سقف کاذب گریلیوم

ثبت درخواست " نصب سقف کاذب "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب گریلیوم یکی از انواع سقف کاذب فلزی با کاربرد دکوراتیو است. سقف کاذب گریلیوم می‌تواند از فلزهای مختلف و به صورت متحرک و باز طراحی و ساخته شود. ویژگی مهم سقف گریلیوم، طراحی سلولی شکل آن است، که شناسایی آن را در اماکن مختلف بسیار ساده می‌کند. سقف کاذب گریلیوم در اماکن مختلفی کاربرد دارد (معمولا غیرمسکونی) و نصب می‌شود.

بیشترین مصارف انواع سقف کاذب را می‌توان در اجرای نمونه‌هایی مثل سقف کاذب آشپزخانه، پوشش سقف کاذب استخر در انواع مختلف و سقف کاذب سرویس بهداشتی برای منازل مسکونی خلاصه کرد. اما حیطه کاربردی این سازه به دکوراسیون داخلی محدود نشده و در ساختمان‌های تجاری، صنعتی، اداری و موارد مشابه قابل نصب است.

نصب انواع سقف کاذب کناف،رابیتس سقف و روش‌های امروزی ترمیم ترک سقف گچی بیشتر برای تغییر دکوراسیون منزل و نصب سقف کاذب آی گلس، چوبی و فلزی و ... در قسمت‌های مختلف ساختمان کاربرد دارند. اما در تعریف سقف کاذب گریلیوم همانطور که اشاره داشتیم دکوراسیون ساختمان‌های غیر مسکونی و صنعتی بیشتر مدنظر هستند. 

برای دانستن اینکه سقف کاذب گریلیوم چیست، چه مزایا و معایبی دارد و اینکه نحوه اجرای سقف کاذب گریلیوم چگونه است، با این مطلب از مجله خدمت از ما همراه باشید.

 

سقف کاذب گریلیوم چیست؟

سقف گریلیوم یکی از انواع سقف کاذب فلزی است، و از ورقه‌های آلومینیوم، آهن و آلیاژ ساخته می‌شود. یکی از مواردی که جنس سقف گریلیوم را تعیین می‌کند، ابعاد و نوع سفارش است. به دلیل اینکه گریلیوم سقف کاذب از سازه‌های شبکه‌ای محسوب می‌شود، به آن سقف کاذب سلولی گریلیوم هم گفته می‌شود.

این سقف کاذب با نام «کناف سقف باز» هم شناخته می‌شود، زیرا پس از اجرای سقف کاذب گریلیوم همه چیز را می‌توانید ببینید. زیرا پوششی زیر و یا روی شبکه‌های مربع و یا مستطیل شکل سقف کاذب سلولی گریلیوم وجود ندارد. سقف گریلیوم را می‌توان با انواع سقف کاذب آلومینیومی ترکیب و سبک خاصی را برای دکور سقف اجرا کرد.

 

انواع و دیتیل سقف کاذب گریلیوم

در ساده‌ترین حالت سقف کاذب سلولی گریلیوم را می‌توان بر اساس جنس (آهن و آلومینیوم و حتی گاهی چوب) دسته‌بندی کرد. البته نوع جدیدتری از سقف گریلیوم هم در بازار یافت می‌شود که از جنس چوب پلاست است. بنابراین یکی از سبک‌های سقف کاذب چوبی را می‌توان در ردیف انواع این سازه قرار داد. گریلیوم سقف کاذب بر اساس ابعادش هم به چند تیپ تقسیم می‌شود:

  • تیپ A که با نمای 10 میلی‌متری نصب و اجرا می‌شود.
  • تیپ B که با نمای ۲۰ میلی‌متری نصب و اجرا می‌شود.
  • تیپ C که با نمای 15 میلی‌متری نصب و اجرا می‌شود.

این تیپ‌ها معمولا از جنس آلومینیوم آلیاژ ۳۱۰۵ با سختی ۱۶/۱۴ و ضخامت ۰.۴ تا ۱.۵ میلی‌متر هستند، که با رنگ پودری الکترواستاتیک (Powder Coating) به ضخامت ۶۰ تا ۸۰ میکرومتر رنگ‌آمیزی می‌شوند. در میان انواع سقف گریلیوم، سقف کاذب گریلیوم پره ای و سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی از سایر مدل‌ها محبوب‌تر هستند.

 

سقف کاذب گریلیوم پره ای

این مدل یکی از شکل‌های اجرای سقف گریلیوم است. سقف کاذب گریلیوم پره ای یا خطی به صورت مقاطع طولی نواری اجرا می‌شود. این مدل هم از جمله مدل‌های باز است که در مکان‌های مختلف اجرا می‌شود و مزایای متعددی دارد. اگر کمی بیشتر به ساختمان‌های که می‌روید توجه کنید، حتما چشم‌تان به سقف کاذب گریلیوم پره ای خواهد خورد.

