روش های پاک کردن دوده از دیوار

ثبت درخواست " نظافت منزل "
دسترسی به نزدیک‌ترین متخصصین
روش های پاک کردن دوده از دیوار

آموزش پاک کردن دوده از دیوار

نکات کلیدی و روش های پاک کردن دوده از دیوار و پاک کردن دوده از سقف یکی از دغدغه‌ خانم‌های خانه دار است، معمولا زمانی که بخاری یا اجاق گاز در کنار دیوار قرار داشته باشند، دوده می‌زنند و این دوده‌ها باعث ایجاد لکه دوده روی دیوار و سقف شده، که چهره‌ی خوشایندی به فضای شما نمی دهد.

در حالت کلی وقتی شروع به یک نظافت ساده و انجام مواردی مثل پاك كردن شمع از روي پارچه ، تمیزکاری و پاك كردن ماژيك از روي دیوار گچی و از بین بردن لکه چایی روی دیوار گچی می‌کنید.توجه کافی به انواع شوینده‌ها و ماهیت لکه‌ها بین روش‌های انتخابی نظافت منزل تفیک ایجاد می‌کند. 

تمیز کردن دوده از دیوار برخلاف آنچه تصور می‌کنید کار دشواری نیست، اما با دانستن چند تکنیک و نکته مهم می‌توانید به راحتی دیوارهای خانه را از لکه دوده پاک کرده و از تمیزی دیوارها لذت ببرید. در این نوشته نکات و ترفندهایی را در مورد پاک کردن دوده از دیوار، پاك كردن دوده از سقف، بهترین حلال دوده و موارد مشابه در اختیار شما قرار داده شده است.

بیشتر کاربران علاوه بر راه حل برای پاک کردن دوده از دیوار و لکه‌های مشابه به دنبال ترفندهای ساده برای رفع آلودگی‌ها و لکه‌های نفوذ کرده در سطوح دیگر در حین در خواست خدمات آنلاین نظافت نیز هستند. بیشترین حجم این بررسی‌ها را می‌توان در لیست زیر مشاهده نمود. 

لیست رایج ترین موارد نظافت منزل در کنار پاک کردن دوده از دیوار

 

آنچه در بین افراد در حین نظافت لوازم منزل و عناصر دکوراتیو محیط از اهمیت بالایی برخوردار است، توجه کافی به جزئیات و کلیات در کنار هم است. بنابراین ترفندهای پاک کردن دوده را با معرفی چندین آیتم تمیزکاری سطوح مختلف در نظافت منزل برای کسب اطلاعات مفید در این زمینه تکمیل می‌کنیم. 

 

پاک کردن دوده از دیوار با بهترین حلال دوده

برای پاک کردن دوده از دیوار و پاك كردن دوده از سقف روش‌های متفاوتی وجود دارد ولی یکی از متداول ترین روش های پاک کردن دوده از دیوار شستن دیوارها با آب و مواد شوینده است. به طور کلی بهتر است ابتدا به کمک جاروبرقی ذرات دوده را از روی دیوار پاک نمایید تا در حین شستشو لکه دوده روی سطح دیوار پخش نشود و حواستان باشد که سر جارو برقی را به دیوار نچسبانید زیرا باعث ایجاد لکه روی دیوار می‌شود.

 بعد از اینکه کل سطح دیوار را جارو کشیدید، به راحتی با استفاده از بخار شوی لکه‌های دوده را پاک کنید و همچنین می‌توانید لکه‌های دوده را با یک دستمال تمیز و یک مواد شوینده یا تنها با آب پاک کنید، بهتر است جنس پارچه از کتان باشد؛ و فراموش نکنید که دیوار را خشک نمایید همچنین برای تاثیر بیشتر می‌توانید محلول آب و ماده شوینده را کمی غلیظ‌ تر کنید. پاک کردن دوده از دیوار به همین راحتی!

 

دردسرهای پاک کردن دوده از دیوار

  • پاك كردن دوده از سقف
  • پاك كردن دوده از ديوار گچی
  • بهترین حلال دوده
  • حلال دوده چیست
  • جلوگیری از دوده بخاری
  • بهترین شوینده دیوار
  • پاك كردن دوده از سراميك
  • جلوگیری از دوده شوفاژ

 

پاک کردن دوده از دیوار و پاک کردن دوده از سقف

 

اما در صورتی که لکه حاصل از دوده، روغنی است، ممکن است نیاز داشته باشید که از پاک کننده‌های قلیایی تر با غلظت بالاتر استفاده نمایید. یکی از بهترین پاک کننده‌های قلیایی سولفات تری سدیم است. که آن را می‌توانید از مغازه‌های رنگ فروشی و یا رنگرزی خریداری نمایید.


 

یکی از روش‌های پاک کردن دوده از دیوار؛ تهیه بهترین حلال دوده

در اینجا مراحل تهیه حلال دوده را برای شما شرح داده ایم تا به آسانی توان پاک کردن دوده از دیوار را داشته باشید.

 


 

سخن پایانی برای پاک کردن دوده از دیوار

اگر هنوز لکه دوده روی سطح دیوار باقی ست و خودتان موفق به پاك كردن دوده از سقف و پاک کردن دوده از دیوار نشدید و یا احساس می‌کنید بوی ناشی از آن برای شما آزار دهنده است، حتما از یک متخصص برای نظافت منزل خود کمک بگیرید و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری نمایید. همچنین با درخواست خدمات از نرم افزارهای آنلاین خدماتی در هزینه و زمان خود صرفه جویی نموده و با خیال راحت نظافت منزل خود را به یک متخصص بسپارید.

    • مرحله 1: برای پاک کردن لکه دوده به این روش، یک تا دو قاشق غذاخوری از سولفات تری سدیم را در ۴ لیتر آب ولرم حل نمایید.
    • مرحله 2: یک اسفنج تمیز را آغشته به محلول کرده، روی لکه‌ها بکشید و لکه دوده روی دیوار را بشویید.
    • مرحله 3: سپس با یک تکه تمیز و مرطوب محلول را از روی دیوار پاک نمایید.
    • مرحله 4: حتما بعد از آن با یک پارچه سطح موردنظر را خشک نمایید.
    • مرحله 5: نکته مهم در استفاده از سولفات تری سدیم این است که استفاده زیاد از آن باعث کدر و مات شدن سطح دیوار می‌شود.
    • مرحله 6: توجه داشته باشید که بیشتر از میزان گفته شده از این ماده استفاده نکنید و در صورتی لزوم هم می‌توانید از برس یا مسواک برای پاک کردن سطح دیواراستفاده نمایید.
    • مرحله 7: در صورتی که سولفات تری سدیم را در دسترس ندارید، می‌توانید از پاک کننده‌های دیگری مثل سدیم کربنات استفاده نمایید.
    • مرحله 8: بعضی از پاک کننده‌های صنعتی هستند که از سولفات تری سدیم تشکیل شده‌اند که در صورت دلخواه می‌توانید از آن‌ها برای این کار نیز استفاده نمایید.
    • مرحله 9: سولفات تری سدیم یک ماده به شدت خورنده است و می‌تواند موجب سوزش چشم‌ها و دست‌ها بشود و خطرات غیرقابل جبرانی را داشته باشد، پس همیشه اقدامات احتیاطی لازم را هنگام استفاده از این محلول به دقت رعایت نمایید.
    • مرحله 10: به هیچ عنوان تری سدیم را به صورت مستقیم روی سطح مورد نظر خود نریزید و حتما آن را با آب مخلوط کنید، بطوری که حداقل 50 درصد آن آب باشد زیرا اگر به صورت مستقیم از آن روی سطح استفاده کنید، تری سدیم می‌تواند باعث زنگ زدگی و خورندگی ماده و سطح مورد نظر شما شود.

4.5 امتیاز از 1725 رای


نظافت منزل
برای سرویس نظافت منزل از بهترین متخصصین شهر خود قیمت بگیرید.

"خدمت از ما" بازار آنلاین خدمات است. بعد از ثبت سفارش، از متخصصین مورد اعتماد شهرتان چند پیشنهاد قیمت بگیرید و بهترین را انتخاب کنید.

logo درخواست و پشتیبانی خدمات آنلاین