نحوه کار پکیج دیواری

ثبت درخواست " نصب پکیج "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
نحوه کار پکیج دیواری

ممکن است برای شما نیز این سوال پیش آمده باشد که طرز کار پکیج دیواری چگونه است. در این مقاله توضیح می‌دهیم که پکیج چگونه کار می‌کند و اجزای پکیج شامل چه قطعاتی می‌شوند.

یکی از نکات اساسی برای انتخاب بهترین پکیج، داشتن اطلاعات کافی از نحوه کار این وسیله پرکاربرد است. در صورت تمایل به خرید و نصب این مبدل حرارتی در منزل حتما مطلب راهنمای خرید پکیج را مطالعه کنید.

آیا هوای خانه سرد است و پکیج منزل شما به خوبی کار نمی‌کند؟ ما متخصص تعمیر پکیج را برای شما اعزام می‌کنیم تا با تخصص تعمیر پکیج منزل شما را انجام دهد.

 

پکیج دیواری

پکیج دیواری وسیله‌ای است که امروزه در اکثر خانه‌ها وجود دارد؛ و آب گرم مصرفی خانه‌ها از این طریق تولید می‌شود. پکیج دیواری بر خلاف آبگرمکن‌های مخزنی، تقریباً به صورت فوری آب گرم مورد نیاز را گرم می‌کند و به جاهایی که آب گرم مورد نیاز است می‌فرستد.

شاید بپرسید پس تفاوت پکیج و آبگرمکن چیست؟ در واقع، مزیت پکیج در این است که می‌تواند آب را در یک مدار بسته تا دمای مشخصی گرم کند و بر همین اساس جایگزین موتورخانه و تجهیزات حجیم آن شده است. پکیج، ایجاد سیستم گرمایش مرکزی با رادیاتور یا گرمایش از کف را بسیار راحت و در دسترس کرده است.

در این جا به صورت کامل طرز کار پکیج دیواری و وظیفه قطعات مختلف آن را توضیح می‌دهیم.

 

نحوه کار پکبج گازی با برق و گاز

 

قطعات مهم در نحوه کار پکیج

در بحث تعمیر پکیج، بطور مفصل قطعات پکیج شرح داده شده است. اما برای مرور سریع در زیر لیست برخی اجزا که در درک نحوه کار پکیج مؤثرند به همراه کارکرد آنها آورده‌ شده است:

  • واحد کنترل الکترونیکی یا همان برد پکیج : مانند مغز دستگاه است و عملکرد سایر اجزا را با دستورات به موقع و ایمنی بالا کنترل می‌کند.
  • سنسور جریان آب : باز بودن شیر آب را اعلام می‌کند.
  • جرقه زن : با دستور برد برای ایجاد شعله جرقه ایجاد می‌کند.
  • مبدل حرارتی : یک قطعه فلزی با پره‌ها و لوله باریک مارپیچ است که آب، برای گرم شدن، از آن عبور می‌کند.
  • الکترود تشخیص شعله : وجود شعله در مشعل را تشخیص می‌دهد تا درصورت نبود شعله، برد فرمان قطع جریان گاز را بدهد.
  • پمپ چرخش آب : فشار آب در لوله کشی پکیج را کنترل می‌کند.
  • ترموستات : با پایش دمای آب، میزان گاز ورودی به مشعل را تنظیم می‌کند.

 

طرز کار پکیج دیواری

در حالت کلی طرز کار پکیج دیواری برای گرم کردن آب مصرفی در آشپزخانه و سرویس بهداشتی، مطابق مراحل زیر است:

  1. شما شیر آب گرم را در جایی از خانه باز می‌کنید و در لوله‌های آب گرم، جریان ایجاد می‌شود.
  2. سنسور، جریان آب را تشخیص می‌دهد.
  3. برد الکترونیکی، همزمان دستور باز شدن جریان گاز و ایجاد جرقه را می‌دهد.
  4. جرقه زن با ایجاد جرقه، مشعل را روشن می‌کند.
  5. زمانی که شعله روشن شد، الکترود یا همان سنسور تشخیص شعله، کار جرقه زن را متوفق می‌کند.
  6. آبی که در حال عبور از لوله های باریک مبدل حرارتی است، گرم می‌شود.
  7. در این میان، ترموستات دمای آب را بررسی می‌کند تا به کمک برد، جریان گاز را به اندازه و مطابق با دمای تنظیم شده دستگاه برقرار کند.
  8. اگر شعله خاموش شود، با تشخیص سنسور شعله و دستور برد، جریان گاز قطع می‌شود. این از جمع شدن و انتشار گاز جلوگیری می‌کند.

