لوله کشی پکیج و شوفاژ را به متخصصش بسپار
سهولت استفاده از پکیج دیواری نسبت به موتورخانه، آبگرمکن و بخاری گازی، باعث شده تا لوله کشی پکیج و لوله کشی شوفاژ بسیار پردرخواست شود. مزایای پکیج از جمله، مصرف کم گاز و برق، بازدهی بالا، سیستم ایمنی بالا و ... باعث محبوب شدن آن شده ست. همچنین، پکیج دیواری به خاطر اندازه کوچک خود، در آشپزخانه یا تراس نصب میشود که کاهش هزینه و استقلال واحدهای مسکونی را (در تنظیم دما) به دنبال دارد.
امروزه در کشور تقریبا همه مالکان، چه آنهایی که در حال ساخت هستند و چه آنهایی که در حال بازسازی ساختمان هستند، گزینه اول سیستم گرمایشی خود را پکیج شوفاژ دیواری قرار میدهند، به همین دلیل، لوله کشی پکیج و به طبع لوله کشی شوفاژ پردرخواست است.
قیمت لوله کشی پکیج شوفاژ به نوع سیستم لوله کشی پکیج بستگی دارد. قیمت لوله کشی پکیج روکار متناسب با نوع سیستم لوله کشی پکیج شوفاژ دیواری و طرز لوله کشی پکیج دیواری است. بنابراین بسته به نوع و روش لوله کشی، هزینه لوله کشی پکیج متفاوت است. مثلا لوله کشی رادیاتور قرنیزی با لوله کشی شوفاژ روکار متفاوت است و طبیعی است که قیمت لوله کشی پکیج روکار نیز با سایر لوله کشیها متفاوت باشد.
انواع روش های لوله کشی پکیج دیواری
برای جلوگیری از اتلاف انرژی و ماندگاری بیشتر تجهیزات، بسیار مهم است که لوله کشی پکیج دیواری طبق اصول و استانداردها انجام شود. لوله کشی پکیج در دو مرحله لوله کشی آب و لوله کشی گاز انجام میشود. به عنوان مثال، از مهمترین موارد در لوله کشی پکیج دیواری، انتخاب مسیر عبور لولههاست. در ادامه با ما همراه باشید تا به هر آن چه که در مورد لوله کشی پکیج و شوفاژ نیاز هست، بپردازیم.
به طور کلی دو نوع روش لوله کشی پکیج داریم، یکی روش لوله کشی پکیج به صورت انشعابی و دیگری به صورت کلکتوری است، در ادامه به طور کامل تفاوت این دو روش را بیان می کنیم.
لوله کشی پکیج به روش انشعابی
از این روش زمانی استفاده میشود که لوله کشی آب ساختمان هم به روش انشعابی باشد. لوله کشی به روش انشعابی خود به دو صورت توکار و روکار انجام میشود. همانطور که از اسم هر روش مشخص است، در روش روکار لوله آب سردی که باید به پکیج وصل شود یه صورت روکار نصب میشود و در روش توکار لوله آب سرد به صورت زیرکار به پکیج وصل میشود. توجه داشته باشید که شما در زمان ساخت و ساز خانه میتوانید از روش توکار استفاده کنید.
لوله کشی شوفاژ و پکیج به صورت کلکتوری
در روش لوله کشی پکیج به روش کلکتوری، از وسیله ای به اسم کلکتور استفاده میشود که میله ای شکل است و روی سطح آن چند خروجی دارد که آب را به صورت یکسان به بخشهای مختلف انتقال میده. در سیستم لوله کشی کلکتوری نیاز به یک کلکتور مجزا برای پکیج است. در این روش یک انشعاب از رایز اصلی را ابتدا به کلکتور پکیج میدهیم و بعد از اون لوله برگشتی از کلکتور را به پکیج وصل می کنیم، این روش دارای مزیت های زیادی از جمله، کنترل یکسان جریان آب، کنترل شار آب، افزایش بازدهی پکیج و طول عمر زیاد است.
مراحل لوله کشی پکیج یا لوله کشی شوفاژ
در ادامه برایتان، مراحل لوله کشی پکیج و شوفاژ را بیان کردهایم. این مورد را در نظر داشته باشید که خودتان اقدام به لوله کشی نکنید؛ انجام این کار نیاز به تخصص و چندین مرتبه انجام دارد. مراحلی که در ادامه برای شما بیان شده، صرفا برای آشنایی بیشتر شما با روند لوله کشی شوفاژ و پکیج است.
