قیمت سیم کشی ساختمان در بازار چقدر است؟

برای اطلاع از "هزینه سیم کشی ساختمان" با پاسخ به چند سوال کوتاه، از متخصصان به رایگان قیمت بگیرید

متوسط قیمت (اجرت کار)
در حال بروز رسانی قیمت ...

شما در کدام شهر به سیم کشی ساختمان نیاز دارید؟

سیم کشی ساختمان را به متخصصش بسپار

سیم کشی ساختمان یک کار به شدت تخصصی است. جدا از اینکه برق کشی ساختمان، اگر با دستان توانای یک تکنسین مجرب انجام نشود، می‌تواند جان ساکنان را به خطر بیندازد، اگر سیم کشی ساختمان با ظرافت کافی پیاده نشود، همواره باعث زحمت ساکنان منزل خواهد شد.

یک نمونه ساده موقعیتی است که به علت عدم دقت سیم کش یا برقکار ساختمان، پریز در محلی نصب می‌شود که استفاده از آن عملا غیرممکن است، مانند نقاط انتهایی دیوار و محل‌های پررفت‌وآمد، یا اینکه به روش جدید سیم کشی ساختمان اصلا توجهی نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین بخش‌های ساختمان‌سازی، سیم کشی ساختمان است که در مرحله برق کشی نقش مهمی را ایفا می‌کند.

 

نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان 1403

خدمات سیم کشی و برق کشی قیمت (بروزرسانی اردیبهشت 1403)
 سیم کشی برق تا 20 متر (ساعتی)  300.000 تا 1.000.000 تومان
 سیم کشی برق 20 تا 100متر (متری)  8.000 تا 110.000 تومان
 سیم کشی برق 100 متر به بالا (متری) 8.000 تا 108.000 تومان 
 داکت کشی تا 20 متر (ساعتی)  250.000 تا 750.000 تومان
 داکت کشی 20 تا 100 متر (متری)  17.000 تا 50.000 تومان
 داکت کشی 100 متر به بالا (متری)  17.000 تا 50.000 تومان
 کابل کشی آنتن مرکزی تا 20 متر (ساعتی)  300.000 تا 500.000 تومان
 کابل کشی آنتن مرکزی 20 تا 100 متر (متری)  8.000 تا 20.000 تومان
 کابل کشی آنتن مرکزی 100 متر به بالا (متری)  8.000 تا 18.000 تومان
 رفع اتصال برق 3 فاز خانه  250.000 تا 2.000.000 تومان
 رفع اتصال برق تک فاز خانه  250.000 تا 800.000 تومان
 برق کشی راه پله  300.000 تا 600.000 تومان

 

در روند برق کشی ساختمان، سیم کشی کامل یک واحد مسکونی انجام شده، و سیم‌های برق، تلفن، آنتن و ... از لوله‌های مختلف عبور داده می‌شود. این اتصالات الکتریکی استحكام مکانیکی و هدايت الکتریکی خوبی داشته باشند، تا پروژه انجام‌شده تا مدت‌ها به مشکل برنخورد.

سیم کشی کامل یک ساختمان مراحل متعددی دارد. هریک از این مراحل در زمان خاصی از پروژه برق کشی ساختمان انجام می‌شود. یعنی تمام مراحل را در یک زمان و پشت سرهم انجام نمی‌شود؛ زیرا باید شرایط برای ادامه کار آماده شود. در ادامه به بررسی عوامل موثر بر قیمت سیم کشی ساختمان (مثل ابعاد کار برقکاری یا نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان 1403) و دیگر پرسش‌ها در زمینه سیم کشی برق ساختمان می‌پردازیم.

قیمت سیم کشی ساختمان چگونه تعیین می‌شود؟

قیمت سیم کشی ساختمان در بازار کارهای ساختمانی متناسب با متراژ کار و ساختمان، خدمات سیم کشی، مواد و متریال موردنیاز برای برق کشی ساختمان و ... توسط برق کار تعیین می‌شود. نرخ پایه هر یک از خدمات مرتبط با برقکاری در سال جدید براساس نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان 1403 در تهران و سایر شهرها مشخص می شود.

در بازار آنلاین «خدمت از ما» قیمت سیم کشی ساختمان را می‌توانید به رایگان از متخصصان دریافت نمایید. با ثبت جزییات درخواست خود به متخصصان کمک کنید، تا بتوانند تخمین دقیقتری از هزینه های پروژه برق کشی ساختمان شما داشته باشند. در صورتی که نیاز باشد قیمت‌گذاری به صورت پروژه‌ای انجام شود، برقکار باید از پروژه بازدید کند. در این حالت مهم است که یک قرارداد پروژه برقکاری فی ما بین کارفرما و پیمان کار تنظیم شود.

 

نحوه سیم کشی برق ساختمان

 

خدمات سیم کشی ساختمان شامل چه مواردی می‌شود؟

از جمله مهمترین خدمات سیم کشی ساختمان می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

 

روش جدید سیم کشی ساختمان مسکونی

 

عوامل موثر بر هزینه سیم کشی ساختمان

در این بخش به مهمترین عوامل موثر در هزینه برق کشی ساختمان پرداخته‌ایم. با ما همراه باشید تا بهتر بتوانید حدود هزینه برق کشی ساختمان خود را تخمین بزنید. 

 

 نوع و گسترش پروژه برق کشی

واضح است که هرچه وسعت محل مورد نظر بیشتر باشد، هزینه برق کشی ساختمان بیشتر خواهد شد. بیشتر هزینه‌ها در این خدمت به صورت متراژی و عددی محاسبه می‌شوند. گذشته از این مسئله، نوع پروژه شما نیز تاثیر مهمی در هزینه دارد. برای مثال، هزینه کارهای توکار به دلیل زحمت و ظرافتی که دارند، گران‌تر از کارهای روکار خواهد بود. البته روش جدید سیم کشی ساختمان را نیز نباید از قلم انداخت.

امروزه اجرای سیستم‌های هوشمند در برق کشی ساختمان فوق‌العاده محبوب شده‌اند (به خصوص در ساختمان‌های لوکس)، و مشخصا هزینه بالایی نیز دارد، زیرا علاوه بر اجناس و کالاهای گران‌تر، شما به یک برق کار حقیقتا کارکشته برای پیاده‌سازی آن نیاز دارید.

 

برق کشی ساختمان

 

 قیمت سیم و کابل برای سیم کشی

برخی از هزینه‌های برق کشی ساختمان کاملا جدا از اجرت تکنسین بوده، و در هر پروژه‌ای ثابت است. خرید وسایلی مانند سیم، کابل، حتی کلید و پریز و ... به عهده برقکار است، اما در پایان کار فاکتور آن به شما داده می‌شود تا هزینه آن را پرداخت کنید.

چنانچه مایل باشید در سیم کشی ساختمان شما از سیم‌ها و وسایلی با بیشترین کیفیت استفاده شود، هزینه پایانی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

 

نصب کلید، پریز، چراغ و لوستر

حتما شما هم ساختمان‌هایی را دیده‌اید که آماده هستند، اما مثلا کابینت و شوفاژ ندارند، و کلید و پریز آنها نصب نشده است. نصب کلید و پریز از دو جهت هزینه برق کشی ساختمان را بالا می‌برد: یکی به دلیل هزینه خرید جنس، و دیگر قیمت نصب کلید و پریز (که به صورت عددی محاسبه می‌شود).

نصب لوستر و سایر چراغ‌های سقفی، دیواری، هالوژن و ... نیز به همین ترتیب بر هزینه نهایی پروژه تاثیر می‌گذارند.

 

لوله کشی برق ساختمان

 

مراحل برق کشی ساختمان

به عنوان کارفرما، حتما مایل هستید درباره روند و مراحل سیم کشی ساختمان اطلاعات دقیق‌تری داشته باشید. در ادامه این اطلاعات را برای شما به صورت خلاصه آماده کرده‌ایم:

 

آماده سازی نقشه

پیش از شروع پروژه برق کشی ساختمان، باید یک نقشه از ساختمان آماده شود. هرچه دقت نقشه بالاتر باشد، سرعت، کیفیت و ایمنی سیم کشی ساختمان بیشتر خواهد شد. خوب است بدانید که ممکن است برقکار برای ارائه نقشه برق کشی هزینه‌ای جداگانه دریافت کند.

 

اندازه و خط تراز

پس از آماده شدن نقشه، برای کلیدها و پریزها خط تراز کشیده می‌شوند تا بعد کنده‌کاری شود. طبق استاندارهای این رشته، فاصله‌ کلیدها و پریزها از کف و با استفاده از شیلنگ تراز (یا لیزر در روش جدید سیم کشی ساختمان) مشخص می‌شود.

در پایان این مرحله، محل کلیدها و پریزها روی دیوار دقیقا مشخص می‌شود. ظرافت و مهارت یک برق کار در اینجا خود را به خوبی نشان می‌دهد. اگر هزینه سیم کشی ساختمان به نظرتان کمتر از حد معقول آمد، ممکن است بعدا با کلید و پریزهای کج و و غیرهمتراز واجه شوید.

 

برق کشی ساختمان هوشمند

 

کنده کاری

در این مرحله و پس از اجرای خط تراز، نوبت به کندن مکان‌هایی می‌رسد که باید لوله‌گذاری شوند. تا چندسال پیش، این کار با تیشه برقکاری و چکش و قلم انجام می‌شد. ولی اکنون دستگاه‌های پیشرفته‌تری برای انجام این مرحله وجود دارد. شیارزن و بتن‌کن یا هیلتی از دستگاه‌هایی هستند که در روش جدید سیم کشی ساختمان کاربرد زیادی دارند.

 

قوطی گذاری

قوطی گذاری فرآیند پیاده‌سازی و محکم کردن قوطی‌های برق مخصوص نصب جعبه فیوز، کلید و پریز روی دیوار است. این محکم کردن می‌تواند با استفاده از گچ انجام شود. این مرحله به دقت زیادی نیاز دارد، تا قوطی‌ها با دیوار حتما در یک سطح قرار گیرند.

 

نقشه برق کشی ساختمان یک طبقه

 

لوله گذاری

از طریق لوله‌های برق اسن که سیم‌های تلفن، آنتن و ... به نقاط مختلف ساختمان می‌روند. این لوله‌ها پس از قوطی گذاری در جای خود نصب می‌شوند. این لوله‌ها از کف ساختمان عبور می‌کنند. تعداد و روش لوله گذاری در برق کشی ساختمان به نقشه (که بالاتر درباره آن صحبت کردیم) بستگی دارد.

از لوله‌های خرطومی نیز در برخی موقعیت‌ها برای لوله کشی‌هایی با مسیر کوتاه استفاده می‌شود. برای هدایت یک لوله به یک مسیر عمودی نیز از زانوهای 90 یا 45 درجه استفاده می‌شود. عبور دادن سیم برق از لوله‌ها برای برق کشی ساختمان، با وسیله‌ای به نام فنر سیم کشی استفاده می‌شود.

خوب است اطلاع داشته باشید که لوله‌های برق در انواع فلزی، گالوانیزه و پی وی سی (که رایج‌ترین نوع در پروژه‌های روش جدید سیم کشی ساختمان است) در بازار موجود هستند. نوع این لوله‌ها نیز در هزینه برق کشی ساختمان بی‌تاثیر نیست.

 

عکس برق کشی ساختمان

 

سیم بندی

به مراحل پایانی برق کشی ساختمان نزدیک می‌شویم. در گام سیم‌بندی، برقکار سیم‌ها را تقسیم می‌کند و به هر کلید و یا پریز می‌رساند. او همچنین سیم‌های روشنایی‌ها را در قوطی مربوط به آنها قرار می‌دهد. این مرحله نیز مهارت بالایی را می‌طلبد، تا در آینده مشکلاتی از قبیل اتصالی و قطعی در برق ساختمان ایجاد نشود.

 

نصب سیم کشی ساختمان

آخرین مرحله نصب سیم کشی ساختمان است، و شامل نصب کلیدها، پریزها، سرپیچ‌ها، آیفون و فیوزها نصب برای برق دادن به ساختمان می‌شود. این مرحله از نظر ظاهری اهمیت زیادی برای کارفرما دارد، و یک برق کار حرفه‌ای به خوبی از فوت و فن‌های آن آگاه است. برای نصب حبابی‌ها، چراغ‌های دیواری، آیفون و... در این مرحله از دریل استفاده می‌شود.

 

عکس برقکاری ساختمان یک طبقه

 

انواع سیم کشی ساختمان چیست؟

انواع سیم کشی ساختمان، براساس شیوه لوله کشی و لوله گذاری برای کابل برق، به دو دسته سیم کشی روکار و توکار تقسیم می‌‌شود:

 

سیم کشی روکار

در سیم‌کشی روکار، سیم‌های برق از روی گچ دیوار عبور داده می‌شوند. در این صورت برای حفظ زیبایی و امنیت از داکت برای پوشاندن سیم‌های روکار استفاده می‌شود. گاهی سیم کشی ساختمان پس از اجرای گچ کاری انجام می‌شود، در این صورت راهی به جز سیم کشی روکار وجود ندارد. در غیر این صورت روش سیم کشی روکار توصیه نمی‌شود.

 

روش جدید سیم کشی ساختمان: سیم کشی توکار

سیم کشی توکار، روشی متداول‌تر و حرفه‌ای‌تر برای اجرای سیم کشی ساختمان است. در روش جدید سیم کشی ساختمان به شکل توکار، سیم‌های برق از زیر سیمان یا گچ یا زیر کار عبور می‌کنند. سیم‌کشی توکار به وسیله جعبه تقسیم، سیم‌کشی توکار به وسیله جعبه کلید و پریز و سیم‌کشی توکار به وسیله جعبه فیوز از روش‌های اجرای سیم کشی ساختمان است.

 

مراحل سیم کشی ساختمان چگونه است

 

تذکرات مهم هنگام سیم کشی ساختمان

  • اشتباه وصل نکردن رنگ پیچ کلیدها
  • کافی بودن روشنایی و یک شب خواب برای یک اتاق خواب
  • در امتداد بودن لامپ‌ها را در مرکز اتاق‌ها، هال و پذیرایی واحد
  • رعایت دقیق اندازه‌ها و جلوگیری از شلوغ نکردن دیوارها و قوطی گذاری‌ اضافی
  • عدم استفاده از لوله‌های شکسته هنگام لوله گذاری، و استفاده از بوش و  لنت در صورت بلند بودن مسیر لوله‌ها به یکدیگر

 

رنگ عایق سیم در سیم کشی ساختمان

در روش جدید سیم کشی ساختمان، برای جلوگیری از اشتباه هنگام سیم کشی و عیب یابی، رنگ عایق سیم‌ها به شکل زیر انتخاب می‌‌شود:

  • فاز اول: قرمز
  • فاز دوم: زرد
  • فاز سوم: سیاه
  • نول: آبی کمرنگ 
  • ارت: زرد با خط سبز

 

چگونه بهترین برق کار و سیم کش را برای سیم کشی ساختمان انتخاب کنیم؟

شاید مهم‌ترین سوالی که هنگام برق کاری و سیم کشی ساختمان برایتان پیش می‌آید، این است که چگونه سیم کش ساختمان را انتخاب کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم؟ این سوال به ویژه در شهرهای بزرگ مانند تهران، مهم تر است؛ چرا که پیدا کردن متخصص ماهر سیم کشی تهران از بین تعداد زیاد افراد دشوارتر است.

شما در بازار «خدمت از ما» می‌توانید با مشاهده پروفایل چندین برقکار شهر خودتان و خواندن نظرات دیگر مشتریان، فرد مناسب را انتخاب کنید. قبل از نهایی کردن سفارش آنلاین برق کشی، هزینه برق کشی و سیم کشی را مطابق با نرخ اتحادیه برق کشی ساختمان 1403 دریافت کنید. پس همین الان سفارش خود را ثبت کنید و قیمت سیم کشی ساختمان را به رایگان بپرسید.

4.7 امتیاز از 768 مشتری

بهترین متخصصان نزدیک به خود را پیدا کنید
سیم کشی ساختمان

نظرات

آرمان برق
آرمان برق
5.0 (از 20 نظر)
36 خدمت موفق
سیم کشی ساختمان
ابوالفضل بهمنی

سر وقت اومدن و سریع متوجه اشکال توی سیم کشی تلفن شدن و مشکل خیلی سریع و راحت بر طرف شد . صبور و خوش اخلاق.

حامد کیانی
حامد کیانی
5.0 (از 56 نظر)
77 خدمت موفق
سیم کشی ساختمان
علی کریمی

با تشکر .صفرتاصد کار با طراحی ونورپردازی. لاین نوری . کارشون خیلی بروز هست با تشکر جناب کیانی**********

ابوالفضل فاضلی
ابوالفضل فاضلی
5.0 (از 22 نظر)
30 خدمت موفق
سیم کشی ساختمان
سحر کردی

حضور به موقع داشتند و کیفیت انجام کارشون عالی بود و بسیار کار بلد و متخصص بودند بطور کل خیلی رضایت داشتم ،ممنون از ایشان و برنامه خوبتون برای معرفی جناب فاضلی

در این شهرها می توانید سفارش سیم کشی ساختمان را ثبت کنید:

  • سیم کشی ساختمان تهران
  • سیم کشی ساختمان کرج
  • سیم کشی ساختمان اصفهان
  • سیم کشی ساختمان مشهد
  • سیم کشی ساختمان شیراز
  • سیم کشی ساختمان تبریز
  • سیم کشی ساختمان اهواز
  • سیم کشی ساختمان یزد
  • سیم کشی ساختمان دماوند
  • سیم کشی ساختمان رودهن
  • سیم کشی ساختمان ورامین
  • سیم کشی ساختمان شهریار
  • سیم کشی ساختمان پرند
  • سیم کشی ساختمان پیشوا
  • سیم کشی ساختمان بومهن
  • سیم کشی ساختمان پردیس
  • سیم کشی ساختمان قرچک
  • سیم کشی ساختمان قم
  • سیم کشی ساختمان ماهدشت
  • سیم کشی ساختمان کمال شهر
  • سیم کشی ساختمان چهارباغ
  • سیم کشی ساختمان فردیس
  • سیم کشی ساختمان مشکین دشت
  • سیم کشی ساختمان کرمان
  • سیم کشی ساختمان ری
  • سیم کشی ساختمان اسلامشهر
  • سیم کشی ساختمان اندیشه
  • سیم کشی ساختمان شهر قدس
  • سیم کشی ساختمان شهر گلستان
  • سیم کشی ساختمان نسیم شهر
  • سیم کشی ساختمان هشتگرد
  • سیم کشی ساختمان ملارد
  • سیم کشی ساختمان رباط کریم
  • سیم کشی ساختمان پاکدشت
  • سیم کشی ساختمان اراک
  • سیم کشی ساختمان رشت
  • سیم کشی ساختمان ساری
  • سیم کشی ساختمان ارومیه
  • سیم کشی ساختمان باغستان
  • سیم کشی ساختمان شاهین شهر