قیمت کابینت آشپزخانه
قیمت کابینت آشپزخانه کوچک و بزرگ یکی از مهمترین سوالات افراد هنگام تهیه کابینت جدید برای ساختمان نوساز و یا تغییر دکوراسیون است. برای قیمت انواع کابینت نمیتوان یک رقم دقیق را ذکر کرد. وجود مدلهای بسیار متنوع، منجر به وجود رقمهای متفاوت برای هزینه کابینت آشپزخانه شده است.
قیمت کابینتهای ام دی اف، قیمت کابینت ممبران، قیمت کابینت های گلاس، قیمت کابینت فلزی پیش ساخته و...، هرکدام بازه مخصوص به خود را دارند.در این مطلب از مجله خدمت از ما قصد داریم شما را با قیمت روز کابینت و هزینه کابینت آشپزخانه آشنا کنیم، تا بهتر بتوانید هزینههای خود را تخمین بزنید.
اینکه تا چه اندازه مواردی مثل انواع سنگ کابینت، هماهنگی کابینت با سقف کاذب آشپزخانه، وجود جدیدترین اکسسوری آشپزخانه وابسته به انواع کابینت مثل سوپرمارکت کابینت و جزیره آشپزخانه و عناصر مشابه در هزینه تمام شده یک ست کامل کابینت تاثیر گذار بوده به عوامل زیادی بستگی دارد که به بررسی آنها میپردازیم.
عوامل موثر بر قیمت کابینت آشپزخانه
به طور خلاصه، هزینه و قیمت کابینت آشپزخانه به عواملی مانندبهترین جنس کابینت با توجه به جنس بدنه و دربهای آن (ام دی اف، های گلاس، فلز و...)، ایرانی یا خارجی بودن متریال، جنس و کیفیت یراقآلات (شامل لولاها، دستگیره و پایهها) و البته اجرت طراحی، ساخت و نصب و مواردی مثل رگلاژ درب کابینت در صورت نیاز با توجه به میزان کار و زمان مورد نیاز بستگی دارد. البته شهری که در آن زندگی میکنید نیز میتواند هزینه کابینت آشپزخانه را تغییر بدهد.
در مواردی، شرکتها و افراد فعال در زمینه ساخت و نصب کابینت، خدمات خود را بهصورت پکیج ارائه میدهند. در چنین شرایطی قیمت کابینت آشپزخانه ممکن است شامل تخفیفها و گارانتی نیز باشد.
نحوه محاسبه قیمت انواع کابینت
بسیاری از افراد برای محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه در سبکهای مختلف از نوع کابینت ام دی اف، قیمت کابینت های گلاس، قیمت کابینت فلزی، قیمت کابینت بدون دستگیره... میپرسند قیمت کابینت متری چند است؟ بهتر است بدانید که این سوال روش مناسبی برای تخمین قیمت کابینت آشپزخانه و قیمت روز کابینت نیست.
هزینه کابینت آشپزخانه به صورت متری تنها متریال لازم (چوب، های گلاس و...) را پوشش داده، و شامل موارد دیگری که در بالا ذکر کردیم نمیشود. از طرفی معیار متر برای طول، با متر مربع در قیمت انواع کابینت کاملا متفاوت است. در ادامه لیست قیمت کابینت آشپزخانه برای متریالهای محبوب را آوردهایم. لازم به ذکر است که رقمهای ذکرشده برای قیمت کابینت آشپزخانه شامل یراقآلات نیز میشود.
قیمت روز کابینت چوبی
در لیست قیمت کابینت و محاسبه آنلاین قیمت کابینت آشپزخانه، بالاترین هزینه کابینت آشپزخانه مربوط به کابینتهای چوبی یا کابینتهایی با روکش چوبیست. استفاده از چوب طبیعی و مزایای متعدد آن، چیزیست که قیمت انواع کابینت چوبی را بالا میبرد.مدلهای مختلف کابینت کلاسیک و موارد مشابه با قیمتهای متنوعی برای طراحی و نصب همراه است.
قیمت کابینت آشپزخانه چوبی (تمام چوب) از 5 میلیون تومان آغاز شده، و با توجه به جنس چوب و سایر مواد مورد نیاز به 10 میلیون تومان نیز میرسد. اگر تنها بخواهید روکش کابینتتان چوب باشد، قیمت روز کابینت آشپزخانه کاهش محسوسی خواهد داشت. در این حالت، قیمت روز کابینت را میتوان از حدود 3 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان تخمین زد.
هزینه کابینت آشپزخانه PVC
پی وی سی نوعی پلاستیک محسوب میشود که در زمینه کابینتسازی به تنهایی کاربرد بالایی ندارد. در کابینتسازی، از PVC برای ساخت بدنه اطراف سینک ظرفشویی استفاده میکنند. این ماده ضد آب است، و از آسیب دیدن کابینتها در اثر رطوبت جلوگیری میکند. بهتر است برای هر نوع کابینت، بدنه اطراف و زیر سینک کابینت با PVC ساخته شود.
در میان قیمت انواع کابینت، هزینه کابینت آشپزخانه PVC از حدود 3 میلیون تومان تا کمتر از 5 میلیون تومان متغیر است.
قیمت کابینتهای ام دی اف
قیمت طراحی و نصب کابینت ام دی اف از سوالات رایج در زمینه قیمت روز کابینت و قیمت انواع کابینت است. با ام دی اف میتوان کابینتهایی باکیفیت را در رنگهای مختلف برای هر دکوراسیونی تولید کرد. ام دی اف شاید شیک بودن چوب را نداشته باشد، اما قیمت کابینت آشپزخانه با این متریال مناسبتر و نگهداری از آن نیز سادهتر است.
قیمت کابینتهای ام دی اف، اگر هم بدنه و هم درب آن از جنس ام دی اف ایرانی باشد، از حدود 2 میلیون تومان برای هر متر مربع شروع میشود. اگر برای درب کابینتهایتان روکش با جنسی دیگر مد نظر داشته باشید، یا بخواهید جنس درب از متریال دیگری باشد، قیمت کابینتهای ام دی اف میتواند به 3 میلیون تومان و بیشتر هم برسد.
قیمت کابینت آشپزخانه ممبران
قیمت کابینت ممبران نیز در لیست قیمت کابینت و قیمت انواع کابینت آشپزخانه متقاضیان زیادی دارد. کابینت ممبران یا کابینت وکیوم، در واقع نوعی روکش PVC است که روی مغزیهایی با جنس مختلف مانند ام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده میشود. در اگر موارد منظور از قیمت کابینت ممبران، قیمت کابینت آشپزخانه ام دی اف با روکش ممبران است.مدلهای مختلف آن مثل کابینت ممبران سفید صدفی و موارد دیگر در قیمت تمام شده تاثیر بسزایی دارد.
همانطور که در بخش قیمت کابینت آشپزخانه ام دی اف توضیح دادیم، قیمت روز کابینت ممبران از حدود 3 میلیون تومان آغاز میشود. قیمت کابینت آشپزخانه ممبران با وجود طرحهای درخواستی و ایرانی یا خارجی بودن متریال میتواند به 4 میلیون تومان نیز برسد.
قیمت کابینت های گلاس
قیمت کابینت های گلاس یا هایگلاس از قیمت کابینتهای ام دی اف بیشتر و از قیمت انواع کابینت روکش چوب و چوب کمتر است. کابینت هایگلاس که از جنس ورقههای های گلاس ساخته شده، ظاهری براق، شیشهای و جذاب داشته و برای هماهنگی با نقاشی مدرن ساختمان در آشپزخانه یک انتخاب مناسب است. البته همین ویژگیهای ظاهری جذاب، امکان خشپذیری و لکپذیری را نیز به دنبال دارد.
قیمت روز کابینت های گلاس در نرخ انحادیه کابینت سازان از حدود 2.5 میلیون تومان آغاز میشود. بسته به عوامل مختلفی که به آنها اشاره کردیم، قیمت انواع کابینت های گلاس تا 3.5 میلیون تومان نیز میرسد.
قیمت کابینت آشپزخانه فلزی
این روزها فلز کاربرد چندانی در ساخت کابینت ندارد، اما به دلیل وجود رقمهای نسبتا مناسب در قیمت کابینت فلزی پیش ساخته، قیمت کابینت فلزی دست دوم و حتی قیمت کابینت فلزی نو، افرادی هستند که این متریال را انتخاب میکنند.
جنس فلز استفاده شده، در محاسبه آنلاین قیمت کابینت فلزی نقش بسیار مهمی دارد. در مورد کابینتهای فلزی گالوانیزه، قیمت کابینت فلزی نو از 3 میلیون تومان تا 4.5 میلیون تومان متغیر است. اما اگر سراغ گزینههای شیکتری مانند استیل بروید، قیمت کابینت فلزی پیش ساخته بیشتر خواهد شد.
بهترین راه برای نحوه محاسبه قیمت کابینت
وضعیت اقتصادی در حال حاضر اعلام رقمهای دقیق برای قیمت روز کابینت، قیمت انواع کابینت و محاسبه آنلاین قیمت کابینت را دشوار میکند. بهترین راه برای تخمین قیمت کابینت آشپزخانه، مشورت کردن با فعالان این حوزه است. به کمک اپلیکیشن "خدمت از ما" شما میتوانید قیمت انواع کابینت آشپزخانه (ساخت، طراحی و نصب) را از متخصصان بدون پرداخت هیچ هزینهای و یا نهایی کردن درخواستتان استعلام کنید.