- در اولین مرحله از لوله کشی پکیج، لوله کش باید اقدام به تهیه نقشهای از لوله کشی ساختمان کند. در انجام لوله کشی، بسیار مهم است که مسیر مناسب انتخاب شود تا علاوه بر عدم تداخل پیدا لولهها با یکدیگر، نیاز به تخریب چندین محل در خانه نشود.
- پس از بررسی نقشه لولههای واحد، محل مناسب برای قرار گرفتن رادیاتورها مشخص میشود. با توجه به تعداد پرههای هر رادیاتور، فضای تحت پوششان مشخص میشود؛ و فواصل مناسب میان آنها نیز تعیین میشود.
- در آخرین قدم، لوله کش اقدام به تخریب محلهای مورد نیاز و کشیدن لولههای رفت و برگشت با توجه به نوع لوله کشی انتخابی، میکند.
نکات مهم لوله کشی در محل نصب پکیج
قبل از لوله کشی پکیج و شوفاژ بسیار مهم است که بدانید که پکیج را کجا نصب کنید؛ در ادامه نکاتی پیرامون سه محل نصب پکیج آورده شده است که در زمان لوله کشی پکیج ساختمان، بایستی مورد توجه قرار بگیرد.
لوله کشی پکیج و نصب آن در آشپزخانه
اگر تمایل دارید که پکیج در آشپزخانه نصب شود، لوله کش پکیج و شوفاژ باید دقت کند که پکیج نباید بالای اجاق گاز یا هر وسیله گرمایشی دیگر نصب شود. همچنین فواصل باید بهخوبی رعایت شوند. پکیج حداقل باید 1 متر با دیوار روبروی خود، و حداقل 15 سانتیمتر از دیوار یا کابینت کنار خود فاصله داشته باشد؛ و فاصله آن با زمین نیز نباید کمتر از 120 سانتیمتر باشد.
لوله کشی و نصب پکیج در کابینت
اگر میخواهید پکیج دیواری را داخل کابینت تعبیه و از مدل دیواری دودکش دار استفاده کنید، باید از کابنتی استفاده کنید که در آن کرکره ای باشد، زیرا پکیج برای سوخت نیاز به اکسیژن دارد و تنها در اینصورت میتواند اکسیژن مورد نیازش را تامین کند.
لوله کشی و نصب پکیج در تراس
به منظور افزایش مکش، بهتر است که دستگاه پکیج پایین تر از دریچه دودکش نصب شود. بنابراین فاصله استاندارد کلاهک تعدیل دودکش تا دریچه دودکش باید حداقل 30 سانتیمتر باشد. برای رعایت این فاصله باید در زمان لوله کشی پکیج، محل قرارگیری لوله آب گرم و سرد و لوله کشی گاز باتوجه
نکات مهم پیش از لوله کشی پکیج
هنگام مراجعه متخصص به خانه شما، بد نیست در مورد نکات مهم در لوله کشی پکیج نیز اطلاعاتی داشته باشید تا نظارت موثرتری بر کار لوله کش پکیج داشته باشید. قبل از شروع لوله کشی باید به برخی موارد توجه کرد که در ادامه آنها را آوردهایم:
انتخاب نوع لوله کشی
نوع سیستم لوله کشی پکیج شوفاژ دیواری یا به زبان سادهتر طرز لوله کشی پکیج دیواری (برای مثال نحوه لوله کشی پکیج بوتان) بهطور کلی به 2 مدل روکار و توکار تقسیم میشود. مشخصا نحوه لوله کشی توکار پکیج زیبایی بیشتری دارد و از شلوغ شدن آشپزخانه شما جلوگیری میکند. استفاده از لولههای 5 لایه در لوله کشی روکار، امنیت و کارایی را در بیشترین حد آن نگه میدارد. نحوه لوله کشی پکیج با لوله سفید نیز در این روش محبوب است.
جنس و طول لوله
مورد دیگر در نکات مهم در لوله کشی پکیج انتخاب لوله با جنس و طول مناسب است. در انتخاب لوله باید به مواردی از جمله قطر، ضخامت، محل نصب پکیج، مساحت واحد، قدرت پمپ پکیج و... دقت زیادی کرد. لولههای پلاستیکی نیز به دلیل مقاومت بالای خود بسیار رایج و محبوب هستند.
