آموزش کامل تعویض و تعمیر توری پلیسه
تعمیر توری پلیسه یا تعویض آن اقدامی است که چند سال بعد از تهیه و نصب توری حتما باید انجام دهید. معمولا توری ها در عین استحکام، ظرافت خاصی دارند و همین موضوع باعث میشود تا در معرض آسیبهای مختلفی باشند.
برای برطرف کردن آسیبهای وارد شده، باید درباره تعمیر توری پنجره در مدلهای مختلف مانند تعمیر توری پلیسه، کشویی و ... اطلاعات خود را ارتقا دهید. در ادامه با ما همراه باشید تا توضیحات کاملتری درباره تعویض و تعمیر توری پنجره در اختیار شما قرار دهیم.
فهرست عناوین
نحوه اندازهگیری پنجره برای توری پلیسه
یکی از نکاتی که در زمان نصب یا تعویض توری پنجره باید درباره آن اطلاعات کافی داشته باشید، نحوه اندازهگیری است. اندازهگیری دقیق پنجره برای نصب توری از اهمیت بالایی برخوردار بوده و میتواند در نتیجه نهایی کار هم تأثیر زیادی داشته باشد. فرقی نمیکند شما از چه مدل توری برای پنجره خود استفاده میکنید، اندازهگیری پنجره باید با دقت کافی انجام شود تا درنهایت بهترین نتیجه را برای شما به دنبال داشته باشد شما با رعایت چند نکته اصولی، میتوانید این کار را به درستی انجام دهید.
- در ابتدا باید لنگههای باز شویی که قصد نصب توری بر روی آنها را دارید مشخص کنید.
- در قدم بعدی لازم است تا از پایینترین تا بالاترین لنگه باز شو را به وسیله متر به صورت کاملا دقیق اندازه بگیرید.
- عددی که در این قسمت به دست میآید، ارتفاع موردنیاز برای توری است که باید آن را در نظر داشته باشید.
- در مرحله بعدی باید از انتهای سمت چپ تا انتهای سمت راست لنگه پنجره را نیز اندازه بگیرید. این عدد همان عرض توری موردنیاز پنجره است که باید آن را ثبت کنید.
- در آخرین مرحله باید به عرض و ارتفاع به دست آمده، 4 سانتیمتر اضافه کرده و سپس سفارش توری بدهید.
ابزارهای لازم برای تعمیر درب و پنجره توری کشویی
همانطور که در بخشهای قبلی هم اشاره کردیم، توریهای درب و پنجره معمولا در معرض وارد شدن آسیبهای مختلفی هستند. ابزارهای مختلفی وجود دارند که شما میتوانید از آنها در راستای تعمیر توری کشویی بهره ببرید. انتخاب ابزار مناسب برای تعمیر توری کشویی، بر اساس آسیب وارد شده بر آن انجام میشود.
در برخی از مواقع ممکن است آسیب وارد شده به توری فقط پارگی باشد، اما در مواقعی هم احتمال دارد که چارچوب آن آسیب ببیند. بر این اساس شما میتوانید از ابزارآلاتی مانند چسب، نخ و سوزن برای دوخت و ... استفاده کنید. توصیه میکنیم که انتخاب ابزار مناسب برای تعمیر توری را بر عهده فرد متخصص در این زمینه قرار دهید تا بتواند بهترین گزینه ممکن را انتخاب کند.
آموزش تعویض توری پنجره قدیمی به صورت گام به گام
همانطور که میدانیم نصب و استفاده از توری پنجره، بهترین راهکار برای جلوگیری از ورود حشرات و همچنین آلودگیهای اضافی به داخل خانه است. در صورتی که توریهای شما قدیمی شده و آسیبهای مختلفی به آنها وارد شده است، میتوانید اقدام به تعویض توری پنجره کرده و یک نمونه جدید به جای آن نصب کنید. فرایند نصب توری پنجره جدید نسبتا ساده بوده و شما میتوانید خودتان این کار را انجام دهید. در ادامه به صورت مرحله به مرحله و گام به گام، این کار را به شما آموزش خواهیم داد تا بتوانید به بهترین نحو ممکن به تعویض توری پنجره بپردازید.
- در اولین مرحله از تعویض توری پنجره، باید تمام لوازم و تجهیزاتی که برای این کار نیاز دارید را تهیه کرده و در دسترس خود قرار دهید. از مهمترین لوازم موردنیاز در این زمینه میتوانیم به توری جدید، نوار لاستیکی، چسب، پیچگوشتی مناسب، ابزار رولینگ و ... اشاره کنیم.
- در صورتی که توری بر روی یک قاب مجزا از پنجره متصل شده باشد، باید آن را از پنجره جدا کرده و بر روی یک سطح کاملا صاف قرار دهید.
- در قدم بعدی از یک پیچگوشتی دو سو استفاده کرده و نوار لاستیکی را از شیارهایی که در اطراف لبه قاب قرار دارند به خوبی خارج کنید. چنانچه جنس قاب چوبی باشد، ممکن است میخ و یا منگنه برای ثابت نگه داشتن توری استفاده شده باشد. در این حالت باید از منگنهکش و یا پیچگوشتی برای بیرون آوردن توری استفاده کنید.
- سپس توری آسیبدیده و قدیمی را برداشته و از دور بیندازید تا بتوانید آن را با توری جدید خریداری شده، جایگزین کنید.
- مرحله بعدی مربوط به قرار دادن توری جدید بر روی قاب است. در این قسمت باید رول توری را باز کرده و آن را بر روی چارچوب به درستی تنظیم کنید. توجه داشته باشید که هرچه توری را بیشتر بکشید و سفت تر نگهدارید، نهایتا کار شما تمیزتر خواهد شد. در این حالت توری کاملا روی خطوط قاب قرار میگیرد.
- سپس توری اضافی را با استفاده از یک قیچی مناسب برش دهید. در این مرحله شما به شخص دیگری احتیاج دارید تا در زمان بریدن توری اضافی، آن را محکم در جای خود نگه داشته و مانع تکان خوردنش شود.
- سپس با کمک نوار لاستیکی، توری را در محل خود در شیارهای قاب، قرار دهید. برای این کار میتوانید از ابزار رولینگ استفاده کنید تا نتیجه کار بهتر و بی غیبتر باشد.
- در صورتی که قاب توری از جنس چوب باشد، میتوانید از منگنه و یا سیم مفتول برای قرار دادن آن در مکان مناسب خود استفاده کنید.
- بعد از اینکه هر چهار طرف توری را محکم در جای خود ثابت نگه داشتید، باید اضافه توری را با استفاده از کاتر و یا قیچی از بخشهای مختلف برش دهید. توجه داشته باشید که توری باید در تمام بخشهای قبل به صورت کاملا سفت و کشیده قرار داشته باشد.
روشهای تعمیر توری پنجره پلیسه سوراخ شده
میدانیم که جنس توری دارای ظرافت خاصی است که به دلایل مختلف مانند برخورد با اجسام تیز و ... سوراخ شود. در صورتی که پارگی ایجادشده بر روی توری، جزئی باشد، شما میتوانید بدون نیاز به وصله کردن به تعمیر آن بپردازید. روشهای مختلفی در این زمینه وجود داد که میتوانید از آنها استفاده ببرید. برخی از کاربردیترین راهکارها برای تعمیر توری پنجره پلیسه، به شرح زیر هستند.
روش اول: استفاده از چسب
یکی از رایجترین روشها در این زمینه، استفاده از چسب است. شما میتوانید به سادگی و بدون نیاز به داشتن تخصص، از چسب برای تعمیر توری پلیسه استفاده کنید. در این راستا لازم است که مطابق با مراحل زیر پیش بروید تا بتوانید به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنید.
قدم اول
در اولین مرحله باید میزان پارگی به وجود آمده را به خوبی اندازه بگیرید. این کار باید به دقت انجام شود تا بتوانید نزدیکترین اندازه را به دست آورده و درنهایت با ظرافت کامل به تعمیر توری بپردازید.
قدم دوم
بعد از به دست آوردن اندازه پارگی، باید اقدام به خرید توری به میزان لازم و چسب مخصوص برای چسباندن آن بکنید.
قدم سوم
در سومین مرحله برای تعمیر لوله کشویی یا پلیسه، باید بخشی از توری خریداری شده را برش دهید تا بتوانید با کمک آن، سوراخ به وجود آمده بر روی بدنه توری را بپوشانید. توصیه میکنیم برای برش توری، از طرفین آن 3 الی 4 سانتیمتر بیشتر برش دهید تا بتوانید به صورت کامل سطح پارگی را پوشش داده و یک نتیجه کاملا تمیز و مطلوب به دست آورید.
قدم چهارم
در مرحله بعدی باید دور سوراخ به وجود آمده را به خوبی به چسب مخصوصی که خریداری کردهاید آغشته کنید. توجه داشته باشید که برای رعایت ظرافت بیشتر نتیجه نهایی، به هیچعنوان نباید چسب زیادی به توری بزنید. از طرفی کم بودن میزان چسب هم باعث میشود که توری اضافه شده در جای خود باقی نماند. بر این اساس توصیه میکنیم که با اعتدال این کار را انجام دهید.
مرحله آخر
در آخرین مرحله باید توری جدید برش داده شده را دقیقا درروی محل پارگی قرار داده و به آن زمان بدهید تا کاملا در جای مناسب بچسب. توجه داشته باشید که شما مجاز نیستید برای چسباندن بهتر و محکمتر، فشار زیادی به توری وارد کنید. این کار ممکن است باعث پاره شدن دیگر قسمتهای توری شود.
روش دوم: دوختن پارگی
روش دیگری که برای تعمیر توریهای پلیسه و ترمیم سوراخهای به وجود آمده به کار گرفته میشود، دوختن قسمت پاره شده به وسیله نخ و سوزن است. برای اینکه بتوانید این کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهید، لازم است که مطابق با مراحل زیر اقدام کنید.
مرحله اول
برای اینکه بتوانید با ظرافت خوبی این کار را انجام داده و از نتیجه به دستآمده رضایت داشته باشید، لازم است که در ابتدا توری را به صورت کامل تمیز کنید. سیمهای اضافی موجود در توری را هم قیچی کنید تا دستتان در زمان کار، کمتر در معرض آسیبهای مختلف قرار بگیرد.
مرحله دوم
این روش هم دقیقا مطابق با روش قبلی، نیاز به اندازهگیری دارد تا بتوانید به سراغ مراحل بعدی بروید. پس محل پارگی را با دقت اندازه بگیرید.
مرحله سوم
در این روش تعمیر توری پلیسه هم نیاز به خرید توری جدید دارید. بر اساس اندازه چارگی موجود، اقدام به خرید مقداری توری کنید تا بتوانید با استفاده از آن، سوراخ به وجود آمده را به صورت کامل پوشش دهید. لازم به ذکر است که اگر به توری دسترسی نداشته باشید، میتوانید از مقداری پارچه هم برای این کار استفاده کنید.
مرحله چهارم
بعد از اندازهگیری محل پارگی و خرید توری جدید، باید به اندازه مشخص، اقدام به برش زدن توری بکنید. توصیه میکنیم که از هر طرف 2 الی 3 سانتیمتر بیشتر توری را برش دهید تا در زمان دوخت هیچ مشکلی پیش نیاید.
مرحله پنجم
توری برش داده شده را به خوبی بر روی محل پارگی قرار داده و سپس با نخ و سوزن آن را محکم بدوزید. برای اینکه دوخت بهتر و تمیزتری داشته باشید، توصیه میکنیم که از نخهای نایلونی موجود در بازار استفاده کنید. این نخهای هیچگونه اثری از دوخت بر روی توری باقی نمیگذارند و بهترین گزینه در این زمینه محسوب میشوند.
مرحله آخر
برای اینکه دوخت وصله بر روی توری استحکام بیشتری داشته باشد، به عنوان آخرین مرحله در این زمینه بهتر است که دوختهای دیگری هم بر روی دوخت اول انجام دهید. توجه داشته باشید که در محکم کردن دوخت توری افراط نکنید، زیرا ممکن است این کار به سایر بخشهای توری آسیب وارد کند.
تعمیر نخ توری پلیسه چگونه انجام میشود؟
توریهای پلیسه را میتوانیم یکی از پرکاربردترین مدلهای توری بدانیم که این روزها کاربرد بسیار زیادی دارند. این توری ها نیز مانند سایر گزینهها در معرض آسیب و خرابی قرار دارند و ممکن است به دلایل مختلف، دچار خرابی شوند. تعمیر توری پلیسه ای بر اساس آسیب وارد شده بر آن انجام شده و روشهای مختلفی در این زمینه دارد. در بخش قبلی به تعمیر پارگیهای موجود روی این توری پرداختیم، اما باید بدانید که موارد دیگری هم در این زمینه وجود دارند که شما باید به صورت کامل با آنها آشنا شوید.
تعمیر نخ توری پلیسه ای
در برخی از مواقع ممکن است این خرابی در پاره شدن نخ توری پلیسه ای باشد. عدم تعمیر این نخ میتواند در باز و بسته شدن توری مشکل ایجاد کند، بر این اساس توصیه میکنیم که حتما در سریعترین زمان ممکن اقدام به تعمیر این توری ها بکنید. در این حالت شما میتوانید به سادگی با استفاده از نخ مخصوص و گره زدن آن به دیگر قسمتها، به تعمیر نخ توری پلیسه ای بپردازید.
خارج شدن از کلاف
یکی دیگر از خرابیها و آسیبهایی که معمولا برای این توری ها پیشآمده و شما میتوانید به سادگی برای تعمیر آن اقدام کنید، خارج شدن از کلاف پنجره است. در چنین حالتی باید در ابتدا قسمت خارج شده را به خوبی محکم کرده و سپس آن را مجددا داخل کلاف قرار دهید. در این حالت توری مانند قبل برای شما کارایی خواهد داشت.
هزینه تعمیر توری پنجره آکاردئونی
توریهای آکاردئونی به دلیل مزایای متعدد و استفاده آسان، این روزها تا حد زیادی به کار گرفته میشوند. یکی از موضوعاتی که در راستای آشنایی با این مدل توری ها باید به آن پرداخته شود، هزینه تعمیر توری پنجره آکاردئونی است. به صورت کلی نمیتوانیم مبلغ مشخص و واحدی را برای هزینه تعمیرات این توری ها مشخص کنیم، چراکه این هزینه به موارد مختلفی وابسته بوده و شما باید با در نظر گرفتن تمام این موارد، اقدام به تعمیر توری کنید. از مهمترین موارد مؤثر در این زمینه میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم.
- نوع و میزان آسیب وارد شده به توری
- متریال موردنیاز برای تعمیر توری
- دستمزد تعمیرکار
آموزش تعمیر درب توری کشویی
همانطور که اشاره کردیم، تعمیر توری کشویی، شامل موارد مختلفی میشود که یکی از آنها تعمیر درب توری کشویی است. این قسمت از توری هم ممکن است به دلایل مختلف آسیبدیده و عملکرد خوب و مناسبی نداشته باشد. در این راستا باید از طریق آموزش تعمیر درب توری کشویی، اقدام به تعمیر این قسمت کنید تا عملکرد محصول بهبود پیدا کند. درب توری کشویی به دلایل زیر ممکن است خراب شده و کارایی خوبی در زمان باز و بسته شدن نداشته باشد.
- تجمع آلودگی و کثیفی در قسمت چر برای باز و بسته شدن
- زنگزدگی و یا تجمع آلودگی در قسمت ریل درب
- شکستگی و یا لغزندگی چرخ باز و بسته شدن
موردهای اول و دوم به سادگی قابل برطرف شدن هستند و شما از طریق تمیز کردن آلودگیها و از بین بردن موانع در مسیر، میتوانید به بهبود عملکرد درب توری کشویی بپردازید. مورد سوم تا حدی مشکلساز بوده و شما برای تعمیر آن نیاز به آموزش تعمیر درب توری کشویی دارید تا بتوانید این کار را به بهترین نحو ممکن و بدون آسیب زدن به توری انجام دهید. در این راستا باید مطابق با مراحل زیر پیش بروید.
- در اولین قدم لازم است که بدون واردکردن فشار زیاد، قاب یا چارچوب توری را از داخل پنجره خارج کنید. توجه داشته باشید که به هیچعنوان فشار زیادی به توری وارد کنید، چراکه ممکن است باعث وارد شدن آسیبهای دیگری شده و جبران آن برای شما سختتر شود.
- در مرحله بعدی باید توری را دقیقا در قسمتی که چرخ قرار میگیرد، از روی چارچوب بلند کنید. برای این کار باید لاستیک که مانند یک بست در این بخش عمل میکند، با فشار دادن روی پارچه آزاد کنید.
- سپس با یک چکش لاستیکی کوچک، ضربه های آرامی بر روی نیمچرخ پایینی که روی چرخ ها قرار دارند بزنید. این ضربه ها باعث میشوند تا چرخ ها از بقیه پروفیل جدا شده و شما امکان تعمیر درب توری کشویی را داشته باشید.
- بعد از اینکه این بخش از سایر قسمتهای درب توری جدا شد، میتوانید گوشههای بازشده را برای قطعات لاستیکی که حاوی چرخ ها هستند مشاهده کنید.
- سپس باید قطعات خراب شده را با گزینههای جدید و سالم جایگزین کنید تا درب توری به صورت کامل تعمیر شده و بتوانند کارایی قبلی خود را به دست آورد.
- در آخرین مرحله باید تمام مراحل قبلی را به صورت معکوس انجام داده و درب توری را در محل قبلی خود نصب کنید.
همانطور که مشخص است، آموزش تعمیر درب توری کشویی بسیار ساده بوده و شما با چند مرحله میتوانید این کار را انجام دهید، اما اگر نمیخواهید هیچگونه آسیبی به سایر بخشهای توری وارد شود، توصیه میکنیم که از یک نیروی متخصص در این زمینه کمک بگیرید تا به صورت کاملا اصولی، اقدام به تعمیر درب توری کشویی بکند.
سخن پایانی
امروزه استفاده از انواع توری پنجره رونق بسیار زیادی پیداکرده و به عنوان بهترین روش برای جلوگیری از ورود حشرات شناخته شده است. این توری ها معمولا به دلیل ظرافت خاصی که دارند، در معرض آسیبهای مختلف قرار داشته و شما باید اطلاعات مفیدی درباره تعویض توری پنجره و همچنین تعمیر توری پنجره داشته باشید. مراحل تعویض توری پنجره را در قسمتهای قبلی به صورت کامل شرح دادیم تا بر اساس آنها شما بتوانید این کار را به بهترین نحو ممکن انجام دهید. تعمیر مدلهای مختلف توری نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و آشنایی با این موضوع میتواند کمک ویژهای در مواقع مختلف به شما بکند. در بخشهای قبلی به صورت کامل به بررسی تعمیر نخ توری پلیسه تا تعمیر توری پنجره کشویی و ... پرداختیم.