انتخاب بهترین رادیاتور پنلی
به منظور انتخاب بهترین رادیاتور پنلی، بایستی مزایا و معایب این سیستم گرمایشی را همانند دیگر نمونهها مثل رادیاتور پره ای، به خوبی شناخت. انتخاب یک گزینه از میان برندهای مختلف بهترین رادیاتور پنلی ایرانی، بهترین رادیاتور پنلی خارجی، بهترین مارک رادیاتور پنلی ترک و... کار انتخاب بهترین رادیاتور پنلی را از همیشه دشوارتر میکند.
در این مطلب قصد داریم ضمن معرفی و بررسی مزایا و معایب رادیاتور پنلی ایران رادیاتور و سایر برندها، گزینههای مختلف بهترین رادیاتور پنلی بازار را نیز به شما معرفی کنیم. بنابراین، اگر قصد انتخاب بهترین رادیاتور پنلی را دارید، این مطلب را از دست ندهید.
در حالت کلی همانند انواع سیستم گرمایشی دیگر، در هنگام خرید و راه اندازی رادیاتور پنلی توجه به نکاتی مثل نحوه و شرایط نصب موتورخانه، موقعیت و شرایط فضای مورد نظر برای نصب رادیاتور، روند نصب رادیاتور شوفاژ مخصوص، مزایا و معایب رادیاتور، سرویس و هواگیری رادیاتور قبل از راه اندازی مجدد و مواردی از این قبیل در انتخاب این رادیاتور تاثیر بسزایی دارد.
بهترین رادیاتور پنلی چیست؟
پیش از بررسی مزایا و معایب رادیاتور پنلی و انتخاب بهترین رادیاتور پنلی، بهتر است با این دستگاه به خوبی آشنا شویم. رادیاتور یک سیستم گرمایشی مرکزی پرکاربرد در صنعت تاسیسات است. یکی از پرفروشترین و پرکاربردترین رادیاتورها مدل پنلی است.
بهترین رادیاتور پنلی بازار در مدلهای مختلفی طراحی و عرضه شده، و هریک با توجه به نوع آلیاژ بکار رفته در آنها سطح حرارتدهی متفاوتی دارند. همانطور که از نام آن مشخص است، بهترین رادیاتور پنلی خارجی و ایرانی از پنلی یک تکه از جنس فولاد تهیه شده است.
رادیاتورهای پنلی به دلیل نوع آلیاژ فولاد قدرت حرارتدهی بسیار بالایی دارند. همچین، بدنه بهترین رادیاتور پنلی خارجی و ایرانی دوام و استحکام بالایی داشته، و در منازل مسکونی، اماکن اداری و تجاری کاربرد دارد.
مزایا و نظرات مردم در مورد رادیاتور پنلی
از آنجایی که رادیاتورها با پکیج ها در ارتباط هستند، بررسی نکات مشابهی مثل نحوه نصب پکیج و راه اندازی آن،سرویس و تعمیر پکیج، سرویس انواع سیستم گرمایشی و در نهایت مراحل و مشکلات عمده ای که نیاز به تعمیر شوفاژ را افزایش می دهد، در انتخاب بهترین رادیاتور پنلی نیز اهمیت بالایی دارد.
در ادامه نظرات مردم در مورد رادیاتور پنلی را در مورد مهمترین مزایای رادیاتورهای پنلی ملاحظه میکنید:
کمجا بودن
یکی از بزرگترین مزایای بهترین رادیاتور پنلی خارجی و ایرانی این است که فضای کمی را اشغال میکند. این رادیاتورها ظریف و کموزن بوده، و روی دیوار نصب میشوند.
ایمنی بالای بهترین رادیاتور پنلی
بهترین مارک رادیاتور پنلی ترک و ایرانی برخلاف رادیاتورهای قدیمی بیش از حد گرم نمیشوند. یعنی بهترین رادیاتور پنلی امن بوده و خطر سوختگی ندارد. از رادیاتورهای پنلی به عنوان حوله خشککن نیز در حمام استفاده میشود.
ظاهر مدرن
بهترین رادیاتور پنلی خارجی و ایرانی مدرن و مینیمالیست هستند. بهترین رادیاتور پنلی بوتان و... در طرحها و شکلهای مختلف در بازار موجود هستند. اگر میخواهید ظاهری مدرن به فضا بدهید، انتخاب بهترین رادیاتور پنلی یک ایده فوقالعاده است.
قابلیت بالا در تنظیم دما
بهترین مارک رادیاتور پنلی ترک و ایرانی مجهز به یک ترموستات با قابلیت تنظیم دمایی هستند. با رادیاتورهای پنلی قادر هستید هر اتاق را در ساختمان در دمای مطلوب خود نگهداری کنید.
تولید انرژی گرمایی قابلتغییر
بهترین رادیاتور پنلی بازار بسته به مدلش، انرژی گرمایی متفاوتی را تولید میکند. مدل های کمحرارت انرژی گرمایی معادل با ۱۰۰Btu را به ازای یک فوت متصاعد میکنند. این انرژی در مدلهای پرحرارت به ۴۹۰۰Btu میرسد.
قابلیت نصب به صورت افقی و عمودی
بهترین رادیاتور پنلی ایرانی و خارجی امکان تطابق با فضاهای مختلف را دارند. مثلا نوعی از رادیاتورهای پنلی در نزدیکی کف ساختمان نصب میشود. نوعی دیگر نیز به صورت عمودی نصب شده و به صورت صفحهای باریک، از کف تا نزدیکی سقف ادامه مییابد.
معایب رادیاتور پنلی
همانطور که دیدید، بهترین رادیاتور پنلی لورچ، بهترین رادیاتور پنلی بوتان و بهطور کلی بهترین رادیاتور پنلی ایرانی و خارجی مزایای متعددی دارند. شما حتی میتوانید عدم نیاز به هواگیری مداوم را به موارد بالا اضافه کنید. اما انتخاب بهترین رادیاتور پنلی بدون اطلاع از معایب رادیاتور پنلی ایران رادیاتور مانند سایر برندها ممکن نیست. مهمترین معایب رادیاتور پنلی عبارتاند از:
- رنگ پریدگی زودرس
- آسیبپذیری در برابر قطرات آب
- آسبپذیر بودن در برابر زنگزدگی
- مقاومت کم در برابر فرآیندهای شیمیایی
- عدم تماس سطوح داخلی رادیاتور با اکسیژن
البته بسیاری از این مشکلات در صورت استفاده از یک رنگ باکیفیت برای پنلها رفع میشود.
انتخاب بهترین رادیاتور پنلی بازار
حالا که با مزایا و معایب معایب رادیاتور پنلی آشنا شدیم، در ادامه برخی از بهترین رادیاتور پنلی بازار را معرفی میکنیم:
بهترین رادیاتور پنلی لورچ
بهترین رادیاتور پنلی لورچ از جنس آلیاژ فولاد و با پوشش رنگ اپوکسی سفید، در واحدهای مسکونی، اداری و تجاری کاربرد دارد. بهترین رادیاتور پنلی لورچ یکپارچه بوده و طول عمر زیاد و ظاهری زیبا دارد. رادیاتورهای لورچ همچنین دارای استاندارد EN 10130 هستند. بهترین رادیاتور پنلی لورچ نسبت به رادیاتورهای دیگر بازده حرارتی بالاتری دارند؛ یعنی زمانیکه از آبگرم مصرفی در پکیج استفاده میکنیم، رادیاتورها دیرتر سرد میشوند. بهترین رادیاتور پنلی لورچ با ۱۲ سال گارانتی و نصب رایگان عرضه میشود.
رادیاتور پنلی ایران رادیاتور
یکی دیگر از بهترین رادیاتور پنلی ایرانی، رادیاتور پنلی ایران رادیاتور است. این شرکت رادیاتورهای پنلی فولادی خود را با تکنولوژی پیشرفته، رنگ اپوکسی، عملکرد در دمای بالا و اندازههای مختلف تولید میکند. از ویژگیهای این رادیاتورها میتوان به زیبایی، نظافت آسان، حمل و نقل راحت و بازده بالاتر نسبت به رادیاتورهای پرهای اشاره کرد. قیمت انواع رادیاتور پنلی ایران رادیاتور مناسب بوده، و با ۱۰ سال گارانتی عرضه میشوند.
رادیاتور پنلی ایساتیس
رادیاتور پنلی ایساتیس ظرفیت حرارتی بالا و قابلیت نصب دو طرفه دارد. از مزایای بهترین رادیاتور پنلی ایساتیس میتوان به نظافت آسان، بازدهی گرمای بالا نسبت به طرحهای قدیمی و وزن کم اشاره کرد. رادیاتورهای پنلی ایساتیس با انواع پکیج، موتورخانه و انواع سیستمهای مرکزی سازگار هستند و گارانتی ۱۵ ساله دارند. قیمت رادیاتور پنلی ایساتیس نیز در مقایسه با مدلهای مشابه مناسب است.
بهترین مارک رادیاتور پنلی ترک
یکی دیگر از دیگر بهترین رادیاتورهای پنلی که میتوانید در بازار ببینید، برند سانیکا است. این کمپانی در کشور ترکیه با تمرکز بر تولید و عرضه سیستمهای گرمایشی از جمله رادیاتورهای پنلی فعالیت میکند. آلیاژ بکار رفته در رادیاتور پنلی فولادی سانیکا از نوع گالوانیزه بدون سایش است که مقاومت زیادی در برابر پوسیدگی و زنگزدگی دارد. کیفیت بالا، بدنه محکم، نظافت آسان و... میتواند به آسانی این برند را به بهترین مارک رادیاتور پنلی ترک و بهترین رادیاتور پنلی خارجی تبدیل کند.
بهترین رادیاتور پنلی خارجی
برند والترو را میتوان بهترین رادیاتور پنلی خارجی یا حداقل یکی از آنها دانست. این گروه از تولیدکنندههای چند ملیتیست که فعالیت خود را در کشورهای چین، ترکیه، ایتالیا و ایران برای طراحی و ساخت سیستمهای گرمایشی آغاز کرد. این شرکت در سال 2007 با استفاده از تکنولوژی ایتالیا توانست رادیاتور پنلی والترو را مونتاژ، و محصول جدیدی به نام جنرال والترو که محصول مشترک ایران و ایتالیاست را روانه بازار کند.
از ویژگیهای این بهترین رادیاتور پنلی خارجی میتوان به آلیاژ مرغوب، ظاهر شیک و منحصربفرد، عدم رسوبگیری، نظافت و نگهداری آسان و حمل و نقل راحتتر نسبت به رادیاتورهای پرهای نام برد.
یک رادیاتور پنلی خوب چه ویژگیهایی دارد؟
برندهایی که در بالا نام بردیم؛ بهترین رادیاتورهای پنلی موجود در بازار هستند. اما علاوه بر برند سازنده، باید ویژگیهایی را هنگام خرید رادیاتور پنلی در نظر بگیرید.
اگر میخواهید بهترین رادیاتور پنلی را تهیه کنید، باید مواردی را مانند ظرفیت حرارتی رادیاتور، ضخامت و کیفیت ورق فولاد، نوع پرس رادیاتور، دو طرفه بودن شیر رادیاتور(شیر پایین رادیاتور شوفاژ چیست)، استاندارد بودن خط به خوبی بررسی کنید. همچنین توجه داشته باشید که رادیاتوری که تهیه میکنید دارای گارانتی باشد.
- ظرفیت حرارتی رادیاتور باید متناسب با متراژ و نیاز ساختمان بررسی شود. میتوانید انواع رادیاتورهای پنلی را از نظر ظرفیت حرارتی با یکدیگر مقایسه کنید.
- توجه به ضخامت و کیفیت ورق سازنده رادیاتور پنلی، انتخاب بهتر رادیاتور پنلی را به همراه دارد. زیرا مستقیما در بازدهی و گرمادهی بهتر و مقاومت رادیاتور نقش دارد.
- بررسی کیفیت پرس رادیاتور پنلی به معنای بررسی ظرافت جوش، درز جوش و جوش اتصالات خروجی است که باید به آن توجه کنید.
- رادیاتور پنلی که خط تولید استانداردی دارد، میتواند تصمین کند که رادیاتورها بهتر و باکیفیتتر است.
- داشتن گارانتی یکی از مواردی است که هنگام خرید رادیاتور پنلی باید به آن توجه کنید.
اگر در مورد انتخاب بهترین رادیاتور پنلی تردید دارید، میتوانید از نظرات کارشناسی متخصصین در این زمینه بهره ببرید. متخصصین تعمیر شوفاژ و رادیاتور میتوانند به خوبی در مورد انواع رادیاتور پنلی اظهارنظر کنند. زیرا تجربه تعمیرات انواع برندهای رادیاتور پنلی را دارند.