متراژ مناسب لوله
انتخاب متراژ مناسب لوله ها در لوله کشی پکیج مربوط به پیشگیری از فشار مضاعف روی پمپ است. به این صورت که اگر در لوله کشی شوفاژ و پکیج مجبور به لوله کشی با متراژ بالا میشوید، در قسمت رفت یک پمپ کمکی قرار دهید که فشار کمتری روی پمپ اصلی باشد.
انتخاب مسیر مناسب
یکی از مهمترین نکات در طرز لوله کشی پکیج دیواری انتخاب مسیر مناسب برای لوله کشی است. بعد از تعیین مسیر درست لوله کشی باید طول مسیرها را مشخص کرد تا لولهها در اندازه و قطر مناسب تهیه شوند. مسیر لوله کشی رادیاتور شوفاژ باید به گونه ای باشد که از زانو و لوله های پرپیچ و خم کمتر استفاده شده باشد. مسیر نامناسب با زانوها و لوله کشیهای پر پیچ و خم فشار بیشتری به پمپ پکیج وارد و کار آن را سختتر میکند. درصورت استفاده از زانو قطر لوله باید 25 و زانو باید 45 درجه باشد تا از مشکلات احتمالی جلوگیری شود.
محل رادیاتورها
یکی از نکات اجرایی لوله کشی پکیج و شوفاژ ساختمان، توجه به محل قرار گرفتن رادیاتورهاست. بهتر است آنها را زیر پنجرههای واحد قرار داد تا کاملا سرمای بیرون را خنثی کنند.
نحوه لوله کشی شوفاژ به صورت اصولی
یکی از مهم ترین موارد ساختمانی، لوله کشی شوفاژ است. در لوله کشی شوفاژ، لولههای استفاده شده حتما باید لولههای پلاستیکی باشد، زیرا به دلیل فشار بالای آب و گرمای زیاد ممکن است لولههای آهنی دچار زنگ زدگی یا خوردگی شود. به اعتقاد بیشتر متخصصان، بهترین لوله برای شوفاژ، لوله کشی شوفاژ با لوله سبز است. برای آگاهی از لوله کشی شوفاژ با لوله سبز، میتوانید محتوای مربوط به آن را در مجله «خدمت از ما» بخوانید.
علاوه بر توجه به جنس لوله در لوله کشی شوفاژ، باید نوع شیر رادیاتورهای فولادی به گونهای استفاده شود که روی آن درجه بندی تعبیه شود؛ که در صورت نیاز به گرمای کمتر یا بیشتر بتوان از آن استفاده کرد.
انواع سیستم لوله کشی پکیج شوفاژ دیواری
- لوله کشی شوفاز به صورت تک لوله: در این روش مسیر رفت و برگشت آب، بوسیله یک لوله انجام می شود.
- لوله کشی مختلط: در این روش لولهها هم در کف زمین هم در سقف کاذب قرار میگیرد.
- لوله کشی با برگشت مستقیم: این سیستم یک لوله کشی خوب برای منازل و محیطهای کوچک است که در واقع یک مسیر و لوله برای مسیر رفت و یک لوله برای مسیر برگشت در نظر گرفته میشود
- لوله کشی با برگشت معکوس: در بیشتر ساختمانهای شهری با متراژ متوسط از این سیستم استفاده میکنند.
قیمت لوله کشی پکیج ساختمان
قیمت لوله کشی پکیج ساختمان برای پروژههای مختلف متفاوت است. قیمت لولهکشی پکیج به عواملی مختلفی از قبیل نوع پکیج، متراژ لوله کشی پکیج، نوع لوله و اتصالات مورداستفاده، نوع لوله کشی پکیج روکار یا لوله کشی پکیج توکار و … بستگی دارد. هزینههایی که برای پروژهها در نظر گرفته میشود به صورت شفاف و بر اساس نرخ اتحادیه تعیین میشود.
به خاطر داشته باشید که هنگام نصب پکیج، لوله کشی پکیج، از مواردی است که اگر در نحوه لوله کشی آن خطایی رخ دهد یا از لولههای نامناسب استفاده گردد، علاوه بر بر هم زدن نظم محیط، تأثیرات آن را بهطور واضح بر عملکرد دستگاه پکیج و سیستم گرمایشی آن میبینید. پس بهکارگیری لوله کش پکیج ماهر و مصالح مناسب، از اهمیت ویژهای در تعیین هزینه لوله کشی پکیج برخوردار است.