در حالت زمستانی (یعنی برای گرمایش رادیاتور شوفاژها) به این صورت است که آب سرد وارد پکیج می‌شود و مطابق مراحل بالا آب گرم می‌شود. تنها تفاوت اینست که ورودی و خروجی آب سرد و گرم لوله کشی رادیاتورها جدای از آب مصرفی است و برخی قطعات از جمله سنسور دمای آب جداگانه است.

شاید برایتان جالب باشد که در کنار این همه مزایا که برای پکیج گفته شد، معایب پکیج را بدانید. از آنجایی که، پکیج دیواری به طور ثابت آب را گرم می‌کند و به جاهایی که آب گرم مصرف می‌شود می‌رساند و طرز کار پکیج دیواری به این صورت است که مخزنی ندارد و آب سرد را تقریباً همزمان باید گرم کند، ممکن است مصرف آب گرم بیش از حد توان تولید پکیج دیواری باشد و فشار آب کم شود.

 

سیستم گرمایشی پکیج

 

پکیج با برق کار میکند یا گاز؟

شاید برایتان سوال باشد که پکیج با برق کار میکند یا گاز؟ بطور کلی پکیج برای گرم کردن آب، همزمان به برق و گاز نیاز دارد. البته بسته به نوع مصرف انرژی، ممکن است پکیج دیواری آب را با مصرف برق گرم کند. بنابراین پکیج برقی، فقط با برق و پکیج گازی همزمان با برق و گاز کار میکند.

در برخی مدل‌های پکیج دیواری، با استفاده از جریان آب توسط یک توربین، برق مورد نیاز کارکرد برد الکترونیکی پکیج تأمین می‌شود. بنابراین این مدل پکیج‌ها تنها به منبع سوخت گازی وصل می‌شوند.

 

اگر اب قطع شود پکیج کار می کند؟

گفتیم وقتی شیر آب گرم در جایی از واحد مسکونی باز می‌شود، پکیج روشن شده و گرمای مورد نیاز برای رساندن آب سرد به دمای مشخص را تأمین می‌کند. بنابراین با باز شدن شیر آب، سنسورها وجود جریان آب را تشخیص داده و پکیج کار خود را انجام می‌دهد. اگر آب قطع شود، وقتی شما شیر آب را باز کنید، آبی جریان پیدا نکرده و در نتیجه پکیج روشن نمی‌شود.

اما این سوال، بیشتر در حالتی معنا دارد که لازم است در فصل سرد سال که معمولاً شوفاژ همیشه روشن است، پکیج دیواری نیز معمولاً باید روشن باشد تا نیاز آب گرم شوفاژ را تأمین کند. بنابراین سوال اصلی اینست که در حالت زمستانی با قطع شدن آب، پکیج آب مدار گرمایش در لوله کشی رادیاتورها را گرم می‌کند؟

جواب بله است. تا زمانی که فشار آب درون مدار در محدوده مجاز (بین 1/5 تا 2) باشد، پکیج کار خود را انجام می‌دهد و آب را تا دمای تنظیم شده گرم می‌کند.

 

عملکرد انواع پکیج زمان قطع بودن آب یا برق

 

آیا زمان قطع برق پکیج کار می‌کند؟

با توجه به اینکه برد پکیج با برق کار می‌کند، نبودن جریان برق باعث می‌شود که دستور ایجاد جرقه و باز شدن جریان گاز داده نشود و پکیج روشن نشود.

علاوه بر این، ایجاد چرخش آب گرم شده در لوله کشی‌های رادیاتورها هم وابسته به کارکرد پمپ سیرکولاسیون است. بنابراین کل عملکرد پکیج به بودن جریان الکتریسیته بستگی دارد. در برخی مدل‌های پکیج، برق مورد نیاز کار پکیج با باتری تأمین می‌شود، بنابراین قطعی برق عملکرد این نوع پکیج را مختل نمی‌کند.

اساساً برای استفاده از رادیاتور یا شوفاژ نیز باید از پکیج دیواری استفاده کرد تا نیاز آب گرم شوفاژ یا رادیاتور برطرف شود. از اجزای پکیج دیواری می‌توان پرشر سوئیچ هوا، شمعک، شیر تنظیم فشار، شیر هواگیری پکیج و برد پکیج بوتان و برندهای دیگر  را نام برد.

اگر در واحد مسکونی خود از پکیج دیواری استفاده می‌کنید لازم است از طرز کار پکیج و نحوه تنظیم فشار و دمای آن مطلع باشید. اگر برای تعمیر پکیج دیواری، هواگیری شوفاژ و تعمیر آبگرمکن نیاز به کمک دارید می‌توانید درخواست خود را در "خدمت از ما" ثبت نمایید. 

4.5 امتیاز از 1762 رای


نصب پکیج
برای سرویس نصب پکیج از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین