ساخت تابلو برق را به متخصصش بسپار
ساخت تابلو برق به منظور راهاندازی سیستمهای گرمایشی و سرمایشی در تمام ساختمانها، موتورخانهها، و حتی دستگاههای صنعتی ضروری است. وظیف تابلو برق، حفاظت از دستگاههای الکتریکی، نظارت بر عملکرد آنها و کنترل اجزای این دستگاههاست. البته ساخت تابلو برق با توجه به انواع مختلف آن، شامل خدمات مختلفی نیز میشود؛ از جمله ساخت بدنه تابلو برق صنعتی، تابلو برق خانگی و موارد دیگر.
شما برای پیدا کردن افراد ماهر در زمینه تابلو برق سه فاز خانگی در تهران، ساخت تابلو برق صنعتی مشهد، ساخت تابلو برق صنعتی شیراز و سایر شهرها، میتوانید درخواست خود را به رایگان در "خدمت از ما" ثبت کنید. متخصصین طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی به شما پیشنهاد قیمت میدهند، و شما میتوانید بهترین فرد را برای کار خود انتخاب کنید.
قیمت ساخت تابلو برق چگونه تعیین میشود؟
طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی و یا تابلو برق خانگی شامل طراحی محفظهایست که تجهیزات برقی در آن نصب میشود. بنابراین، در وهله اول، نوع این محفظه در تعیین قیمت ساخت بدنه تابلو برق صنعتی و تابلو برق سه فاز خانگی موثر است. طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی و خانگی در حالت کلی، به 2 دسته پلاستیکی (ساده و شفاف) و فلزی (آهنی یا استیل) تقسیم میشوند.
روکار یا توکار بودن تابلو برق سه فاز خانگی، و ابعاد ساخت بدنه تابلو برق صنعتی که به ساختمان و نوع استفاده وابسته است نیز بر قیمت تمام شده ساخت تابلو برق موثر است. نهایتا، داشتن یا نداشتن دریچه بازدید، بارانی بودن یا نبودن، کیفیت سایر قطعات و مشخصات تابلو برق نیز میتوانند قیمت را افزایش و یا کاهش دهند.
اگر میخواهید قیمت دقیقتر برای ساخت بدنه تابلو برق صنعتی، ساخت تابلو برق سه فاز خانگی، ساخت تابلو برق صنعتی کوچک و... داشته باشید، نوع درخواست خود را در اپلیکیشن "خدمت از ما" ثبت، و قیمتهای پیشنهادی متخصصین را برای آن کار مشاهده کنید.
مزایای استفاده از ساخت تابلو برق چیست؟
آموزش طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی و خانگی برای هر فردی که بخواهد در زمینه ساخت تابلو برق صنعتی در کرج و سایر شهرها فعالیت کند، امری ضروری است. برخی از موارد تخصصی که دانستن آن برای سازندگان تابلو برق خانگی، ساخت تابلو برق استیل و... ضروریست را مرور میکنیم:
- اصول کلی و استانداردهای مربوط به تابلوهای برق و محفظههای الکتریکی مانند درجه حفاظتی، درجه بندی جداسازی محفظهها، مقابله با عوامل جوی و...
- تشخیص نوع تابلو از نظر ساختمان، به عنوان مثال تابلوهای ایستاده، دیواری، و سایر مدلها
- اصول تخصصی در مورد تابلوهای برق و مقادیر نامی مانند ولتاژ، جریان نامی و...
- آشنایی با دروسی مانند رله، حفاظت سیستمها، طرح پست الکتریکی و...
- آشنایی با تجهیزات الکتریکی، عملکرد آنها و نحوه انتخاب صحیح آنها
- آشنایی با تاسیسات الکتریکی و با محاسبات مربوطه
- آشنایی با طراحی مدارات فرمان، کنترل و منطقی
همانطور که میبینید، ساخت تابلو برق (چه ساخت تابلو برق صنعتی، و چه تابلو برق سه فاز خانگی) کاری نیست که بتوان به افراد غیرمتبحر سپرد. طراحی و ساخت تابلو برق صنعتی توسط افراد خبره در این زمینه موجب عملکرد صحیح تجهیزات الکتریکی، امنیت، و جلوگیری از خسارات احتمالی میشود.