 

سقف کاذب گریلیوم چیست

 

مزایا و ویژگی‌های سقف گریلیوم

قسمت بزرگی از مزایای سقف گریلیوم به خاطر جنس فلزی آن است. از جمله ویژگی‌ها و مزایای مهم سقف گریلیوم می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • امکان نصب در محیط‌های مرطوب به دلیل مقاومت در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی
  • عایق صوتی، ضد خش و مقاوم در برابر شرایط جوی و همچنین آتش سوزی
  • قابلیت آکوستیک برای کاهش و ار بین بردن صداهای اضافی در محیط
  • پوشاندن تاسیسات ضمن ایجاد امکان استفاده از حجم پشت سقف
  • نصب آسان و سریع به دلیل وزن کم، با قابلیت تعمیر و تعویض
  • امکان نصب هواکش و اجرای نورپردازی سقف مدولار روی آن
  • قابل انطباق با انواع دیوار، بدون نیاز به درز انقطاع
  • علی رغم مشکلات موجود در شستشوی کاغذ دیواری، قابلیت شستشو در این سازه به راحتی وجود دارد.
  • تنوع رنگ و طرح بالا و قابلیت رنگ آمیزی و ست کردن این سازه با نقاشی ساختمان مدرن 

علاوه بر این مزایای کاربردی، زیبایی سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی را نیز نباید از قلم انداخت.

 

معایب سقف گریلیوم

معایب سقف گریلیوم نسبت به مزایای آن انگشت‌شمار است. مهمترین معایب سقف گریلیوم را در ادامه ملاحظه می‌کنید:

  • وجود چالش برای اجرای سقف گریلیوم در واحدهای مسکونی به صورت گسترده
  • نیاز به زیرسازی سقف کاذب گریلیوم همانند لکه گیری دیوار رنگ شده قبل از اجرای نقاشی ساختمان برای اجرای بهتر این سقف
  • امکان تولید سقف گریلیوم پره ای تنها تا طول 2.3 متر
  • مناسب بودن آن برای نصب به صورت عرضی

البته افرادی هم هستند که ظاهر این سازه را جزو معایب سقف گریلیوم در نظر می‌گیرند.

 

موارد استفاده سقف کاذب گریلیوم آلومینیومی

حال که می‌دانیم ویژگی‌های سقف کاذب گریلیوم چیست، به موارد استفاده آن در صنعت ساخت‌وساز می‌پردازیم. اجرای سقف کاذب گریلیوم در اماکن زیر فوق‌العاده رایج است:

  • فرودگاه‌ها، مراکز مسافربری و ایستگاه‌های مترو
  • مراکز پتروشیمی و کارخانه‌های صنعتی
  • آمفی‌تئاترها و سالن‌های ورزشی
  • پاساژها، مراکز اداری و تجاری
  • بیمارستان‌ها و مراکز درمانی
  • مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها
  • برخی رستوران‌ها و ساختمان‌های مسکونی

 

سقف کاذب سلولی گریلیوم

 

نحوه اجرای سقف کاذب گریلیوم

مهمترین نقش در اجرای سقف کاذب گریلیوم به عهده نگهدارنده‌هاست. نگهدارنده‌ها که به طور مستقیم روی زیرسازی نصب و به سقف پیچ می‌شوند، و انواع سقف کاذب فلزی را نگه می‌دارند. کاربرد اصلی چنین زیرسازی‌های در محیط‌های بزرگ است؛ بدین معنا که چنین مراحلی را برای محیط خانه معمولا نخواهید دید.

البته اگر در بخشی از فضای خانه شما نیازی به نورگیری باشد، میتوان این محصول را با شیشه ترکیب، و یک نمای چشم‌نواز را خلق کرد. برای اجرای سقف کاذب گریلیوم در بهترین حالت باید یک زیرسازی آهنی را اجرا کرد، تا هر پنل سقف کاذب به خوبی در جای خود قرار گیرند. در ادامه مراحل این روش را آورده‌ایم:

  1. اولین مرحله در اجرای سقف گریلیوم، اجرای زیرسازی سقف کاذب گریلیوم به صورت طولی و شبکه‌ای با توجه به ابعاد فضاست. زیرسازی سقف کاذب گریلیوم به صورت استاندارد و گالوانیزه، و یا با استفاده از قوطی‌های 20×20، 30×30و 10×30 انجام می‌شود.
  2. در اجرای سقف کاذب گریلیوم، زیرسازی اصلی باید با دقت هرچه تمام‌تر و با توجه به خواسته کارفرما اجرا بشود. چون سازه کریر سقف روی زیرسازی قرار می‌گیرد، باید زیرسازی سقف گریلیوم را به روش صحیح انجام داد.
  3. پس از اجرای زیرسازی آهنی باید کریرها را به صورت عمود بر سقف گریلیوم به زیرسازی اصلی پیچ کرد. نکته مهم در نصب کریرها، رعایت فاصله بین آنها و همچنین فاصله بین اولین و آخرین کریر با دیوار است. در آخر هم پنل سقف کاذب روی زیرسازی نصب می‌شود.

 

قیمت سقف کاذب گریلیوم

قیمت سقف گریلیوم هم مانند سایر سازه‌های ساختمانی، از عوامل مختلفی تاثیر می‌پذیرد. عواملی مانند برند و کیفیت، متراژ مورد نیاز، ابعاد تیغه‌ها، ضخامت سقف، عرض چشمه‌ها و همچنین نوع رنگ استفاده شده قیمت سقف کاذب گریلیوم (بر حسب متر مربع) را دستخوش تغییر می‌کنند.

 


سخن پایانی

امیدواریم اطلاعاتی را که در زمینه سقف گریلیوم و نحوه نصب آن نیاز داشتید را پیدا کرده باشید. برای اجرای سقف کاذب گریلیوم و سایر مدل‌ها می‌توانید از متخصصین فعال در بازار آنلاین "خدمت از ما" کمک بگیرید.

4.5 امتیاز از 1180 رای


نصب سقف کاذب
برای سرویس نصب سقف کاذب از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین