رنگ کردن روی کاغذ دیواری

ثبت درخواست " نقاشی ساختمان "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
رنگ کردن روی کاغذ دیواری

رنگ کردن روی کاغذ دیواری و نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری را می توان نمونه‌ای از روش‌های تغییر دکوراسیون و بازسازی ساختمان نامید. سوالاتی مشابه چگونه کاغذ دیواری رارنگ کنیم و یا آیا امکان نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری وجود دارد؟ در این زمینه همواره مطرح است.

رنگ کردن روی کاغذ دیواری با یک سری اقدامات و مراحل بوده و کیفیت نهایی نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری مستلزم رعایت یک اصول مشخص است. بیشتر مواقع از رنگ کردن روی کاغذ دیواری بعنوان یک روش ترمیم و پوشش آسیب‌های سطح کاغذ دیواری نیز یاد می‌شود.

 

 

نقاشی ساختمان مدرن و کاغذ دیواری دو روش مجزای تغییر رنگ و سبک دیوار و سقف هستند که هر کدام ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. در این مقاله با معرفی روش رنگ کردن روی کاغذ دیواری به بررسی اصول نقاشی ساختمان پرداخته شده است.

 

تغییر رنگ کاغذ دیواری

 

رنگ کردن روی کاغذ دیواری

تغییر رنگ کاغذ دیواری به روش رنگ کردن به  علت زرد شدن کاغذ دیواری بعد از نصب یک روش بازسازی این دیوارپوش است. بیشتر افراد کارشناس در زمینه تغییر دکوراسیون نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری را یک روش کم هزینه و با صرفه می‌دانند.

 

رنگ کردن روی کاغذ دیواری

 

در حالت کلی بهترین اقدام در هنگام تغییر دکوراسیون دیوار با این روش کندن کاغذ دیواری قبلی از سطح دیوار، انجام بتونه کاری و در نهایت شروع رنگ آمیزی می‌باشد. ولی در شرایطی که کندن کاغذ دیواری با ایجاد خراش و آسیب بر روی دیوار همراه بوده بهتر است از روش رنگ کردن روی کاغذ دیواری استفاده شود.

توجه به  انواع چسب کاغذ دیواری استفاده شده برای نصب این دیوار پوش در هنگام تغییرات این شکلی از اهمیت بالایی برخوردار است. 

 

رنگ شبیه کاغذ دیواری

 

از بین رفتن کاغذ دیواری روی کاشی و تغییر رنگ آن پس از  نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن از نمونه مواردی است که نیاز به بازسازی این بخش از دکوراسیون را قوت می‌بخشد.

از دیگر نکاتی که این سبک نقاشی ساختمان را به کندن کاغذ دیواری از روی شیشه و رنگ آمیزی آن پس از  نصب کاغذ دیواری روی گچ ارجحیت داده، از بین رفتن کیفیت قبلی دیوار و نیاز به روش‌های ترمیمی پر هزینه و زمان بر برای رفع مشکلات سطحی دیوار می‌باشد.

 

اهمیت نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری

پس از مدتی از انجام کاغذ دیواری ممکن است با پوسته پوسته شدن، ایجاد خراش و یا از بین رفتن رنگ برخی از قسمت‌های کاغذ دیواری در اثر تغییرات آب و هوایی مواجه شوید. این مشکلات ظاهری بر استایل و طراحی منزل تاثیر نامطلوبی داشته و باید درصدد رفع و ترمیم قسمت‌های آسیب دیده کاغذ دیواری برآیید.

 

اهمیت نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری

 

یکی از روش‌های مناسب برای تغییر رنگ کاغذ دیواری و از بین بردن آسیب‌های دیده شده بر سطح آن نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری است. این روش در صورتی که در چارچوب تعیین شده و با اوصول در نظر گرفته شده انجام شود یک روش مناسب و کم هزینه برای تغییر رنگ و اصلاح کاغذ دیواری به شمار می‌آید.

 

چگونه کاغذ دیواری را رنگ کنیم؟

برای شروع رنگ کردن روی کاغذ دیواری مانند هر روش دیگر تغییر رنگ و دکوراسیون دیوار از حالت بازسازی و ترمیم گرفته تا رنگ آمیزی جدید یک سری اقدامات ضروری وجود دارد. در این قسمت مراحل نقاشی ساختمان بر روی کاغذ دیواری را بر اساس اصول تعیین شده بررسی می‌کنیم.

 

چگونه کاغذ دیواری را رنگ کنیم؟

 

مرحله اول: تهیه ابزارآلات مورد نیاز

برای انجام رنگ کردن روی کاغذ دیواری باید یک سری ابزار در دسترس افراد باشد تا شرایط برای شروع نقاشی ساختمان فراهم شود. لیست ابزار لازم در این زمینه به شرح ذیل جمع آوری شده است.

 

ابزارآلات مورد نیاز برای  نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری

 

  • برس، قلم مو یا فرچه نقاشی با کیفیت
  • غلتک نقاشی برای رنگ آمیزی
  • مواد لازم برای از بین بردن درز ایجاد شده بر سطح لایه‌های کاغذ دیواری
  • سمباده برای هموارسازی سطح دیوار
  • اسفنج، سطل و پارچه (لوازم مورد نیاز در حین انجام کار نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری)
  • روغن پایه و رنگ (ترکیبی از آب، حلال یا رنگ‌های روغنی)

 

مرحله دوم: آماده‌سازی دیوار

در این حالت قبل از شروع رنگ کردن روی کاغذ دیواری سطح دیوار را با دقت بازبینی کنید. قسمت‌هایی که کاغذ دیواری کنده شده، شل شده و یا آسیب دیده باید تعمیر و ترمیم شود. روزنه‌های ایجاد شده بر سطح کاغذ دیواری و درز‌ها و خراش‌های مشاهده شده بر آن را پر کنید.

برای از بین بردن پستی و بلندی‌های ایجاد شده بر سطح کاغذ دیواری از سنباده استفاده کنید. توجه داشته باشید هموارسازی سطح دیوار و از بین بردن حفزه‌های ایجاد شده بر سطح کاغذ دیواری بر کیفیت نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری تاثیر مستقیم دارد.

 

آماده‌سازی دیوار برای  نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری

 

حتما قبل از رنگ کردن روی کاغذ دیواری سطح آن را با اسفنج نرم و آب بطوری که سطح کاغذ دیواری کاملا خیس نشود، تمیز کنید. قبل از شروع تغییر رنگ کاغذ دیواری حتما از چسبیدن کامل آن بر دیوار اطمینان داشته باشید.

 

مرحله سوم: رنگ آمیزی پایه

انتخاب رنگ پایه مناسب بر سطح کاغذ دیواری برای اینکه نقاشی ساختمان به درستی انجام شود یک نکته مهم است. اگر رنگ آمیزی پایه با رنگ پوششی مناسب را در این مرحله انجام نداده و به یک باره شروع به رنگ آمیزی اصلی کنید، ظاهر نامطلوب به دیوار می‌بخشد.

 

رنگ طرح کاغذ دیواری

 

در هنگام اعمال رنگ پایه بر روی کاغذ دیواری از تهویه مناسب اتاق مطمئن شوید. حداقل 24 زمان لازم است تا رنگ پایه بر سطح دیوار نشسته و آمادگی لازم برای رنگ اصلی را داشته باشد.

 

مرحله چهارم: شروع رنگ آمیزی کاغذ دیواری

پس از خشک شدن رنگ پایه می‌توانید شروع به انجام رنگ آمیزی کاغذ دیواری با رنگ‌های پوششی مختلف مثل اکریلیک و روغن کنید. رنگ‌های بر پایه آب (رنگ روغن و پلاستیک) انتخابی مناسب برای رنگ کردن روی کاغذ دیواری می‌باشد. اگر از کاغذ دیواری‌های برجسته بر سطح دیوار استفاده شده می‌توانید با یک رنگ مات زیبا تغییر رنگ کاغذ دیواری را انجام دهید.

(محتوای پیشنهادی: رنگ کردن دیوار با غلطک)

 

نقاشی ساختمان و کاغذ دیواری

 

در این حالت نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری را نخست با رنگ آستر بر سطح آن شروع کرده و سپس در ادامه کار همانند رنگ آمیزی ساختمان عمل کنید. پس از رنگ آستر و سنباده دیوار در حال حاضر همه چیز برای رنگ کرد روی کاغذ دیواری آماده است.

(محتوای پیشنهادی: رنگ کردن در و پنجره)

 

بهترین انتخاب برای تغییر رنگ کاغذ دیواری

برای رنگ کردن روی کاغذ دیواری رنگ‌های ساختمانی متنوعی وجود دارد که هر کدام با ویژگی‌های مختلف می‌تواند انتخاب شما باشد. در این بخش اشاره مختصری به ویژگی رنگ‌های مختلف برای نقاشی ساختمان روی کاغذ دیواری خواهیم داشت.

 

بهترین انتخاب برای تغییر رنگ کاغذ دیواری

 

  • رنگ روغن: این رنگ به دلیل مقاومت بالایی که دارد برای ترمیم و پوشش کاغذ دیواری آسیب دیده یک انتخاب مناسب می‌باشد.نکاتی مثل چگونه رنگ روغن را خشک کنیم در این نوع رنگ آمیزی کاغذ دیواری از اهمیت بالایی برخوردار است. 
  • رنگ اکریلیک: یک نوع از رنگ‌های ساختمانی رنگ اکریلیک دیوار است که برای لایه آستر توصیه می‌شود. این رنگ بر پایه آب است و برای پوشش سطح آسیب دیده کاغذ دیواری به دلیل مقاومت بالا مناسب است.
  • رنگ پلاستیک: این نوع رنگ که بیشتر برای نقاشی سقف ساختمان و  ترمیم ترک سقف گچی کاربرد داشته بعنوان لایه آخر رنگ بر روی کاغذ دیواری در نظر گرفته می‌شود. رنگ پلاستیک به دلیل جذب کاغذ دیواری شدن به هیچ وجه نباید بعنوان رنگ آستر استفاده شود. ( چسب چوب در رنگ پلاستیک)

4.5 امتیاز از 1232 رای


نقاشی ساختمان
برای سرویس نقاشی ساختمان از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین