نصب فلاش تانک را به متخصصش بسپار
پس از نصب توالت فرنگی یا توالت ایرانی، نصب فلاش تانک، مهمترین اقدامی است که باید انجام دهید. به خصوص اگر سرویس بهداشتی شما، به شکل عمومی طراحی شده است، نصب فلاش تانک، یکی از اقداماتی است که میتواند موجب کاهش بو نامطلوب در سطح محیط شود. موارد متفاوتی به هنگام نصب فلاش تانک باید رعایت شود. از جمله این موارد میتوان به ارتفاع نصب فلاش تانک دکمه ای اشاره کرد؛ البته سازندگان و مدلهای متفاوتی از فلاش تانک در سطح بازار موجود است که هر کدام، به روش نسبتا متفاوتی نصب میشود. از جمله آنها میتوان به نصب فلاش تانک ایمن آب، نصب فلاش تانک اولترا اسلیم (مناسب سرویسهای بهداشتی که فضای کوچکی دارند)، نصب فلاش تانک تاپ مدل پاریس، نصب فلاش تانک توکار توالت ایرانی و ... اشاره نمود. با ما همراه شوید تا علاوه بر نصب فلاش تانک، به موارد بالا نیز بپردازیم.
سوالات رایج دربارهی نصب فلاش تانک
هزینه نصب فلاش تانک
متناسب با آنچه مدنظر به انجام آن را دارید، هزینه نصب فلاش تانک متفاوت خواهد بود. ما در ادامه شرحی بر عوامل اثرگذار بر هزینه نصب فلاش تانک دادهایم.
عوامل اثرگذار بر قیمت نصب فلاش تانک:
- نوع فلاش تانک مدنظر شما: به عنوان مثال، هزینه فلاش تانک سوپر اسلیم، اسلیم، توکار و روکار با بکدیگر متفاوت هستند.
- میزان مصالح مورد نیاز: در صورتی که فلاش تانک توکار مدنظرتان است، متخصص نصب فلاش تانک ابتدا باید دیوار را تخریب کند و سپس اقدام به نصب فلاش تانک و پوشاندن آن کند.
- لوله کشیهای مورد نیاز برای نصب فلاش تانک
روش ثبت سفارش نصب فلاش تانک در "خدمت از ما"
برای یافتن متخصصین نصب فلاش تانک تهران، مشهد، کرج، اصفهان، شیراز و چندین شهر دیگر، شما به راحتی میتوانید درخواست نصب فلاش تانک خودتان را به صورت رایگان بر روی اپلیکیشن یا وبسایت خدمت از ما ثبت کنید. پس از ثبت درخواست خود، نصابان فلاش تانک با مطالعه توضیحاتی که حین ثبت سفارش درج نموده بودید؛ به شما تخمینی از هزینه نصب فلاش تانک میدهند؛ و شما میتوانید با مطالعه سوابق هر یک از متخصصین، برترین متخصص نصب فلاش تانک توکار یا روکار را برگزینید.
انواع مدلهای نصب فلاش تانک
فلاش تانکها در دومدل روکار و یا توکار نصب میشوند. فلاش تانک توکار با فشار دکمه تخلیه آب و در فلاش تانک روکار با کشیدن زنجیر، آب را با فشار زیادی به کاسه توالت تخلیه میکند.
فلاش تانک روکار
این فلاش تانکها از قدیمی ترین نوع فلاش تانکها هستند که در آن با کشیدن زنجیر آب سیفون را کامل تخلیه میشود در این نوع فلاش تانک تمام اجزای فلاش تانک از شیر اتصال به آن تا مخزن آن همگی در سرویس بهداشتی قابل رویت و روی دیوار و زمین نصب میشوند. این فلاش تانک در ارتفاع بالا، متوسط و پایین قابل نصب است.
نحوه نصب فلاش تانک توکار
فلاش تانک توکار نوع خاصي از فلاش تانک است که بصورت توکار و خارج از ديد نصب میشوند مخزن این فلاش تانک درون ديوار قرار مي گيرد و دکمه تخليه آب آن در ديوار نصب ميشود بنابراین ديگر جايي براي نصب مخزن اين سیفون اشغال نميشود و مناسب مکانهايي است که از فضاي کمي بر خوردارند.
طریقه و نصب نصب فلاش تانک
در ادامه شاهد نحوه نصب فلاش تانک هستید. البته این مراحل کلی هستند و متناسب با نوع فلاش تانک شما، تفاوتهای وجود دارد.
- پس از تهیه ابزار و وسایل نصب فلاش تانک اولین اقدام مطالعه دفترچه راهنما برای کسب اطلاعاتی مانند مناسبترین ارتفاع نصب فلاش تانک دکمهای، زنجیری و ... است.
- در این مرحله استپ اِل مانند را به کاسه توالت وصل کنید و تا زمانی که مخزن فلاش تانک و اتصالات آن را به طور کامل نصب نکردهاید سرپوش آن را برندارید.
- بعد از وصل کردن استپها نوبت به اتصال لولهها به یکدیگر است در این مرحله با دقت کامل و محکم لولهها را به هم وصل کنید.
- در این مرحله فلوتر را منطبق با جهت انشعاب در جای خود بسته و مهره را از بیرون محکم کنید و از سوراخ سمت مقابل فلوتر، طناب کششی را با کره گیره آن وارد کرده؛ و آن را در بست گیرهای قرار دهید و سپس مهره طناب کششی را بطوریکه فلش آن رو به بالا باشد با فشار درون سوراخ جانبی بدنه نصب کنید.
- پس از بستن اجزای مخزن سیفون نوبت به وصل کردن کاسه سیفون به لولههای متصل است در این مرحله باید مخزن با دقت و محکم به لولهها متصل شود و با یک علامت گذاری پشت بست متصل به دیوار و نصب پیچ به راحتی میتوان سیفون را به دیوار نصب کرد.
نکته: به صورت معمول پیشنهاد میشود ارتفاع نصب فلاش تانک دکمهای، حداقل 180 سانتی متر از کف قرار گیرد.
نصب فلاش تانک ایمن اب
فلاش تانکهای ایمن اب و ایران، دارای مدلهای متفاوتی است که از جمله آنها میتوان به مدل کاسپین و ساحل اشاره نمود. از جمله موادی که پیرامون فلاش تانک ساخل جستجو میشود، میتوان به نصب فلاش تانک ایران مدل ساحل یا نحوه نصب فلاش تانک ساحل اشاره نمود.
به صورت کلی نصب فلاش تانک ایمن آب، همانند دیگر فلاش تانکها است؛ تنها تفاوت اصلی، در طراحی این نوع فلاش تانک است که البته تغییری در نصب این فلاش تانک نسبت به باقی فلاش تانکها ایجاد نمیکند.
[مطلب مرتبط: شترگلو]
نشانههای یک فلاش تانک خراب
1- انتشار بوی نامطبوع: همانطور که میدانیم آب یک ماده بی بو و بی رنگ است اما اگر محیط نگهداری آن خراب باشد بوی نامطبوع تولید میکند پس اگر بوی نامطبوعی از سیفون تولید شد یعنی سیفون به مرحله خرابی کامل آن نزدیک میشود.
2- هدر رفتن آب: گاهی میزان آب خروجی از سیفون یا خیلی کم است یا خیلی زیاد است که این هم یکی از نشانههای خرابی سیفون است و این خرابیها ممکن است مربوط به خرابی فلوتر، بسته نشدن خروجی آب و ... باشد.