اسباب کشی اداری | اسباب کشی لوازم اداری
اسباب کشی اداری و اسباب کشی لوازم اداری در نگاه اول ممکن است کار دشواری به نظر برسد. اثاث کشی میزها، صندلیها، سیستمها، فایلهای و سایر وسایل شرکت و کارمندان، همه میتواند این پروسه را مشکل و زمانبر نشان دهد. در این مطلب قصد داریم مراحل و ترفندهای اسباب کشی اداری و اسباب کشی لوازم اداری را با یکدیگر بررسی کنیم. با مطالعه این مطلب به خوبی متوجه خواهید شد در این شرایط چگونه اسباب کشی کنیم، و نکات اسباب کشی برای یک اسباب کشی اداری بدون دردسر چیست. با ما همراه باشید.
مراحل اسباب کشی اداری
در این قسمت مراحل اسباب کشی اداری و اسباب کشی لوازم اداری را از ابتدا تا انتها بررسی میکنیم:
1. هماهنگیهای لازم پیش از اسباب کشی اداری
در مورد اسباب کشی لوازم اداری، مهمترین مرحله اثاث کشی هماهنگی بین کارکنان مجموعه جهت انجام امور مرتبط با اسباب کشی لوازم اداری در یک بازه زمانیست. بخش اصلی جمع كردن وسايل برای اسباب كشی اداری شامل اجرای درست یک استراتژی اجرایی میان کارمندان داخل مجموعه و مشتریان و سایر شرکتهای همکار است.
زیرا عدم هماهنگی و نداشتن سیاست اجرایی مناسب در اسباب کشی اداری میتواند باعث بروز مشکلات هم در داخل شرکت و هم در ارتباطات خارج از آن شود.در این شرایط برای بهبود مراحل اسباب کشی و تسریع حمل بار میتوانید از اپلیکیشن اثاث کشی و خدمات آنلاین حمل بار بهره برید.
2. برنامهریزی برای اسباب کشی لوازم اداری و اطلاع به کارمندان
برنامهریزی و اینکه چگونه اسباب کشی کنیم برای انجام اثاث کشی اداری با توجه به ابعاد شرکت متفاوت است. در حالت کلی، بهترین زمان برای شروع برنامهریزی برای بهترین اسباب کشی یک شرکت یا یک اداره نسبتا بزرگ به طور متوسط 3 ماه قبل از شروع کار است.( بهترین ماه برای اسباب کشی)
پیش از تهیه لوازم اسباب کشی و جمع كردن وسايل برای اسباب كشی ابتدا باید لیستی از تمام مراحل مهم حمل اثاثیه اداری را برای یک اسباب کشی مرتب تهیه کنید. سپس متناسب با آن برنامه، سیاستگذاری مشخصی را انجام داده و در اختیار کارمندان قرار دهید. به طوری که همه کارمندان از زمان دقیق اثاث کشی و وظایفی که برای آنها در طول اسباب کشی لوازم اداری مشخص شده اطلاع داشته باشند.
3. تعیین چگونگی بستهبندی وسایل در اثاث کشی
برای اجرای نحوه بسته بندی وسایل برای اسباب کشی اداری ایده آل، توصیه میشود به کارکنان مجموعه خود دستورالعمل مشخصی در مورد چگونگی جمع كردن وسايل برای اسباب كشی از جمله دفاتر، اسناد و... برای یک جابهجایی راحت و امن بدهید.
این دستور العمل باید شامل روشهای استاندارد و اصولی برای جمع كردن وسايل برای اسباب كشی، آموزش مهار بار و ایمن سازی وسایلی که آنها مسئول حفظ سلامتی آن هستند باشد. همچنین، توضیحات کاملی در رابطه با چگونگی انجام این وظایف در اسباب کشی اداری را در اختیار آنها قرار دهد.
4. مشخص کردن محتویات کارتنها برای بهترین اسباب کشی
در طول اسباب کشی اداری و اسباب کشی لوازم اداری ممکن است به تعطیلی شرکت برای جمع كردن وسايل برای اسباب كشی و مراحل نهایی اثاث کشی نیاز پیدا کنید. این موضوع باعث میشود تا کارمندان بتوانند با خیال راحت وظایف خود برای اسباب کشی اداری را انجام دهند.
حتما روی کارتنها با برچسب علاوه بر محتویات بسته، مشخص کنید که وسایل مربوط به کدام بخش و شخص است. این کار باعث میشود که بعد از اسباب کشی لوازم اداری به محل جدید در سریعترین زمان شرکت به نظم طبیعی خود برگردد.بعنوان مثل بین بسته بندی ظروف چینی و آسیب پذیر محیط و لوازم سنگین و حساس مثل حمل یخچال ساید شرکت تفاوت قائل شوند.
یکی از مواردی که بعنوان خلاقیت در اسباب کشی که در نظر گرفته شده فراهم آوردن شرایط حمل جابجایی گیاهان و لوازم حساس مشابه در ماشین باربری تا مقصد است.
برای بهترین اسباب کشی پس از بستهبندی فایلها و پوشهها با لوازم اسباب کشی، برای بستهبندی وسایل بزرگتر مانند مبلمان با شرکتهای باربری و گروه اسباب کشی تماس بگیرید(باربری مبل تهران به شهرستان). در آخر نیز از جمع كردن وسايل برای اسباب كشی به طور صحیح و بستهبندی تجهیزات دفتری و اداری از مبلمان و کامپیوترها گرفته تا پوشههای مدارک، زونکنها و... در اسباب کشی لوازم اداری اطمینان حاصل کنید.
5. نظافت و بررسی قبل از اسباب کشی لوازم اداری
محل اسقرار جدید را با کمک شرکتهای نظافتی پیش از انتقال لوازم اسباب کشی بررسی، و اگر به وسایلی احتیاج دارد آنها را تهیه کنید. همچنین، برای اسباب کشی لوازم اداری از ساختمان قبلی به ساختمان جدید بهتر است از قوانین هر دو ساختمان مطلع باشید.
برای مثال، در بعضی از ساختمانها اجازه اثاث کشی در ساعات اداری را نمیدهند. بنابراین، بهتر است قوانین هر دو ساختمان در برنامهریزیتان قرار دهید تا در روز اسباب کشی اداری دچار مشکل نشوید و بهترین اسباب کشی را داشته باشید.رعایت نکات حمل اثاثیه در کرونا برای شرایط پیش آمده و جلوگیری از شیوع بیماری از سری مواردی است که این روزا باید به آن توجه ویژه داشت.
6. تعیین محل استقرار هر بخش پیش از اسباب کشی اداری
اکنون که میدانید چگونه اسباب کشی کنیم، بهتر است پیش از انتقال وسایل به محل جدید و انتخاب اتوبار حتما محل مستقر شدن واحدهای مختلف و (ترجیحا) کارمندان را مشخص کنید. این کار باعث میشود هنگامی که کارگران باربری وسایل داخل ماشینها را تخلیه میکنند، بدانند که هر بسته یا کارتن در اسباب کشی اداری متعلق به کدام طبقه و اتاق بوده، و آنها را در همان قسمت قرار دهند. با اینکار، دیگر نیازی به جابهجایی مجدد وسایل و انتقال آنها به بخشهای مربوطه پس از اثاث کشی نیز نیست.
7. ارائه اطلاعات تکمیلی به کارمندان پس از اثاث کشی
مطمئنا قبل از نقل مکان و اثاث کشی به محل جدید شرکت به کارکنان خود آدرس محل جدید شرکت را دادهاید. پس از پایان اسباب کشی اداری و اسباب کشی لوازم اداری بهتر است اطلاعات تکمیلی را نیز به آنها بدهید، از جمله چگونگی رفت و آمد، دسترسی به شبکه حمل و نقل عمومی، محدودیتهای ترافیکی، محل قرار گرفتن پارکینگهای نزدیک به ساختمان جدید و موارد دیگر.
نکات مهم در اسباب کشی لوازم اداری
1. اگر برای اثاث کشی تقسیم کار کردهاید، بهتر است یک نفر را مسئول اسباب کشی اداری قرار دهید تا امور برنامهریزی شده به درستی انجام شود. بهترین فرد برای اسباب کشی لوازم اداری دستیار اداریست. البته اگر شما فرد دیگری که تجربه این کار را دارد در نظر گرفتهاید، هیچ اشکالی ندارد. این فرد تنها باید بر درست انجام شدن کارها برای بهترین اسباب کشی نظارت کند.
2. استفاده از لوازم اسباب کشی مانند کارتنهای مناسب، نایلون اسباب کشی یا پلاستیک اسباب کشی و... را فراموش نکنید. نکته مهم اینجاست که برای جمع كردن وسايل برای اسباب كشی از کارتنهای دست دوم استفاده نکنید و تا جای ممکن از کارتن اسباب کشی نو استفاده کنید . وسایل اداره معمولا لوازم الکترونیکی و گرانقیمت هستند. لایههای کارتن دست دوم در اثاث کشیهای قبلی به هم چسبیده و دیگر قابلیت ارتجاعی و قدرت ضربهگیری ندارند.
3. برای پیدا کردن بهترین گروه اسباب کشی میتوانید از "خدمت از ما" کمک بگیرید. تنها کافیست با ثبت درخواست اسباب کشی اداری خود از شرکتهای مختلف قیمت بگیرید و بهترین گروه اسباب کشی را با توجه به سابقه آنها انتخاب کنید.