شما با استفاده از خدمات ساخت بدنه تابلو برق صنعتی و مونتاژ قطعات تابلو برق در محل، به چندین متخصص مجرب در شهر خود دسترسی مستقیم دارید؛ میتوانید اطلاعات و سوابق کاری هر یک از متخصصان را همراه با نظرات مشتریان قبلی در مورد هر یک از آنها مشاهده کنید؛ و از هزینه ساخت تابلو برق قبل از نهایی کردن سفارش مطلع میشوید. پیگیری تیم پشتیبانی "خدمت از ما" برای بررسی روند اجرای کار را نیز به این موارد اضافه کنید.
مراحل طراحی و ساخت تابلو برق
تابلو برق برای مصارف گوناگونی طراحی شده و در مکانهای متفاوتی مورد استفاده قرار میگیرد. به همین خاطر، تنوع گستردهای در نحوه طراحی و ساخت دارند. توجه داشته باشید که تهیه نقشه تابلو برق موتورخانه یا مکان نصب تابلو پیشنیاز اساسی نقشه تابلو برق موتورخانه در هر اندازهایست.
1. جوشکاری و برشکاری
ابتدا بدنه اصلی تابلو برق خانگی یا صنعتی ساخته میشود. در ساخت تابلوهای برق اغلب از فولاد ضد زنگ استفاده میشود. ضخامت ورقههای تابلو برق به استفاده و مکان نصب آن بستگی دارد. طراحی بدنه در ساخت تابلو برق صنعتی کوچک و... باید به گونهای انجام شود که در صورت لزوم بتوان بدون نیاز به رنگکاری و جوشکاری مجدد تغییرات لازم را در تابلو برق اعمال کرد.
2. رنگ کاری
رنگ کاری در ساخت بدنه تابلو برق صنعتی یا تابلو برق خانگی در 4 مرحله انجام میگیرد: چربی زدایی، زنگ زدایی و فرزکاری، فسفاتهکاری، و نهایتا رنگ کاری. رنگ کاری تابلوهای برق اهمیت بالایی دارد؛ زیرا نوع رنگ، ضخامت و شیوه رنگکاری روی ماندگاری تابلوهای برق تاثیر مستقیم دارد. برای مثال، اگر قرار باشد از تابلو برق در محیطهای صنعتی و در تماس با محلولهای شیمایی استفاده شود، ضخامت رنگ باید بیشتر باشد. پس از رنگکاری، قطعات رنگ شده مطابق با استانداردهای مشخص شده برای نوع رنگ، در کوره پخته میشوند.
3. مونتاژ تابلو برق (بدنه)
آیا میدانید مونتاژ تابلو برق چیست؟ برای مونتاژ تابلو برق، قطعات رنگ شده را به کمک پیچ و مهره و یا پانچ روی هم سوار میشوند. ممکن است در زمان موتاژ قطعات بدنه برخی از اجزا نسبت به اندازههای تعیین شده کوچکتر یا بزرگتر باشند. به همین خاطر، برخی از سوراخ کاریها و عملیات پانچزنی را از مرحله نخست به این مرحله منتقل میکنند.
4. مونتاژ قطعات الکتریکی
در این مرحله، طبق نقشه تابلو برق موتورخانه یا مکانهای دیگر، تمامی قطعات الکتریکی لازم نصب میشود. کار نصب قطعات الکتریکی بسته به نوع تابلو برق و طراحی آن میتواند متفاوت باشد. برای مثال نصب قطعات الکتریکی یک تابلو برق ایستاده با یک تابلو برق کشویی یکسان نیست. پس از تکمیل مونتاژ تابلو برق، لازم است سلامت تمامی قطعات نصب شده امتحان شود و مورد تأیید نهایی قرار بگیرد.
نحوه ثبت سفارش ساخت تابلو برق
اگر قصد استفاده از انواع خدمات ساخت تابلو برق (شامل ساخت بدنه تابلو برق صنعتی کوچک یا بزرگ، نصب قطعات تابلو برق، ساخت تابلو برق خانگی) را دارید، با متخصصین شهر خود تنها چند کلیک فاصله دارید.
درخواست خود را در "خدمت از ما" به صورت رایگان و بدون پرداخت هزینه ثبت کنید؛ از بهترین متخصصین شهر خود (ساخت تابلو برق صنعتی مشهد، ساخت تابلو برق صنعتی شیراز، ساخت تابلو برق صنعتی در کرج و...) پیشنهاد قیمت بگیرید؛ پروفایل آنها را بررسی کنید؛ نظرات کاربران را در مورد پروژههای قبلی آنها بخوانید، و نهایتا بهترین متخصص را برای کار خود انتخاب کنید.