عوامل موثر بر هزینه لوله کشی شوفاژ و لوله کشی پکیج
هزینه لوله کشی شوفاژ و پکیج متناسب با متراژ و مساحت کار، نوع لوله کشی و عایق کاری بستگی دارد. به عنوان مثال قیمت لوله کشی روکار شوفاژ با لوله کشی توکار شوفاژ متفاوت است. باتوجه به اینکه قیمتها در بازار بسیار نوسان دارد، اگر تمایل دارید لوله کشی شوفاژ و پکیج انجام دهید، باید قیمت لوله کشی شوفاژ را از متخصصین بپرسید. اگر هنگام لوله کشی شوفاژ نیاز به تعمیرات و کندن باشد، هزینهای را باید به کارگر و دستیار متخصص نیز پرداخت کنید.
در ارتباط با لوله کشی شوفاژ باید در نظر داشته باشید که بعد از گذشت چند سال نیاز به بازسازی لوله کشی شوفاژ است، که می توانید روش های مختلف بازسازی را در محتوای مربوط به ان بخوانید.
کاهش هزینه لوله کشی پکیج
یکی از مهارتهای مورد نیاز متخصص لوله کشی پکیج این است که نقشه را طوری طراحی کند که هزینه لوله کشی پکیج را به طور قابل توجهای کاهش دهد.
توصیه متخصصان لوله کشی شوفاژ و لوله کشی پکیج این است که، لوله کشی پکیج، باید به گونهای طراحی و اجرا شود که کوتاه ترین مسیر با کمترین پیچ و خم برای رسیدن آب گرم به صورت یکنواخت به تمام رادیاتورها داشته باشیم. مرحله بعد، توجه به لوله کشی مسیر رفت و برگشت است. توجه کنید انشعاب برگشت باید به دایره نزدیک رادیاتور و انشعاب رفت به دایره دیگر اتصال یابد.
طراحی درست و بهینه یک متخصص کاربلد در لوله کشی پکیج، به کاهش هزینه ها کمک می کند.
بهترین نوع لوله کشی پکیج کدام است؟
متخصصان لوله کشی پکیج و شوفاژ بر این باورند که بهترین نوع لوله کشی پکیج یا بهترین لوله کشی شوفاژ، لوله کشی به روش کلکتوری است، از این جهت این روش محبوب متخصصین است که در آن کاهش چشمگیر رسوب گرفتگی و سر و صدا است و همچنین دارای کیفیت و عملکرد بهتری میباشد.
اما نکته مهم این است که این روش زمانی به صرفه و خوب است که شما در حال بازسازی یا ساخت ساختمان هستید؛ در غیر این صورت بهترین روش برای ساختمانی که در حال سکونت در آن هستید، استفاده از روش لوله کشی پکیج انشعابی روکار میباشد.
چگونه متخصص لوله کشی پکیج و شوفاژ را انتخاب کنیم؟
اگر میخواهید همیشه از سیستم گرمایشی خود مطمئن باشید، لوله کشی پکیج و لوله کشی شوفاژ را از برترین متخصصان تاسیسات و لوله کشی در شهر خودتان درخواست کنید. در نظر داشته باشید متخصص لوله کشی پکیج و شوفاژ باید به لوله کشی ساختمان، لوله کشی فاضلاب و لوله کشی گاز تسلط داشته باشد.
هنگامی که به لوله کشی پکیج یا لوله کشی شوفاژ نیاز داشتید، میتوانید در بازار آنلاین "خدمت از ما" از طریق سایت یا اپلیکیشن، ثت سفارش کنید و به رایگان از 5 متخصص تاسیسات در شهرتان، پیشنهاد قیمت دریافت کنید، سپس با مشاهده پروفایل متخصصان و نوع تخصص آنها و همچنین نظرات مشتریان قبلی، از کیفیت دریافت خدمات اطمینان حاصل کنید.
لوله کشی پکیج و شوفاژ در تهران
همان طور که برای شما در بالاتر گفتیم، در هر شهری از جمله تهران، میتوانید خدمات مدنظر خودتان را درخواست کنید. در کمتر از 5 دقیقه درخواست لوله کشی پکیج تهران و لوله کشی شوفاژ تهران خودتان را ثبت کنید؛ و از لوله کشها به رایگان قیمت بگیرید.
در لوله کشی پکیج، متخصص به سختی آب محله شما توجه میکند. با توجه به سختی متفاوت آب در نقاط مختلف تهران، در برخی مناطق برای جلوگیری از رسوب گرفتن لولههای شوفاژ، از یک فیلتر تصفیه استفاده میشود.