خوب این است که پلتفرم «خدمت از ما» با فراهم کردن فرصتی طلایی این امکان را به شما داده که در هر لحظه با ثبت درخواست‌تان، با حرفه‌ای‌ترین متخصصان جهت سمپاشی منزل خود و نظافت آن ارتباط برقرار کنید.

4.5 امتیاز از 1598 رای


سمپاشی منازل
برای سرویس سمپاشی منازل از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین